28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

K*TdagIk heb een kutdag
Dat jullie het maar even weten
Soms sta je op en dan weet je het al: dit wordt niet mijn dag.
Nou dat had ik vanochtend , meteen al, toen ik mijn ogen opende.
En het gekrijs van kinderen hoorde buiten op straat welke gek laat zijn kinderen om half 8 al los rondlopen op straat , sukkel
En toen hoorde ik de papierophaaldienst en laat ik nou HEEL VEEL papier hier hebben staan, alleen waren we vergeten dat papier aan de straat te zetten kunnen die lui niet gewoon even bellen de dag ervoor zodat we weten dat het papier aan de straat moet, of na tienen komen zodat ik echt wakker ben dus nu staat het me nog 2 weken in de weg, FIJN weer.
En toen waren de zusjes ruzie aan het maken over een truitje, mijn truitje, nee mijn truitje, nee....en dat ging zo even door , voor de een is het een truitje voor de ander een tuniek.
De rechtmatige eigenaar krijgt het morgen weer terug heb ik geregeld en vanaf dan mag kleine zus het niet meer aan die heeft truitjes/tuniekjes genoeg namelijk.
En toen de kust veilig was lees: kinderen allemaal de deur uit waren dacht ik , ik sta maar eens op , koffie heb ik nodig . Maar toen kwam ik in een keuken met een aanrecht waar boter,vlokken, lege melk glazen, melk, vuil bestek, kruimels etc lagen en ging ik eerst boenen want ik kan geen koffie drinken op mijn gemak als het een puinhoop is , en toen dacht ik: ik ben toch bezig laat ik die volle zak eens uit de prullenbak halen en er een nieuwe indoen en toen druipte de hele inhoud over de vloer en moest ik die ook nog gaan dweilen en toen was mijn humeur al helemaal tot nul gezakt.
En toen ging ik aan de koffie , ben nu aan bakje nummer vier en heb alleen maar blogjes nog gelezen en mijn gal gespuit in een mail naar dotje.
En nu bedenk ik me ineens dat Bob dik vier maanden is en dat wil zeggen dat Bettie dus over een dikke maand a twee maanden weer bloed gaat druppen en dat wil ik niet !
Dus moet ik manlief vandaag zien over te halen dat beest te laten steriliseren ik wil namelijk geen nestjes meer, ja ja schattig en leuk en heel erg lief maar ik wil TIJD , TIJD TIJD TIJD. En met een nestje heb je geen tijd meer , dan ben je DRUK DRUK DRUK.
Dus mes erin graag en misschien kan de dierenarts meteen een buikwandcorrectie doen want er hangt een slap velletje onder mijn hond , een uitgelubberd slap gerimpeld velletje.
Ik kijk net in de nieuwe Hema folder en er staat een leuke tuniek in en een skinnybroek voor mijn dochter , maar ja het is mijn dag niet hè mensen, dus waarschijnlijk is dat allemaal al uitverkocht tegen de tijd dat ik bij de Hema aankom.
O enne ik besef met terdege dat dit een rommelig druk blogje is maar ik ben rommelig druk en in een KUThumeur dus dat kan kloppen .
Vandaag hoop ik dus ook dat niemand me gaat bellen en aan mijn kop lopen zeuren want dat is niet het moment hè mensen, niet het moment , totaal niet.
Zo en nu ga ik dus echt wat doen want ik heb werk .