28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondag 30 augustus.


Bij ons thuis hoef je je niet te vervelen er is altijd wat te doen.

Zoals gisteravond toen ik naar bed ging rond 1 uur en zag dat er nog een onderbroek, truitje, vestje, sokken, agenda en wat blaadjes op de trap lagen van dochterlief die ik dus mee neem naar boven en met een zwaai vanuit de hal haar kamer in gooi (ja ik was een beetje pissig dat ze NOOIT haar zooi opruimt) waarna het allemaal keurig verspreid door haar kamer lag.
Hal : handdoeken van iemand die gedoucht heeft en ze daar maar heeft laten liggen en die laatste  meter naar de deur van de badkamer niet meer kon opbrengen.
Vanochtend werden we om 9 uur wakker, muisstil was het nog in huis, ja ze leren wel de monsters...als je ze maar genoeg slaat, met vuist dan,  dat is meest efficiënt  het maar vaak genoeg herhaalt : UITSLAPEN of anders op je kamer lezen , zo niet ga je om 6 uur naar bed dreigen helpt dus ook.
Dus wij lekker met ons duffe gerimpelde  slaperige hoofd naar beneden, richting de ....... koffiemachine want zonder koffie mensen,  zijn wij niet aanspreekbaar.
Dus machine aan, kopje eronder, manlief opent de ijskast , en er valt een GLAZEN fles volle melk uit (van ons favoriete melkwinkeltje die we altijd gebruiken om onze gasten en onszelf uiteraard op een heerlijke cappuccino te trakteren) , op de grond, in duizend stukken, 
en erger : melk everywhere.
En toen hadden we nog geen koffie gehad dus nog in de NIET aanspreekbaar fase en dat was  dus erg gezellig in de keuken.
D'RUIT werd er geschreeuwd tegen elk monster wat even een kijkje kwam nemen. want gebeurt er wat,  zijn ze er als de kippen bij hoor, stelletje sensatie beluste knakkers
OPZOUTEN!!! (ja wij spreken onze kinderen altijd keurig aan, je moet immers het goede voorbeeld geven)
Ja zeg,  toeschouwers wil je niet , vloer vol glas, ze zouden er eens intrappen kan je ook nog naar de EHBO en WE HEBBEN NOG GEEN KOFFIE GEHAD !!!
Toen wij dus verwoed bezig waren met de zooi te cleanen...........belde middelste een keer of 5 naar beneden GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, had ik gezegd dat ik nog geen koffie had gehad en niet aanspreekbaar ben VOOR koffie en dus ook al helemaal niet als ik een keuken van een liter romige boerenmelk aan het ontdoen ben en dus antwoordde ik niet,  maar die laat zich niet van de wijs brengen die belt dan gewoon 5x naar de keuken , 5x naar de woonkamer and so on. (ja wij hebben overal toestellen , scheelt lopen en we zijn van de gadgets hier in dit gezin. Daarbij is er altijd wel een toestel zoek omdat die dan door een puber is mee  genomen naar toilet/schoenenkast/ijskast en daar ergens ligt dus dan kan je de andere nemen)

Dik drie kwartier later waren we klaar, alles weer melkvrij en roomvrij en nog een keer alles dubbel gecheckt want het vervelende met melk is , vergeet je een melkspetter die krijg je never nooit meer uit je keukenkastje.

KOFFIE

Dan moeten er nog 7 kids ontbijten, begint de dag net.........en moet ik nog 3 kerstbomen optuigen , maar eerst nog in elkaar zetten.
Dat ga ik vandaag doen :  kerstbomen opzetten in augustus, moet niet gekker worden, denk dat ik nog meer koffie nodig heb.

Mensen ik heb hulp nodig, voor meer leden op de Tuttemerull hyves, HELP.
Heb je hyves? Word dan lid van KLIK KLIK
Maar stuur het ook door aan al je vrienden en vraag ze lid te worden en zeg dat zij het ook weer doorsturen naar hun vrienden...............HELP MENSEN HELP.