28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Stemmen !

Deze mail kreeg ik vandaag:

Naar aanleiding van een discussie op de pink ribbon hyves heeft een vriendin van me op petities.nl een petitie opgestart met het verzoek aan de regering om de leeftijd voor borstkankeronderzoek te vervroegen naar de leeftijd waarop ook het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker begint. Dit omdat er steeds meer vrouwen zijn bij wie al voor hun 50ste borstkanker wordt geconstateerd. Helaas weet ik - vanuit mijn professie - dat inderdaad bij veel vrouwen die komen te overlijden, het allemaal begonnen is met een (te laat) ontdekte borstkanker.. Om een beetje geluid te kunnen maken moeten er natuurlijk zoveel mogelijk ondertekeningen worden geplaatst.
Ik verzoek jullie allemaal de petitie te ondertekenen, en geef het door aan alle andere vrouwen die je kent.

De link:

http://www.petities.nl/petitie/borstkankeronderzoek_vervroegen/ Bedankt namens alle vrouwen in Nederland ! Monique van Houtum


Down 2

IZZIEGisteren voelde ik me dus niet goed . En zo liep ik er ook bij.
Make'uploos, joggingbroek , oudste vest wat ik zo snel kon vinden.
Het was al wat dat ik uberhaupt de kracht had dat bed uit te komen dus meer moest je me niet vragen.
Enfin toen was er dus een meneer die wilde Izzie graag kopen , en die wilde meteen komen .
Paniek voor een minuut in mijn hoofd want ik zag mezelf al die deur open doen met rood betraande ogen, in een vormloze jogging met een vlekkerige bleke kop . Nee dan wil je wel een hondje kopen van zo'n patient......niet dus.
Dus toog ik naar boven hij moest tenslotte een uur rijden dus ik had de tijd zeg maar om enig onderhoud te verrichten.
En dus stond ik daar , "stralend" , een lading make'up doet wonderen, aanwezig te zijn maar ik was het niet, die meneer te ontvangen.
Ik luisterde naar wat ie allemaal vertelde maar het drong niet door, ik kon nog op de juiste momenten ja en nee zeggen maar het liefst was ik in huilen uitgebarsten en die man in zijn armen gesprongen, maar ja dat schrikt af hè als je voor een hondje komt dus ik hield me in.
Izzie ging mee en dat deed me niet zo veel eerlijk gezegd maar Izzie was ook de hond waar ik het minst mee had moet ik eerlijk bekennen. Een kattekop die graag haar broers flink beet de hele dag.Ze woont nu bij een bejaard stel die de hele dag tijd hebben voor haar dus dat komt wel goed, de eerste foto's heb ik al gehad van Izzie met hun kleindochter van 5.
En dat gevoel van me maakt ook dat je poepruimen nou niet echt als een hobby beschouwt maar een noodzakelijk kwaad en dus een schijter minder was zo erg ook niet.
Tussendoor kreeg ik de volgende mail van de nieuwe baas van Bob waar ik dan wel weer van moest glimlachen :

Bob heeft zijn eerste nacht erg goed doorgebracht. Hij is om plm 23.00u met ons naar bed gegaan. Bob heeft heerlijk naast ons bed geslapen. Hij heeft de hele nacht geen kick gegeven. Alleen om 03.00 en 05.00 met baasje even plassen en daarna weer heerlijk snurken!. Vanmorgen vroeg heeft Bob lekker ontbeten en weer even met baasje gespeeld.
Vandaag start Bob zijn eerste outdoor-training. Bob gaat mee boodschappen doen.


Over Bob maak ik me dan ook geen zorgen die heeft een topbaasje gevonden.
Vandaag loop ik er net zo charmant bij als gisteren en voel me net zo , ik ga de achterdeur maar eens afsluiten voor het geval iemand denkt even binnen te wippen en zich rot schrikt als ie me zo ziet.
Gisteravond werd ik ook nog eens gevloerd door een migraine aanval en ik ondervind er nog de na pijn van vandaag.
Ik ga de dr bellen voor een afspraak want ik heb ook nog een knobbel ontdekt in mijn been en van knobbels wordt ik ook al niet vrolijker.
En voor de rest ga ik eerst maar eens overeind blijven en blogs lezen en aan het werk , dat hield me op de been gisteren mijn werk, wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen dingen inpakken , pakketten maken, ik word er rustig van en doe het graag !
Ja sorry er is nog steeds niets te lachen hier , voor lachen moet je even hier kijken KLIK KLIK dat is dan wel weer lachen, die kreeg ik gisteren van Babs en toen moest ik echt heel erg lachen.
Bedankt nog Babs , die twee maken me altijd aan het lachen .