28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weekend stress


Pfff zondagavond, met een beetje geluk kan ik zometeen over een dik half uur in de bank ploffen en Gooische vrouwen kijken. Als er tenminste geen kind naar beneden komt met een kop vol luizen of ander ongedierte...

Meisjes liggen er al in , jongens zijn nog aan het vissen die kunnen zometeen de douche inspringen en lekker gaan slapen.
Zaterdag was een volle dag, werken, 5 kinderen die naar hockey moesten, verjaardagskadootjes die gekocht moesten worden, eten voor het weekend, vriendjes naar huis brengen, dochter tas inpakken voor logeerpartijtje, schoenen kopen voor de meiden, snel een half uurtje nog een terrasje pikken want het was zoooo mooi weer, huis versieren van de buren en toen zorgen dat er een stapel pannenkoeken werden gebakken en verorberd.
Zaterdagavond bijkomen van de dag.
Vandaag zijn de kinderen eerst met zijn allen naar de buurman geweest om een fijne verjaardag te wensen , jongens gingen naar de film terwijl wij 2 verjaardagen afgingen die de jongens vervolgens na de film in hun eentje ook nog hebben gedaan. Om 6 uur toen iedereen thuis was tosti's gemaakt want niemand was nog hongerig na zoveel snacken op verjaardagen.
Iedereen heeft wel de heerlijke tiramisu van G nog gegeten want die is zoooooo lekker!!!
Ik heb er al weer een wasmachine aangezet en er liggen er nog 2 te wachten dus ik weet ook wat ik morgen kan doen....strijken.
Maar goed we liggen nog op schema, G is nu 1 van de jongens aan het overhoren voor morgen en dan zijn we lekker allemaal om half 9 klaar voor Gooische vrouwen, mijn favoriete tv serie.
Vorige week was hilarisch, zo gelachen...