28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Thuis


We zijn weer thuis.....zaterdag waren we in Weert rond 17 uur, snel boodschappen doen, eerste wasjes draaien en eten maken. Zondag eigenlijk de hele dag alleen maar gewassen en gestreken, kleding van 9 mensen van 14 dagen is niet mis inclusief badlakens/handdoeken/beddengoed/slaapzakken. Kids hebben zich top geamuseerd, jongens zijn gaan mountainbiken in de bossen, naar het zwembad geweest alleen, gevoetbald. Meisjes hebben we het zwembad in de tuin voor opgezet en die hebben de hele dag in het water gespeeld, 30 graden was het dus heerlijk als je kan badderen. Familie nog even allemaal langs gekomen tussen de bedrijven door en s´avonds shoarma gehaald. Maandag alles weer inpakken en naar Harderwijk. Poezen welkom geheten die echt blij waren dat we er weer waren. Vandaag hele dag in Harderwijk boel op orde gebracht, schoongemaakt en huis gerestyled, als je dan toch bezig bent.....nietwaar? Voelt weer als een nieuw huis, nieuwe hoezen over bankstel, alles een andere plek gegeven , heerlijk. Post doorgenomen, flink gelachen om sommige enveloppen ;) en leuke kaarten van vrienden gehad vanuit verschillende werelddelen.

Onze lieve buurvrouw Els had een Welkom Thuis cake voor ons gebakken, we waren echt ontroerd, het is fijn te weten dat we zulke lieve mensen om ons heen hebben.

Morgen lekker relaxen denk dat we de kids maar naar het zwembad brengen hebben die ook een leuke dag en meisjes lekker met ons een terrasje gaan pikken en wat winkelen.

Vakantie was zalig en nu gaan we ons voorbereiden op 2 weken heerlijk relaxen in een 5 sterren resort met massages en hammam, veel lezen, sporten en lekker samen leuke dingen doen....... heerlijk de tijd aan ons tweetjes.


Laatste avond op de camping,optredens, Levi en Nino doen een sketch , Kyla een dansje op Shakira en Fee en Nyah een dansoptreden. Tot slot nog even met Deborah van de T-co club op de foto, alle kids waren droevig dat we naar huis gingen en willen allemaal terug volgend jaar...wie weet.Na St Guilhem zijn we naar St martin le Londres gegaan naar Severine en Chris waar we heerlijke Tomates farcie et Courgettes en gratin hebben gegeten met Peche Melba als dessert.
De jongens hebben met de jongens uit de wijk van Mathias gemountainbiked, met 45 km per uur de berg af.... De meisjes hebben in de groententuin van Chris courgettes afgesneden en tomaten geplukt.De meiden kregen vlechtjes en waren er heel erg blij mee, de jongens hebben met Mathias flink liggen rennen en stoeien en we hebben heerlijke Crepe au sucre gegeten want van wandelen krijg je immers honger.