28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondag

Zo ligt ie de hele dag bij me te slapenIk heb uitgeslapen.
Tot 9 uur vandaag dames, jawel jawel.
Ach wat een lieve man heb ik toch , hij heeft Elvis gepakt is naar beneden gegaan en heeft mij laten slapen.
En ik had het me een partij nodig ook , ik kon gisteravond mijn ogen niet meer openhouden bij Lost (hadden we opgenomen).
Mijn man heeft ondertussen ook de machines was aangezet, de monsters van ontbijt voorzien en de vaatwasser uitgeruimd.
Kijk dat is nog eens wakker worden.

Ik heb hier twee meiden startklaar zitten al een half uur omdat ze om half 12 bij een vriendinnetje gaan zwemmen. Ze vonden half 11 een betere tijd haha dus ik zeg nee afgesproken is half 12 en nu zitten ze buiten op het ligbed tassen helemaal klaar naast zich te wachten tot het half 12 is. Zo lief...

De jongens zijn voetballen buiten en mijn middelste had gisteren een kinderfeestje bij 2 vriendinnen en iedereen bleef slapen dus die komt vandaag pas weer thuis.

Het is nu dus heerlijk rustig hier, Elvis ligt weer bovenop me te slapen, hij heeft geen mand nodig hoor want ik fungeer gewoon als hondenmand heeft ie besloten.
Hij slaapt of op of naast mij dus tja die mooie design hondemand die komt er voorlopig niet of zou hij juist daar op wachten ? Dat ie zich toch echt te goed voelt voor zo'n normale mand dat ie denkt ik wacht gewoon op dat blitse ding ? Zou dat het zijn??
Hmmm misschien is dat het wel?? Ja toch dames?? (manlief schudt nu nee en roept " dat is het niet jij wil dat stomme ding hij niet hoor, hij wil jou" )
Nou ik weet het niet hoor,  voor de dames die niet weten over welke mand ik het heb,  hier is ie nog een keer....