28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

JuistBefore you find your prince, you have to kiss a lot of frogsGekocht


Bovenstaande vond mijn lief de meest onzinvolle aankoop ever maar ik deed het lekker toch: een deurstopper. Gewoon een zakje met zand maar wel een MOOI zakje met zand. 
Hij vond het werkelijk belachelijk en vroeg of ik serieus was in de winkel toen ik het ding vastpakte, ik moest en zou er een foto van maken en het moest hier op de blog want zoiets onnuttigs moest perse even aandacht aan worden besteedt , dus bij deze. Ik snap het niet en hoop stiekem jullie ook niet wat hier nou zo onnuttig aan is want het is volgens mij juist een heel nuttig ding wat er dan ook nog eens leuk uitziet en waar je je teen niet aan openhaalt. (hier is over nagedacht )
Beter dan iets anders voor de deur schuiven als je hem een keer open moet laten staan voor het een of ander toch? Dit ziet er toch prachtig uit dames? Ik ben gewoon erg blij met mijn zakje.

En we hebben onze binnenplaats opgeleukt met een vijgenboom. Ik ging op pad voor een olijvenboom en kwam met een vijgenboom thuis , ach niets zo veranderlijk als een mens natuurlijk ...
Nou ja ik kwam er ook niet echt mee thuis het ding moest bezorgd worden, erna moesten er nog een paar mannen hier in de buurt gecharterd worden want het boompje weegt maar liefst een 350 kilo dus die til je niet even in het potje zeg maar. Die vijf sterke mannen waren me toch ook een partij aan het kreunen en steunen , ik kreeg er spontaan de slappe lach van. Maar hij zit er in hoor, de boom. Meteen maar een groot potje gekocht waar ie in kan blijven staan de komende jaren (dames naar de BOOM kijken aub, dat lekkere ding ernaast daar gaat deze blog niet over , AANDACHT hallo hiero kijken : focussen aub).
Is het geen beauty die boom? Hij is 80 jaar oud , vorig jaar helemaal kaal gesnoeid en deze takken zijn nu van een jaar maar dat word dus nog veel groter .....Mooi is ie hè,  de:  BOOM . (dames !!!! hij is van mij : AF)