28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ohooooh


De voorbereidingen voor mijn kampeerweekend zijn in volle gang.

Niemand maar niemand hoeft me te zeggen dat het wel meevalt.
Het valt namelijk NIET mee.
Voor 9 mensen handdoeken, beddengoed, slaapzakken, fietsen, warme kleding want het is koud het weekend, zomerkleding voor als Piet Paulusma het toch niet goed heeft, schoenen voor 9 personen, toilettassen, leesboeken, toiletpapier, 2 tentjes voor de jongens, slaapmatrassen en de oranje tenues want de voetbalwedstrijden zijn ook gewoon in het weekend, dat maakt een hele grote stapel.
Dat is een hoop, een heleboel, en hoe moet dat als je geen auto mee mag nemen, he?
En je je auto moet parkeren ver van de boot? 
En de kinderen niet kunnen mee sjouwen want die hebben elk een fiets in hun handen en hun eigen rugzak.
Ik zie me al sjouwend in de regen naar de boot lopen onderwijl 7 kids in de gaten houdend, nat worden (haar net geföhnd weeeh ) dan al die bagage aan boord en weer van boord in Vlieland.
Oké eenmaal op Vlieland , de bagage wordt bezorgd maar ik moet op de fiets naar de camping.... zonnig weer geen probleem, nat/koud weer WEL een probleem.
Dan moet je meteen naar de kampwinkel (wat een woord; kamp dat dekt de lading al, in de Hitler tijd had men het ook over kampen, brrr) want je moet toch ook drank, ontbijtspullen etc kopen. 
En dan moet je al die boodschappen, want 7 kids eten heel veel geloof me daar heb je geen idee van, nog op je fiets naar de tent krijgen....
Ik heb alvast gebeld met Residentie Vlierijck (zie foto, is het niet prachtig???? en zo warm en droog en luxe en oh snik snik ik mag er alleen maar naar kijken....) een prachtig hotel met sauna, fitness, jacuzzi, turks bad, zwembad, etc,  just in case, je weet maar nooit immers, misschien is de tent lek,  of weg zomaar ineens...foetsie....opgegaan in rook..... (hoop doet leven).
Er staat vast een bordje als ik van boord ga in Vlieland: Welcome to Hell !Vaderdag


Het is vaderdag vandaag.

Ik zie mijn vader niet vandaag maar heb hem een kaart gestuurd met een Bjorn Borg onderbroek. Ja, ook al is ie 70 hij is nog steeds hip.
Hier word vaderdag goed gevierd in ieder geval.
Mijn kids hebben Guido goed verwend vanochtend want voor hun is het ook gewoon 'stief'vaderdag,  ze zijn gek met hem.
Een dikke thriller, schaakspel, oranje polo en nog een zelf geknutselde boekenlegger en de mooiste gedichtjes.
Als het goed is mogen zijn kinderen een uurtje komen (we hebben er in ieder geval heel veel moeite voor gedaan), maar dat weet je nooit, kan ook zomaar niet gebeuren, ik hoop voor hem dat ze nog even komen want we roepen altijd dat het niet belangrijk is vader en moederdag maar toch.....je wil ze dan toch even zien.
Mijn ex, de vader van mijn kids is om 10 uur hier en gaat de hele dag met ze naar het Dolfinarium.
Daar zijn ze immers nog nooit geweest sinds ze hier wonen...ja errrug!
Het is toch niet meer dan normaal vind ik dat je je kinderen een dag met hun vader gunt of het nou wel of geen vaderdag is,  maar al helemaal op vaderdag.
Helaas zijn de meningen hierover verdeeld...
Alle papa's : Een hele fijne vaderdag!