28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zeurende hoofdpijn


Een sluimerende hoofdpijn al weken........ snap het niet. Het is geen migraine dat herken ik meteen maar een hoofdpijn, niet genoeg om steeds wat te slikken maar genoeg om er last van te hebben.
Ik ben geen hypochonder maar zou het bijna worden na weken van die rare zeurende pijn.

Maar niet getreurd het is geen enge rare ziekte......ik moet aan een bril. Die heb ik al , al lang, maar zet hem nooit op. Nu moet het toch maar eens gaan gebeuren , kan er niet meer omheen. Zie ook sommige dingen echt niet meer helder en moet dan onder een felle lamp gaan staan en verder weg houden want als het te dichtbij is word ik duizelig.
Jee, ik word oud.

Ik wil geen bril, ja... wel voor een keer eens een andere look te hebben maar de volgende dag moet ie dan weer op de plank.
Elke dag zo'n ding op je neus is gewoon niet handig.
Glazen beslaan, worden vies, en je kijkt altijd tegen die randjes aan.

Misschien toch eens kijken of laseren een optie is............


Regen


Het hele weekend gaat het heel erg regenen. Meestal kan ik daar goed van balen maar nu denk ik, kaarsjes aan, jogging, een stapel woonbladen, boeken, thee, leuke film , lekker even niets hoeven is ook wel een fijn. Alhoewel we nog wel enkele verplichtingen hebben maar de rest van de tijd.........RELAXEN we lekker het hele weekend. We zijn gewoon moe van een drukke week dus we kunnen wel wat rust gebruiken en met zijn tweetjes is het NOOIT saai en hebben we gesprekstof genoeg en kunnen we lekker al ons een beetje gaan oriënteren in de woonbladen om ideeën op te doen.

Lief

Gelukkig zijn er nog LIEVE mensen. Vandaag stond er ineens een bos bloemen voor mijn deur met een heel lief briefje. Bedankt lief mens, ik was er zeer door ontroerd en het deed me echt goed!!!