28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

La Mer. Charles Trénet

OrenMax heeft 1 staand oortje en 1 hangend oortje.

Ze moeten beide omhoog gaan staan maar het kan tot 8 maanden nog steeds weer gaan hangen en wisselen dat dan de ene omhoog gaat dan de andere of beide omhoog en weer gaan hangen.
Het ziet wel heel komisch uit.

Salie


Ik had een stukje geschreven op mijn andere blog en tot mijn verbazing kennen heel veel mensen het feit dat Salie je huis zegent. Ook hoor ik dat als je grof zeezout in de hoeken strooit (die je dan gewoon bij de volgende keer opzuigt) je je huis reinigt.

Nou ik kende al die dingen niet. Het enige wat ik wel eens gehoord had was met wierook je hele huis even doorlopen om alle eventuele geesten uit je huis te verdrijven. Als mijn pa dit leest gaat ie gilllen: "Geesten? geesten? , Ilse,  Geesten BESTAAN NIET" 
Neehee, pa,  ik ben niet overspannen. (dat denkt ie altijd als ik een keer 'anders' reageer dan dat ie gewoon is van me) want ik ben ook een vrij nuchter type hoor, ik geloof ook niet in van die rare dingen normaliter. Totdat we hier een keer op de bank zaten met G en er ineens 1 van de 3 ballen die op een tafeltje liggen begon te rollen , een paar keer op en neer en toen ging ie na zo'n 3 keer op en neer rollen weer op zijn plek liggen. 
Een ander ding (heel bizar) was de dag dat we ons nieuwe huis kochten viel de tekening van ons te bouwen huis (die er al een paar maanden hing) zomaar van de muur, dat vind ik dan wel HEEL erg toevallig.
Dus ik ben bereidt die dingen gewoon te doen want baadt het niet dan schaadt het niet en er zijn nu zoveel mensen in dat huis geweest dat er heel veel energie hangt van al die mensen en die moet weg zodat je de rust terug vind. (Nee nog steeds niet overspannen hoor papa)
Dus heeft iemand nog tips? Ze zijn welkom.