28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Pasen


Het is weer bijna pasen, wat gaat de tijd toch snel. Ik heb niets met pasen persoonlijk, voor de kinderen is het leuk die chocolade eieren zoeken maar dat is het dan ook wel. Ik had heel veel paaseieren gekocht omdat ik dacht dat we de kinderen hadden met pasen, niet dus. Dus wilde ik het vorig weekend doen maar toen regende het zondag, jammer dan. Vandaag gaan de vele paaseieren dus mee naar hun pa en dan kunnen ze daar naar hartelust eieren zoeken want het zijn er heel wat. 

G en ik hebben 4 dagen voor de boeg zonder kids....relaxen heet dat.

JP


Jan Peter Balkenende is sinds vanmiddag te bewonderen als wassen beeld in Madame Tussauds. Net zo saai, maar kraamt tenminste niet zoveel onzin uit. 

Bron: Eric uit Zwolle


Je kan de krant niet openslaan of je leest wel weer een bericht van een vader die doorslaat en vrouw en kinderen of alleen kinderen vermoordt. 

Ik snap dat niet, als je het niet meer ziet zitten waarom moeten die vrouw en kinderen dan ook dood? Ze plegen toch zelfmoord meestal naderhand (bij sommige mislukt dit, sukkels !!) dus waarom niet meteen zonder  je kinderen daarbij te betrekken? Ben je dan zo'n egotripper dat je je kinderen geen gelukkig leven gunt of gun je je (meestal) ex-vrouw geen leven met kinderen?
Wat gaat er in die mannen om? Is dit een trend aan het worden? Moeten alle vrouwen in Nederland met een ex of met een man met schuld of andere gebreken nu bang worden?
Wat is dit toch? Lezen die mannen dat in de krant en denken dan " Hee, zo kan ik het ook doen, goed idee" ????
Bizar is het en het blijft een walgelijk iets . Ik lees de krant nog steeds omdat je op de hoogte wil blijven van wat er gaande is maar dat soort berichten mogen van mij uit de krant, maak maar een aparte krant voor gruwel verhalen of zo dan kunnen mensen die dat leuk vinden die kopen maar ik word er echt ziek van van dat soort verhalen. Vooral als je dan die foto's ziet van die onschuldige jonge kinderkopjes die je stralend toelachen vanuit de krant. Wat hebben die kinderen doorgemaakt de laatste uren van hun leven, wat ging er door ze heen toen ze hun vader, de man die je het meest vertrouwt in je korte leventje, op je af komt met mes of hamer of je wurgt, wat denk je dan??? Ik kan er niet meer tegen en doe een oproep aan alle vaders (en heel soms moeders) ....spring zelf in het kanaal of hang je op maar laat die kids erbuiten!!!!