28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Trouwen


Vriendin 1 heeft net gehoord dat haar ex weer gaat trouwen.

Wat ik daar van denk? Tja een beetje hilarisch vind ik het wel want de ex in kwestie is nou niet bepaald Bratt Pitt en kent de nieuwe 'vlam' net een maand of 5. En de ex heeft (veel) geld dus in hoeverre is de nieuwe vlam echt in ex geinteresseerd of toch misschien meer in zijn portemonnee? De nieuwe vlam is ook nog zo'n 14 jaar jonger dus wat doet zo'n jong ding met zo'n narrige oude man?? Maar ex is veranderd schijnt want doet nu dingen die hij nog nooooit met vriendin 1 heeft gedaan. Tja, kan ook dat het echte liefde is natuurlijk maar waarom dan zo'n haast? O, nieuwe vlam wil ook een baby want die heeft nieuwe vlam niet. Leuk als ex dan in de VUT zit is kind nog niet naar de middelbare school. Ach heeft ie ook tijd zat om met het huiswerk te helpen. Vriendin 1 vind het maar bizar want dacht niet dat ex nog zou trouwen maar dat denken er wel meer natuurlijk.

Ex is in ieder geval gelukkig, denkt hij, alhoewel ik denk dat het geluk niet lang zal duren want ex is de vrolijkste niet en is zeer dominant dus of nieuwe vlam dat lang leuk gaat vinden?

Vriendin 1 is succesvol intelligent en mooi en heeft een zeer lieve leuke man gevonden (ooit dacht ze dat dit haar nooit zou gebeuren) , dus het kan ook zijn dat ex dit niet kan verkroppen en dus haar voor wil zijn, want zo kinderachtig is ex wel dat hij als 1e een nieuw huwelijk wil , gelukkig heeft vriendin 1 geen huwelijk nodig om een sterke relatie te hebben of te laten zien dat ze een goede relatie heeft, ze heeft het niet nodig schrijf ik, maar dat wil niet zeggen dat ze niet wil natuurlijk. Dit keer heeft ze echt het grote geluk gevonden en is gegroeid in alle opzichten. You go girl.


We hebben de Jura de deur uit gegooid en een nieuw apparaat gekocht van Nespresso met de o zo handige cups. Niets geen gedoe meer met bonen maar een heerlijke espresso in een handomdraai. De cups bestel je simpelweg per internet en zijn binnen 2 werkdagen al thuis afgeleverd. Alle smaken zijn aanwezig dus voor ieder wat wils en elk kopje koffie kan je zo aan ieders smaak aanpassen.

En voor onze kleine ieniemienie keuken heeft dit apparaat de juiste grootte.


Lang heb ik me afgevraagd hoe dat nou zou zijn als je ex een nieuwe vriendin heeft. Hoe voelt dat? Hier zie ik dat de ex er niet mee om kan gaan dus vroeg ik me af of ik er moeite mee zou hebben.... Hij heeft nu al heel wat maanden een vriendin en de kinderen hebben al heel wat weekendjes met haar doorgebracht, ik hoor dan na zo'n weekend alleen maar J dit en J dat. En hoe voelt dat dan? Nou eigenlijk voelt dat alleen maar goed, ik ben blij dat ex weer gelukkig is en de kinderen mogen haar en ze is lief voor ze. Het voelt niet raar dat een andere vrouw mijn kinderen een weekend heeft en daar leuke dingen mee doet of close mee is , nee eigenlijk niets van dat. Mijn dochter K vind haar te gek want ze heeft een cavia, 2 zelfs, kan breien, naaien, tekenen, knutselen,taarten bakken en nog veel meer, kortom een multitalentje. Ik ben blij dat ze een "stief"moeder (wat een rotwoord eigenlijk: stiefmoeder, kunnen ze daar niets anders voor verzinnen?) hebben die lekker met ze knutselt want knutselen is gewoon niet echt mijn ding en zo komen ze er dan toch mee in aanraking en ik hoef het niet te doen, heerlijk.

Ik zie mijn ex die een stuk beter in zijn vel zit en de kinderen vinden het gewoon ook gezellig, voegt toch wat toe een vrouw in huis denk ik. Mijn hele familie heeft al kennis gemaakt met haar, mijn ouders, zus etc.
Ik heb haar nog steeds niet ontmoet, gewoon omdat het er niet van kwam denk ik en ik niet veel in Weert ben en als ik er ben is zij er niet. Ik ben ook niet zo'n moeder die vind dat ik eerst moet kennismaken alvorens ze met mijn kinderen mag kennismaken, nee, zo'n controlfreak ben ik gelukkig niet. Ik ga ervanuit dat mijn ex weet wat ie doet en niet de eerste de beste aan ze voorstelt, wat zo is want ze is er al lang dus een blijvertje denk ik, maar ook ik ben een mens en dus ook wel een beetje nieuwsgierig, misschien dat ik haar in 2008 eindelijk eens zal ontmoeten?

Afgelopen weekend heeft ze Kyla breien geleerd, dus voor deze winter hebben we binnenkort allemaal een heerlijke dik gebreide sjaal, toch wel handig zo'n stiefmoeder.....

Goede Ouders
De politie heeft donderdag in Den Haag een wel heel erg jonge winkeldief in de kraag gevat. Familieleden lieten het 3-jarige kind samen met zijn broertjes, zusjes en een nichtje speelgoed uit een winkel smokkelen.
De volwassen familieleden zijn gearresteerd, aldus de politie vrijdag.
Winkelpersoneel betrapte de moeder van de peuter. Zij liet de vijf kinderen voor 150 euro aan speelgoed in hun zakken stoppen.
De kinderen waren tussen de drie en twaalf jaar oud. Buiten werden zij opgewacht door twee andere familieleden. De bende bleek eerder op de dag ook bij een drogisterij te hebben toegeslagen.
De vijf kinderen zijn bij andere familieleden ondergebracht, aldus de politie.

SCHEET
Een gepensioneerde Brit moet voortaan naar buiten als hij een scheet voelt opkomen. De 77-jarige Maurice Fox kreeg een vermanende brief van het bestuur van de gezelligheidsvereniging waarvan hij al ruim twintig jaar lid is.
De club in Paignton tikte de voormalige buschauffeur op de vingers na talrijke klachten. Veel andere leden stuitten de luide winden tegen de borst.
"Mijn scheten klinken hard, maar ze stinken niet", verdedigde de winderige man zich tegenover de BBC. Toch toonde hij begrip voor de maatregel, gezien de "lady's" die de vereniging bezoeken.