28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben geweest...


Ik ben naar de kapper geweest.
Ja echt.
Het was denk ik een jaar geleden of nog langer dat ik bij een kapper was geweest.
Mijn pony knipte ik zelf een beetje bij, 2x heb ik manlief mijn haar laten knippen dit jaar.
Vorig jaar zomer in Bali was de eerste keer omdat ik het niet meer trok met die hitte om lang haar te hebben.
Eraf moest het : METEEN. En ik doe niet moeilijk hoor: " hier schat een schaar gewoon recht knippen dat leren ze je op de kleuterschool al dus dat moet lukken".
En het lukte hij knipte er een dikke 15 cm af en ik was opgelucht dat dat haar niet meer zo lang tussen mijn schouders hing...
Mijn haar groeit snel toen gelijk op met de kilos en dat was snel kan ik je vertellen en dus moest er in de winter weer geknipt worden. Maar toen lukte het dus niet en knipte mijn lief het VEEL TE KORT. 
Ik was not amused en hij sliep niet meer,  bang als ie was dat ik hem in de nacht zou kortwieken want je denkt toch zeker niet dat ik die actie ongestraft voorbij liet gaan hè?
En nu dus maanden later was alles weer lang en dus moest ik toch echt eens naar de kapper, wassen, highlights erin, föhnen en lekker ontspannen en kletsen...ach en ik zie er toch zo goed uit mensen, het is weer top. 
En ik heb een goede kapper gevonden dus:  "Friends For Hair"...
Want ik ging eerst bij een andere kapper hier in de regio, die stond nogal bekend als zijnde DE kapper ,  maar daar is het succes een beetje naar zijn kop gestegen en op den duur was meneer meer niet dan wel aanwezig reisjes naar Ibizaen nadat ze me 3x verkeerd gekleurd hadden ging ik niet meer , vandaar dat ik dus al tijden niet meer bij een kapper was geweest.
Maar nu dus wel, deze kapper zit ook nog gewoon om de hoek dus ik had makkelijk met mijn highlights even naar huis kunnen gaan ware het niet dat vriendin S en manlief het helemaal eens waren met elkaar dat dat echt niet kon met zo'n kop over straat... (20 meter meer is het niet,  wat maakt dat nou uit?? ik heb er wel eens erger bij gelopen hoor , kan mij dat nou schelen...)
Enfin, ik ben weer "sortable"  zoals de Fransen zeggen...

Ik zocht voor de kerstfair een plaatje van een engeltje en typte toen dus engeltje in op Google en stuitte toen op dit exemplaar....
What was she thinking??
Ik snap het niet hoor.
Wat denkt zo'n vrouw nou? Laat ik vandaag mijn blauwe slip eens aan trekken met een paar kekke gestreepte sokken, en ach.... het is warm..... alleen vleugels is genoeg?
En dan heb ik het geeneens over haar kapper die rood gewoon bij de gamma besteld.
Wel leuk dat ze dan een achtergrondje heeft gezocht dat kleurt bij de slip om op de foto te gaan...