28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

dag 2 van de vakantie


Ja ja ja dit was dag twee van de vakantie.
En die viel mee mensen, die viel mee.
Ik was als eerste uit bed vanochtend ja als je de engeltjes zegt dat ze om 8 uur naar bed moeten 's avonds als ze voor 9 uur beneden zijn dan  luisteren ze wel, als je het maar dreigend genoeg zegt
dus ik had een heerlijke rustige wakker word ochtend, kopje koffie, hond op schoot, kommetje yoghurt, beetje internetten, wakker worden, geen gezeik aan mijn kop, enfin lekker relaxt.
Rond 9 uur kwam de eerste , mooi die kon meteen de hond uitlaten, hij blij hah tuurlijk niet maar ja moet  van de kapitein
De  kleintjes waren zo aangekleed en gingen spelen, de jongens gingen X-boxen tot een uur of twee toen heb ik ze gewoon naar buiten gestuurd, eerst nog even met de hond wandelen en de hort op jullie , wil jullie niet meer zien (fijn toch zo'n liefhebbende moeder) , Kyla die ging naar Iris (mijn dank is groot S) en zo hadden we een redelijk rustige middag qua kids. Want ik heb geschilderd , geverfd, verkocht, dozen ingepakt, administratie gedaan, internet afgestruind, visite gehad, heel veel koffie gedronken, vergeten 3 liter water te drinken, nichtje op bezoek gehad onverwachts, een klant gehad die spullen hier thuis kwam ophalen, opgeruimd, was opgehangen, boodschappen gedaan etc etc.
Enfin een produktief dagje al bij al.
Morgen gaan we inkopen doen voor de site en dan lekker weer fröbelen maandag , alles op de foto zetten en toevoegen aan de site.
Kinderen hebben we gewoon volgepropt vanavond met ijs, snoep en andere dingen zodat ze niets meer konden zeggen, al hadden ze het gewild. Werkt best goed .