28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gesprek"Gesprek" tussen Elvis en mijn lief vamiddag toen Elvis bij hem op schoot zat en begon te piepen dat ie eraf wilde....

"Je wil eraf? Dat kan ...Je moet zeker poepen, nou je weet waar het tapijt is..."

"Je kan kiezen; het tapijt onder of bij de salontafel lekker warm in de zon of het tapijt onder de eettafel lekker in de schaduw"

"Keuze genoeg "

"Nou daar ga je dan Elvis kak ze"zei hij terwijl ie hem op de grond zette.

Mij kon je wegdragen , ik lag in een deuk , die toon van lief en die kop van Elvis die overigens meteen richting tapijt rende....

Zaterdagochtend .
En ik heb niks te melden.
Het regent buiten , daar baal ik van, dan krijg ik vlekken in mijn suede tas namelijk en ik hou niet van vlekken, ook niet van natte haren overigens of van regen en wind .
Ik was druk de hele week met mijn werk en met het huis op orde krijgen.
Dat is wel een beetje gelukt, moeten nog een paar dingen worden weggebracht naar de opslag maar dan is huiskamer weer een huiskamer.
Voor de fair had ik Fred De La Bretonniere en een Shabbies tas gekocht namelijk, ik vond dat ik dat wel verdient had en omdat ik 3 jaar niets voor mezelf had gekocht. 3 jaar?? Ja heus 2-3 jaar lang heb ik niets voor mezelf gekocht , ik was namelijk dik , aangekomen en ik wilde echt geen kleding in grote maten kopen dus kocht ik niks of bijna niks in ieder geval niet zo moeilijk hoor als je nergens inpast (het hoognodige) , wachtte ik tot ik weer in een normaal maatje paste. En 2-3 jaar niks kopen voor jezelf dat is lang en ja als ik dan eindelijk wat nieuws heb dan wil ik meteen iets aantrekken. Dus heb ik 2 volle dagen hier rond getaffeld op de kerstfair op mijn nieuwe laarzen met mega hak...met als resultaat dat ik geen voeten meer over had en inmiddels de hele week op mijn Uggs pantoffels rondloop er zelfs mee naar de bakker ga
lekker warm dat ze zijn en ze zitten ZOOOO ontzettend lekker, iedereen zou Uggs moeten hebben het zou verplicht moeten zijn echt.

En dit alles bestel ik gewoon via internet , ik ga de stad niet meer in als ik iets nodig heb , lekker shoppen op het net niks zo handig als dat , zeker als het regent. Mijn Uggs komen van Uggs uit Amerika...prima service .
En de shoes and bag heb ik HIER gehaald, geweldige site, zeer klantvriendelijke dames, je krijgt het prachtig verpakt thuisgestuurd en ze schrijven er nog een persoonlijk kaartje bij ook.
En voor de rest shop ik me helemaal te pletter bij H&M en bij andere internetwinkels.
Love shopping on the internet....

En nu ga ik maar eens in bad, het is half 11 en dan word het wel eens tijd toch?