28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Respectloos


De schilder.

Ik moet er nog even iets over kwijt.
L**** (ja kan het ook niet helpen de man heet zo, ik realiseer me ineens dat die naam HEEL goed bij hem past:linke soep nl) heeft al 15 jaar zijn pa niet meer gezien omdat dat een dictator is.
Nou hij is er net zo erg , zo niet erger. Dus 2 dictators ja dat botst natuurlijk.
Hoe hij met zijn mensen om gaat is te triest voor woorden , in 4 weken tijd zijn er 5 ontslagen.
En dan moet je niet denken dat hij dat tactisch of zachthandig doet.
Nee, dat gaat lomp en krachtig er aan toe.
Bij 1 kon ik wel janken. Heb er nog alles aan gedaan om deze jongen terug te halen maar als Adolf  **** het eenmaal in zijn bol had dan had diegene nog net de tijd zijn tas te pakken en weg was ie.
Deze jongen die 4 weken lang echt zich uit de naad heeft staan werken deed 1 dingetje fout, geen grote fout nee, een HEEL klein makkelijk te herstellen foutje van niks. 
Toen ging Adolf ***** op een paar zakken zitten en bleef deze man (ik overdrijf echt niet) een dik half uur drie kwartier strak volgen met zijn ogen en meest smerige blik (meneer zat hè,  deed zelf geen fuck) en toen de man een kwast kwijt was (die 2 meter verderop lag dus hij had 'm in 30 seconden gevonden) kon ie vertrekken omdat ie volgens Adolf  ***** dus niet zuinig op materiaal was. 
Bullshit meneer Adolf  ***** had de bokkepruik op,  is wel vaker voorgekomen , verveeld zich en gaat dan de grote chief spelen .
Dat noemt ie respect afdwingen. Ik heb nog nooit geloofd in die manier van respect krijgen , ik denk dat je respect moet verdienen of krijgen maar niet afdwingen. 
Bij mij ging het respect dus echt naar beneden in sneltreinvaart.
En het ergste is dat Adolf ****** zelf niets kan hebben, als je hem ergens op aan spreekt is meneer meteen beledigd/verontwaardigd/boos en loopt weg, hij verdraagt geen kritiek duld geen tegenspraak. Ja dan moet je niet bij mij zijn want ik kan daar dus niet tegen.
Ik heb geen respect voor iemand die zo met zijn mensen om gaat, goede mensen die hier komen om geld voor hun gezin te verdienen wat inhoudt dat ze hun vrouw en kinderen vaak maar 8 weken per jaar zien, al het geld wat ze verdienen sturen ze op en leven zelf minimaal.
Die mensen daar heb ik respect voor .
Ik wil dus even zeggen hiermee dat ik het wel raar vind dat je zelf anderen mag uitkotsen en mag behandelen als (ja, als wat eigenlijk, ik behandel mijn hond nog niet zo) slaven? vee? weet ik het maar zelf nul komma nul kan hebben.
LOSER.
 
***** heb de naam even vervangen door sterretjes want als deze egotripper zijn eigen naam gaat googlen heb ik geen zin dat ie bij mij uitkomt .