28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jarig


Mijn schatje is donderdag jarig ........

Leuk.

Alleen heb ik nog steeds geen kado. Wat koop je een man die alles al heeft?

We kopen eigenlijk altijd de dingen die we nodig hebben of denken nodig te hebben en dingen die we niet nodig hebben maar gewoon willen hebben kopen we eigenlijk ook dus wat kan je dan nog kopen voor je lover?

Vorig jaar heb ik nog een surprise dineetje georganiseerd met zijn vrienden en familie en had ik erg leuke orginele kadootjes maar dit jaar is het al een stuk moeilijker.

Pffff nog 2 dagen............moet wat verzinnen..........we vieren het niet, ja met zijn tweetjes op een idyllisch plekje, maar niet donderdag.


Ik vraag me wel eens af hoe je leven zo zijn als je alles van te voren zou weten?

Dat je weet dat je die en die dag de liefde van je leven tegenkomt, je weet wanneer je doodgaat, en hoe, je weet wanneer en hoe je kind geboren wordt, je weet alle leuke dingen en alle slechte dingen al van te voren......... Zou dat het leven makkelijker maken of juist moeilijker, zou je dan andere keuzes maken en die andere keuzes dan ook weten van te voren? Zou het het leven saai maken of zouden sommige anders leven wetende dat ze niet erg oud zullen worden? Zou je dan anders met je vrienden omgaan, met je familie??

Soms is het maar goed dat je niet alles weet van te voren maar af en toe zou het ook wel handig kunnen zijn...........

Ach, kan toch niet, dus wat zeur ik nou. Er is maar 1 ding wat je zeker weet in je leven en dat is dat je doodgaat ooit een keer.......