28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kopenhagen

Oké Kopenhagen dus .

Het lijkt alweer eeuwen geleden ...maar het was dus afgelopen weekend.
Vrijdag gingen we heen en echt ik hou van goedkoop vliegen, voor nog geen 100 euro per persoon vlogen we heen en terug naar Kopenhagen .
En doordat ik altijd als eerste incheck via internet zaten we 2x maar liefst bij de nooduitgang dus volop beenruimte.
Denemarken, Kopenhagen.
Wat ons opviel:
De regenlaars, echt iedereen loopt er mee. Het is een hype in Denemarken , jong oud, iedereen heeft ze. Altijd afgestemd bijna op de kleur van de jas en uni , geen drukke bloemetjes dingen, zoiets als dit plaatje met of zonder veter maar altijd een randjes bovenaan de laars.... Onder de meest sexy outfitjes hadden ze regenlaarzen.
Fietsen , echt we hebben veel steden reeds bezocht maar nooit ben ik nog in een andere stad buiten Nederland waar zoveel gefietst word als hier geweest, nou in Kopenhagen wel. Enige verschil met hier bij ons: meer dan de helft heeft een helm op.

Verder was het vrij relaxed sfeertje, de Denen zijn erg op zichzelf vonden wij, beetje stug volkje wel, kleding is niet zo belangrijk (ik bedoel met Parijs of Barcelona is het echt een huge verschil in hoe de mensen erbij lopen) , het is niet het mooiste volk (sorry Deentjes) , de stad is mooi maar vooral buiten het centrum mag wel wat onderhoud plaats vinden, het is niet erg schoon, Fields is de grootste shopping mall van Scandinavië , je kan er echt goed shoppen ,koffie zetten kunnen ze niet dat is echt goed zoeken maar we hebben het gevonden bij Nespresso en bij Cafe Norden wat echt de leukste tent van het hele centrum is ...


Verder hebben we niks gekocht , was het heerlijk een weekend even weg te zijn en heb ik heel veel inspiratie opgedaan....