28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dagindeling


De Tico club


Nyah met MimiDikke vriendinnen Febe en Nyah


We hebben niet alleen een strakke dagindeling met alle activiteiten van de kinderen maar we hebben ook nog veel bezoek van familie en vrienden.
Eigenlijk hebben we 4x per week wel bezoek , die komen dan in de vroege middag en gaan laat in de avond weg. Dus veel tijd voor onszelf hebben we niet. Normaal gesproken zou ik dit vreselijk vinden maar ik heb ze allemaal een jaar niet meer gezien en dus is het gewoon weer erg leuk om iedereen te zien . Ik heb hier tenslotte 12 jaar gewoond in Frankrijk en dit blijft toch een beetje mijn tweede thuis. Gelukkig is het met de Franse taal na 12 jaar net als met het fietsen……je verleerd het nooit.
Gisteren was Severine er met haar partner en haar zoon Mathias 9 jaar , hij is enig kind, nog wel tenminste want Severine is 6 maanden zwanger. Hij is vorige week ook al geweest en zou het liefste de hele week bij onze jongens blijven want hij vind het geweldig zoveel kinderen in 1 gezin en voelt zich helemaal thuis met onze jongens ondanks het feit dat alleen Yoni Frans praat. Morgen gaan we naar St Martin de Londres waar ze wonen en meteen naar St Guilhem le Desert (een schitterend dorpje) om de kids toch nog een beetje cultuur bij te brengen deze vakantie.
Vandaag was mijn ex schoonmoeder bij ons, het contact met haar is altijd goed gebleven, en als we in Frankrijk zijn of zij in Nederland zien we elkaar nog steeds. Kinderen waren blij Mimi weer te zien en Mimi was blij de kinderen weer te zien , het zijn tenslotte haar enige kleinkinderen want Laurent is enig kind.
Vrijdag gaan we alweer alles inpakken en klaar maken voor vertrek , de 2 weken zijn omgevlogen…….en niemand heeft echt zin om te gaan. Vakanties zijn altijd te kort.
Weer een jaar wachten voordat we weer heerlijk hier op de camping kunnen zijn……zelfs ik ben de stacaravan nog niet zat……..alles went schijnbaar.