28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Janssen
We hebben een nieuwe aanwinst sinds gisteren......een baby..........een babyhondje, een lief klein pupje. We hebben hem Janssen genoemd.

We gingen voor een zwarte maar toen we deze kleine zagen waren we verkocht, hij had nog 2 broertjes (de anderen waren al verkocht) en hij was degene die meteen zijn charmes in de strijd gooide naar ons toe. De hele dag zijn we er al druk mee geweest. De kinderen zijn er helemaal verliefd op en willen er het liefste de hele dag mee spelen maar het kan niet want een baby moet nog veel slapen en dat is natuurlijk wel moeilijk voor ze.

Nu eerst maar eens zindelijk maken en goed opvoeden. We genieten in ieder geval echt van hem.Gisteravond zijn we naar het Gelredome in Arnhem geweest. Het was super!
Een geweldige show van Paul de Leeuw. Special guests: Marco Borsato, Leontien Borstato, Edsilia Rombley, Alderliefste en de zeer getalenteerde bijzondere Simone Kleinsma.
Al bij het eerste nummer rolden de tranen me over de wangen......Paul weet te raken!!
Van 20.00 tot 22.30 uur was het een groot feest met feestnummers, dansnummers en ook de echte Paul de Leeuw nummers die je kippevel bezorgen. Genoten hebben we !!!
Zo'n avond mag eigenlijk veel langer duren...........