28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wensballon


Een paar dagen geleden HIER dus , wenste ik mezelf een wensballon.

En weet je wat?

Die werd me zojuist bezorgd.
Ja heus echt waar.
En wie was deze lieve gulle geefster? Dat is ZIJ

Lieve Natas, het ontroerd me zo dat je me zomaar een wensballon stuurt.
Ik vind het echt zo lief van je , heel erg bedankt !!!! Ik moest al een traantje wegpinken toen je me mailde en mijn adres vroeg .

Bloggen verrijkt het leven en niet alleen maar omdat je kadootjes krijgt natuurlijk maar omdat je er zulke leuke contacten mee opbouwt en leuke vrouwen door ontmoet die je steunen , die je af en toe als je het nodig hebt even bemoedigend toespreken , die je niet meteen beoordelen of veroordelen, maar die je ook gewoon zeggen dat het belachelijk is dat je je kind vergeet op te halen.
Eerlijke leuke vrouwen die je laten lachen met hun blogs en soms laten huilen waar je lief en leed mee deelt,  die je nooit hebt gezien maar die je zo goed lijkt te kennen of denkt te kennen.
Waar je een band mee hebt. Die je gewoon mist als ze een paar dagen niet bloggen.
Die vrouwen , een clubje, soms komen er bij , soms vallen er af, net als in het "echte" leven .
Ook allemaal heel verschillende vrouwen die je nooit in je dagelijkse leven was tegengekomen of misschien uberhaupt nooit een gesprek mee was aangegaan omdat ze zo anders zijn en die je hier in deze blogwereld juist door die blog leert kennen en waarderen.

Vrouwen allemaal; stuk voor stuk , en niks geen catfights zoals in Expeditie Robinson, nee helemaal niet zelfs, die dames kunnen nog wat van ons leren zou ik zeggen of zouden wij ook binnen de kortste keren ruzie hebben op dat eiland dames?
Hee ideetje zullen we ons allemaal opgeven voor volgend jaar de blogexpeditie?
Duh echt niet , ik ga echt mijn kaken niet zetten in een rauwe levende octopus (hebben jullie dat gezien gisteren?) , zo stoer ben ik helaas niet, bah.

Bedankt lieve lieve Natas !!! en de rest van de blogvrouwtjes ook bedankt gewoon omdat !!

ps Dit weekend gaat ie de lucht in en ik weet al wat ik ga wensen.....dat er een klein meisje beter mag worden die nu zo hard aan het vechten is.