28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Politiek en Tv makelaar

De geluidsmannen in actieDe cameraman, vrijgezel dames....


En onze zeer opgeruimde woonkamer


Ik ga me niet meer met over politieke kwesties uitlaten want ik merk dat ik dan meteen in een hokje wordt geplaatst .
Het enige wat ik er even over kwijt wil is dat mijn kennissenkring niet bestaat louter uit blanke inheemse mensen zoals iemand meende te moeten opmerken en dacht te weten, ik krijg de kriebels van zulke opmerkingen want ik vind dit erg 1939-1945 klinken en daar wil ik al helemaal niet mee in een hokje gestopt worden.
Dat klinkt in mijn oren nl niet als rechts eerder als extreem rechtst en zeer bekrompen en racistisch, en als er iets is wat ik niet ben is het: racistisch, extreem rechts of bekrompen.
En mijn persoonlijke mening is dat een ieder elkaar moet respecteren no matter what je politieke voorkeur is , noch je religie, huidskleur of afkomst.
Zo dat moet er even uit.
Waar ik dan wel van gruwel: luilakken, mensen die een ander niet respecteren, leugens, zinloos geweld en dat komt overal voor.
Hopelijk is dit dan even duidelijk voor iedereen .
Ilse heeft gesproken .
En Alaissa ik ben ook heel blij dat jij hier bent want vrouwenonderdrukking daar kan ik al helemaal niet tegen en ik ben heel blij dus dat jij hier lekker ongesluierd en levend rondloopt.

Vandaag was de TV Makelaar hier en ik heb geen idee hoe het op tv straks overkomt , we shall see. Feit is dat ik helemaal niet nerveus, zenuwachtig of wat dan ook was, het was eigenlijk heel relaxed allemaal . In april ergens komt het op tv maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.
Als je me ziet dan stel je mij maar voor met 10 kilo minder, minder pukkels , en gezelliger in het echie want helemaal naturel kom je denk ik niet over zo op tv en remember ik was ongesteld , dus opgeblazen en pukkelig en tv : daar lijk je dikker op , en men heeft het me bevestigd dat het echt meer is dan een kilootje meer......eerder tussen de 5 en 10 kilo meer , pfff heb ik weer.
En nu ga ik in een joggingbroek ploffen .