28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weekend


Het weekend staat weer voor de deur.

Het wordt een weekend van uitslapen (als het tenminste lukt) en relaxen want we hebben een hele drukke week achter de rug en de komende week is ook alles behalve rustig. 
Het is vakantie, we hebben dus weer 7 kids een hele week. O nee,  6 dit keer want mijn middelste gaat een weekje bij mijn zus logeren en haar nichtje (schelen 11 dagen, mijn zus en ik waren samen zwanger tot 2x toe en niet afgesproken, puur toeval ) . Kyla  heeft een leuke week want mijn zus heeft stuk of 20 paarden dus ik kan wel raden wat die gaat doen de hele week. Dat wordt weer een zeurende dochter erna die ook een paard wil of op zijn minst op les wil. Enfin dat zien we dan wel weer, gelukkig wonen we over iets meer dan een jaar tegenover een manege.
Gisteren hebben we architect, haarden specialist en badkamers gezien. Hele dag door niets anders gedaan dan alles bekijken en bespreken voor het huis. Ik heb er zelfs van gedroomd vannacht.  Het begint vorm te krijgen.
Offertes aanvragen kost gewoon veel tijd en werk want je moet overal naartoe, dingen uitzoeken en dan prijzen vergelijken en geloof me het is de moeite waard want het scheelt bakken met geld soms. We hebben al ik weet niet hoeveel keukenboeren gezien , en nog meer te gaan. Nu hoop ik alleen nog op bakken met regen/storm/onweer elke avond om 23 uur tot de volgende ochtend zodat men niet buiten kan gaan staan roken bij het cafe aan de overkant en wij dus eens kunnen slapen 's nachts.
Morgen keukens kijken, en nog  eens keukens kijken ..............