28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

OlifantMijn dochter komt gisteren thuis van de hockeytraining met een doormidden gebroken hockeystick.
Zij: Mijn hockeystick is gebroken, helemaal doormidden...
Ik: Hoe komt dat dan?
Zij: Heeft een olifant gedaan.
Op dat moment denk ik echt dat ze oftewel een heel dik kind een olifant noemt die vervolgens haar stick heeft gebroken met zijn/haar gewicht of dat ze gewoon staat te liegen en hem zelf heeft gebroken of achter een auto heeft laten liggen die er vervolgens over heen reed of tussen de spaken van de fiets gekomen, kortom je verwacht een ander verhaal..
Je verwacht dat je kind een betere smoes verzint dan een olifant want wie gelooft dat nou???
Ik: Uh een olifant? Een levende echte olifant, een dier??
Zij: Ja wat anders ...ja tuurlijk een echte olifant (op een toon alsof er dagelijks olifanten door Harderwijk lopen die hockeysticks doormidden breken op weg naar huis) , hij greep zo mijn tas van mijn rug, ik kon hem nog net afdoen anders was ik mee de lucht in gegaan. Ik had wel dood kunnen zijn (gevoel voor drama heeft ze wel).
Ik: Ja hoor eens,  hou maar op met die rare verhalen en vertel wat er echt is gebeurd. (dit verhaal is net zo ongeloofwaardig als een olifant in regenpak maar ook dat bestaat schijnbaar, Hoe zit het dan met die olifantenhuid??)
Zij: (Janken) Mama gelooft me ook nooit........snik

Wat bleek;  Circus Renz is in de stad en mijn dochter niet bang voor welk dier dan ook, zag de olifanten en kamelen staan en ging ze even aaien...duh.
En het verhaal bleek dus geheel waar te zijn, een medewerker van het circus heeft er voor gezorgd dat ze haar hockeytas met stick weer terug kreeg.
Hockeystick doormidden, tas die naar olifant ruikt...en een dochter die maar net aan de dood ontsnapt is.
What's next??