28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voorpret
Op vakantie gaan is leuk maar de voorpret is minstens net zo leuk.

Onze kinderen zijn al weken bezig met de voorpret, elke keer komt het gesprek wel weer op Groningen. Ja je hoort het goed. Groningen!
We hebben dit jaar een gigahuis voor 18 personen (boerderij) gehuurd met 5 ha grond en een sauna en binnenzwembad in Groningen, Onstwedde om precies te zijn.
Het is een plaatje!
We gaan (ik en mijn kids tenminste, g en kids hebben daar al ervaring mee) voor het eerst op zomervakantie in eigen land. We hebben de kids deze zomer 2 weken aan het begin en 1 week aan het eind van de zomervakantie nl, wat dus voor die 2 weken betreft te kort is om helemaal naar Zuid Frankrijk te rijden.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel ga missen, een jaar niet naar Frankrijk...voelt echt wel raar en volgend jaar gaan we dan ook vast en zeker weer! (als we dan tenminste niet aan het verhuizen zijn).
Maar dit wordt vast erg leuk, vakantie in Groningen, beste vriend van Yoni gaat mee, misschien dat de kids van mijn zus nog komen, en er komt sowieso veel visite want we zitten in eigen land dus vrienden kunnen gezellig een dagje komen, ook niet slecht.
Wij hebben er zin in in ieder geval, Onstwedde here we come. 
Je kan het hier zien op Landgoed ter Wupping