28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

SinglesKijk leuke ring ,  het is de celibague.
Celibague?
Ja,  een ring voor singles, doe hem om je rechterhand en iedereen weet dat je single en dus zoekende bent.
Handig?
Ik weet het niet , beetje desperate misschien?
Ach in een volle kroeg is het wel handig spotten natuurlijk,  als ze er nou ook een lampje inzetten kan je meteen bij binnenkomst aan de hoeveelheid licht zien of er veel singles zijn....zo niet,  meteen naar een andere kroeg natuurlijk.
Hij is in ieder geval niet duur voor 32 euro heb je al een singlering.
Moet men natuurlijk wel weten dat dat een singlering is anders heb je er nog niets aan.


Zondag, ik heb net de QQ test gedaan van het blad Quest, leuke test, alleen mijn zelfkennis is niet echt je van het , ik schatte mijn eigen scores toch lager in dan ik in werkelijkheid scoorde maar goed ik ben dus slimmer dan ik dacht haha.

Enfin de test is best grappig om te doen.
Gisteren was het Valentijnsdag. En heeft iedereen mooie dingen gekregen? Anonieme kaartjes of mailtjes of smsjes?
Wij hebben er niets aan gedaan , ons Valentijnskado krijgen we maandag immers. :)
We hebben in Weert de hele opslag gesorteerd voor de verhuizing, ik wilde heel veel niet meenemen maar als je dan staat te sorteren dan ach dat moet mee, en dat is eigenlijk ook wel heel leuk, en daar ben ik eigenlijk wel heel erg aan gehecht, en dat is ja dat is van emotionele waarde, en dat is heel erg nodig, en dat ja je weet maar nooit.... Enfin toch nog heel veel gesorteerd dus de verhuizers zullen blij zijn met me ze hebben veel te sjouwen.
Na het sorteren nog even naar mijn zusje geweest voor de verjaardag van haar dochter, gezellig maar kort want we hebben mijn pa even afgelost. Mijn moeder kan niet alleen zijn nog,  dus de man zit al weken binnen en is meer een soort van verpleegster geworden. Hij was wel blij,  kon ie even naar de jacht, mannen onder elkaar, even kletsen met de boys is toch wel anders dan steeds maar de hele dag iemand verzorgen en alleen thuis zitten elke avond als mijn ma in bed ligt. Ik heb best met m te doen want mijn pa is een wereldvent , een druk sociaal iemand die nog heel actief is en veel weg is normaliter maar nu dus aan huis gekluisterd zit. Dus hij is lekker even weg geweest. Erna zijn we weer naar Harderwijk gereden dus gisteravond waren we thuis rond een uur of elf. 
Morgen is DE dag ........