28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Varken

Als ze klein zijn zijn ze nog snoezig


We hebben nu 5 maanden onze hond , Janssen. Een Franse Bulldog. Tot nu toe ontdek ik er niets maar dan ook niets Frans in. Voor mij staat Frans nog altijd gelijk aan elegance, finesse et manieres. Nou daar heeft deze gevlekte hond niets van.
Hij knort, snurkt en laat scheten. Dat laatste is het vervelendst. Maar de eerste 2 zijn zeker niet uit te vlakken want met zijn neus op de grond heb je het idee dat ie de hele dag al knorrend naar truffels aan het zoeken is. En als meneer dan uitgeput in slaap valt heb je het idee, als je je ogen dicht doet, dat je in een bejaardenhuis zit op een kamer met 6 slapende opa's die snurken want geloof me, daar kan een mens niet tegenop. Zuchten, kreunen en snurken. 
Scheten worden gelaten op de meest onwaarschijnlijke momenten en een ieder die zich in een straal van 5 meter bevindt mag er van genieten. De meeste honden laten die scheten zacht maar Janssen is dan wel nog zo beleefd om vaak (niet altijd) een fluitend geluidje ten gehore te brengen of een mitrailleur te imiteren zodat je weet dat de gasmaskers kunnen worden opgezet.
Ik denk dat deze hond  last heeft van persoonlijkheidsstoornis, hij denkt dat ie een varken is.
Ik ga even het nummer van de hondenpsycholoog opzoeken.