28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Marc Marie Huijbregts

Ik ben de enige in dit gezin die Marc Marie zo leuk vind en ik lig dan ook altijd in een deuk als ik die man zie. Zal wel komen door zijn geweldige Brabantse accent en zijn piepstemmetje...

Hij is ook eens per week bij de Wereld draait door. Het afgelopen jaar kon ik niet 1 kaart meer krijgen voor zijn show maar gelukkig was de show "Opdat ik niet vergeet" pas op tv en die heb ik gisteren gekeken. Errug leuk weer, nog geen stukje van op Youtube maar vandaar deze, deze heb ik wel in de zaal gezien hilarisch.

5 reacties:

Ja, Marc Marie is geweldig!!!

4 februari 2009 om 21:25  
Anoniem zei

Ilse,
Marc Marie is fantastisch!!! Ik ben twee keer naar dezelfde show van hem geweest, zoooo gaaf! Hij is zooo grappig! En volledig zichzelf! En zijn rol als Lucas in de schaep met de 5 poten daar word ik zo blij van! Als je ooit kaarten kan krijgen dan wil ik MEE!
Ik HOU van Marc Marie!
Groetjes,
elsbeth

4 februari 2009 om 22:07  
Anoniem zei

Ja ook ik ben helemaal weg van Marc Marie. En wat die merken betreft de brie van de aldi is erg lekker en ik zweer bij doucheolie van nivea. Verder ben ik inderdaad geen merken mens. Maar wat die hond betreft is dat niet zo omdat je het zo ontzettend getroffen had met Texas! Alle herders zijn niet het hetzelfde. groetjes Nelis

5 februari 2009 om 12:45  
Yuen zei

Van MM gaan mijn haren overeind staan... . Als hij gaat praten dan zetten wij het geluid hier uit.

5 februari 2009 om 13:27  

Ik moet ook altijd erg lachen om Marc Marie, en ja, dat komt mede ook door zijn piepstemmetje...! Maar ook wel door de droge manier waarop hij sommige dingen soms benaderd!! Zo ontzettend lachen!!!

5 februari 2009 om 17:52