28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Eindelijk


Ik denk dat heel Nederland hem al gezien heeft, eindelijk hebben wij hem ook gezien.
Alles is Liefde...........wat moet ik er over zeggen...........topcast, prachtig!!!!!
Feel good movie.
Een einde waar alles goed afloopt daar hou ik van....jaaahhaaaaa, ik weet ook wel dat dat niet realistisch is en het 'echte' leven heel anders is bla bla bla maar juist daarom hou ik zo van deze films.

"Liefde is als Sinterklaas je moet er in geloven anders werkt het niet." daar begint de film mee, vond ik mooi gezegd. Hmmmm zwijmel zwijmel.

Als je nog niet bent geweest: GAAN!!!!!!AMSTERDAM - Kat Tabitha heeft 44 dagen overleefd in een badkamerkastje van haar baasje.

De 79-jarige Jessie Sculpher was al helemaal ten einde raad toen het dier was verdwenen toen ze thuiskwam. Nadat ze huis en tuin had uitgekamd, gaf ze het op en dacht dat Tabitha was weggelopen.
Pas na ruim een maand hoorde ze vreemde geluiden in de badkamer, achter een kastje. Het gemiauw en gekras viel de slechthorende dame nu pas op. 'Ik dacht eerst dat het een rat was.'
Jessie moest met geweld het schutbord aan de achterkant wegtrekken om de kat te bevrijden.
'Mijn arm zat onder de blauwe plekken', zegt de dolgelukkige Engelse. Het beestje was helemaal verzwakt en kon nog nauwelijks lopen.
De dierenarts zegt dat de kat normaal niet had overleefd, maar door te likken aan de vochtige afvoerbuis heeft ze het nog zo lang volgehouden.