28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

GeïrriteerdIk was geïrriteerd vanmiddag , van een uur of een tot nu ongeveer.
En niet een beetje geïrriteerd, nee, een beetje veel , zo van nog één woord en ik ontplof geïrriteerd.
JA ZO ERG DUS .
En toen kwam mijn dochter uit school en begon me nog geïrriteerder te maken .
En toen werd ik zo geïrriteerd dat ik mezelf irriteerde .
Maar ja je gaat jezelf niet uit staan foeteren hè?
Dus foeterde ik op mijn dochter.
Die niet de capaciteit bezit om als ik in zo'n bui ben wat zelden zo is, geloof me dit gebeurt zelden ahum mij met rust te laten en te denken ik vraag/dram/zeur morgen wel, als mijn moeder beter gehumeurd is.
NEEHEE, die dramt/vraagt/zeurt door achtervolgt me door het huis er is gewoon geen ontsnappen aan (me and my shadow) en ik word alleen maar geïrriteerder en ontplof eerst van binnen en wil dan liefst op zo'n moment een enkele reis naar Zuid-Afrika boeken, voor mezelf dan hè? Waarom haar naar de zon sturen als ik zelf zo van warmte hou tenslotte.
En dus ging dit maar door en door totdat lief de auto voorreed en ik instapte om even weg te zijn en even te kunnen bijkomen van zoveel onredelijkheid/gezeur/gedram.
De kou in helpt, even weg, autoradio uit want die is dan echt TOOO MUCH op zo'n moment zelfs dat geluid kan ik dan niet hebben, rust moet ik hebben, niemand aan mijn kop, totale stilte, en even bijkomen om die verschrikkelijke opgefoktheid, woede, irritatie uit mijn lijf te krijgen .
Het hielp, ik ben een stuk rustiger maar ik denk dat ze toch maar heel vroeg naar bed moet vanavond want ma trekt het gewoon even niet.
RUST wil ik, RUST heb ik nodig, na een week van stress, een week met 7 kinderen.
Weekend here we come !!!!
Nog 1 dag.
WEEKEND , NO KIDS Halleluja just me and him halleluja

Elvis gaat weg de beslissing is gevallen , het doet me wel pijn want ergens hou ik van die kleine viespeuk maar het is beter zo... Zusdus heeft me over de streep getrokken want idd als hsp moet ik niet dagelijks getriggerd worden door lange bruine poepveters dat soort dingen.


Hier wordt ik dan wel weer vrolijk van ...

NIEUWS

PAUL TWITTERT:

Hier heb ik niets aan toe te voegen !
Het is toch ook bezopen zeg !
MOEDER :


De 3e werd haar teveel, de eerste twee kon ze dus wel mee leven?
Stom wijf.HELP
Laat iemand die vrouwen stoppen aub , wie krijgen we hierna? Adele Bloemendaal ? Of oma's van 100? Een keer was leuk en petje af voor Patricia maar dit moet natuurlijk geen rage worden hè ?