28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Arme Elvis, arme George...2


Elvis die was HEEEEEEEEEELLLL erg blij me te zien toen ik hem ging halen om 16 uur.
Hij kwispelde alsof zijn leven ervan afhing en piepte van blijdschap.
Nou in ieder geval is ie niet haatdragend , hij houdt nog steeds van me.
Waar eerst zijn balletjes zaten zit nu een rood streepje. En voor de rest is ie blij.
Blij weer thuis te zijn, blij Bettie te zien, blij blij blij , heeft een hele bak eten achter de kiezen en ligt te genieten als vanouds voor de kachel .

Het enige wat Elvis niet wil is dat Bettie aan zijn gat ruikt , dat vind ie niet prettig....en ik denk dat Bettie nu denkt ...ja schat dat vond ik ook niet fijn na mijn bevalling dat jij de godsganselijke dag achter mijn bloedend frutje aan liep, REVENGE !!!


Dus arme Elvis is niet zo zielig als we dachten , hij is vrolijk gelukkig.

O enne George om even op George terug te komen...ik snap niet dat ie niet alle alle foto's van vroeger verscheurd heeft , hier wil je toch niet aan herinnerd worden?
Ik heb hem zojuist weggebracht , onze Elvis.
De trip naar de auto vond ie al helemaal NIKS want het is ik herhaal het nog een keer HEEL ERG KOUD en chihuahua's houden niet van kou, tenminste die van ons niet en niet van regen en niet van wind , die van ons houdt van lekker voor het haardvuur liggen en schijten op het tapijt.
Dus we gingen te voet naar de auto , in de auto: piepen piepen piepen dus nam ik hem maar op schoot, toen ik na 10 minuten flink gas te hebben gegeven zodat de ruiten zouden ontdooien, weg reed. Dat vond ie fijner, hij nestelde zich even in mijn nieuwe jas (heb ik al gezegd dat ik een nieuwe jas heb trouwens? ik heb dus een nieuwe jas !).
Bij de dierenarts aangekomen bracht ik hem naar binnen en dat vind ie best want we zijn er al heel vaak geweest maar meer voor Bettie dus ging ie relaxed op mijn arm mee naar binnen.
Toen ik hem aan de assistente gaf was ie helemaal niet meer relaxed hij houdt nl alleen van mij en zeker niet van vreemden aan zijn lijf en keer me smekend aan of ik hem terug bij mij op de arm wilde zetten ja dat verwonderd u hè dat ik weet wat die hond denkt? ik ben naast moeder, ondernemer, styliste, fotograaf, komiek, verpleegster, interieurverzorgster, sterrenkok dus ook nog paranormaal begaafd en binnenkort schrijfster , proest
Maar ik liet hem daar , heb nog even getwijfeld maar het is beter dat Elvis even geholpen wordt die vunzigerd want we willen natuurlijk niet over 6 maanden een nestje van Bettie en Elvis...

Door de ijzige kou ging ik huiswaarts om hier een heerlijk kopje Nespresso te krijgen van George die bedenk ik er zelf even bij Clooney en om dit blogje te schrijven want zometeen moet er weer een witte was uit de machine de droger in moet ik bedden verschonen, en weer naar de Hema een krabber halen voor manlief die nu al 2 dagen met een stukje plastic zijn ruiten probeert schoon te krabben . Nee, die windowscreen nog iets, is niks, want dan moet je nog je zijkanten allemaal schoonkrabben , de spuitbus is natuurlijk hartstikke milieu onvriendelijk proest weer, die haal ik dus voor mezelf want manlief wil hem niet is troep zegt ie die lak beschadigd, nou ik hou van dat soort tips , dus kom maar op met dit soort dingen die het leven van een overgetalenteerde vrouw vergemakkelijken ; )
Gelukkig woon ik in het centrum en is de Hema om de hoek , zo handig een Hema om de hoek en ik ben zwaar fan ook van de Hema ik weet nog dat ik toen ik in Frankrijk woonde altijd meteen naar de Hema ging als ik in Nederland was. Ik koop er van alles , zo liggen er een stuk of 10 leesbrilletjes hier in huis van de Hema , die liggen overal want ik ben ze altijd kwijt en ik heb ze natuurlijk helemaal niet nodig neee , handdoeken koop ik meestal bij de Hema alhoewel ik die laatst een hele stapel bij de H&M Home heb gekocht en die waren ook fijn , ondergoed kids behalve de oudste mannen hier die willen alleen maar Bjorn Borg of Jack&Jones onderbroeken , panty's, maillots, cremespoeling, basic tshirtjes voor mezelf die zijn echt TOP van de Hema, kleding kids, pyama's, sinterklaasinpakpapier, schrijfgerei, schoolspullen en mijn kerstkaarten heb ik er laten drukken (op Hema internet dan hè ook makkelijk gewoon thuis lekker warm bij de Hema shoppen)

Tot straks dan laat ik nog even weten of Elvis nog kan lopen...balloos.

Who the fuck is this? Dit is George Clooney toen ie dertien was...er is nog hoop dus als je jong en lelijk bent ..... o mijn god ik krijg spontaan een slappe bij wijze van spreken dan he voordat u zich allerlei dingen in het hoofd haalt Oh wat zag ie eruit...