28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

MannenIk vind dat mannen een veel makkelijker leven hebben dan vrouwen.
Niks geen menstruatie, ja nu hoor ik ze denken waar maak jij je druk over is dat nou zo erg?
Nou ik zou ze wel eens willen zien die mannen als er elke maand bloed uit hun pistooltje zou vloeien gepaard gaande met stemmingswisselingen en hevige krampen. 
Want ook daar hebben mannen geen last van;  van hormonen, dat woord kennen ze geeneens, zo rond hun 60-70-80e levensjaar neemt het testosteron af maar dat is het enige en dat kan met een simpel testosteron pleistertje of cremetje zo weer opgelost worden.
Zwanger zijn, baren, ontzwangeren het is allemaal niet aan hen besteedt. 
Plassen kunnen ze altijd en overal.  
Rimpels??? Ze worden er alleen maar mooier en mannelijker door met de jaren. 
Grijze haren?? Niets zo sexy als een man met grijzend haar toch?
Mannen onder elkaar is ook een stuk simpeler dan vrouwen onder elkaar helaas. Ja denk daar zelf maar eens over na als ik dat allemaal uit moet gaan leggen...

Ja mannen moeten zich scheren elke dag maar dat moeten wij ook.
Mannen zijn dan weer wel van jongs af aan heel erg bezig met hun jongeheer en die vergelijken ze ook met elkaar het gaat dan toch vooral om de lengte en de dikte .
Kijk dat hebben wij nou weer niet. (dat vergelijken)
Maar voor de heren die dit lezen: helemaal terecht hoor dat jullie daar op letten want size does matter ! 
Mannen hebben het makkelijker dan vrouwen .
Behalve als ze de beroemde midlife crisis bereiken dan willen ze ineens een ander kapsel, andere kleren, een cabrio, en zijn ze niet meer voor rede vatbaar. En wie hebben daar dan weer last van? Juist ja, wij vrouwen!

Mannen .....ik zou niet zonder kunnen hoor! 

news:
De man is het nieuwe lustobject. Na jarenlang tegen billboards vol goddelijke vrouwen met perfect gestroomlijnde lijven en engelachtige gezichten te hebben aangekeken, mogen we ons nu wellustig vergapen aan de man. Ruige exemplaren met strakke kaaklijnen, gebruinde wasbordjes en hagelwitte tanden worden ingezet om de nieuwste producten aan de man te brengen. 4 reacties:

Hmmmm... ik kan daar wel van genieten hoor, billboards vol aantrekkelijke mannen! ;-) Ik plaagde toevallig vorige week manlief met het feit dat hij ineens zo volop aan het sporten is geslagen en zo'n 10 kg. is afgevallen. Van het woord 'midlifecrisis' wilde hij niet horen, maar een andere benaming kon hij eigenlijk toch ook niet bedenken.... Hahahahaha
Nou ja, zolang hij zijn goddelijke body nog iedere keer aan mij showt, is het mij gebakken!! ;-)

En mijn huisarts.... tja, een gouden wijf! Echt waar!! Daar hebben wij zoveel geluk mee gehad. Ook ik had geen keus na onze verhuizing, maar dat is dus gelukkig goed uitgevallen. Toen ik 20 jaar geleden een PND bleek te hebben, was dit toch ook weer niet iets dat erg bekend was in die tijd. Maar ze heeft me er goed doorheen gesleept! Werelds!!

3 februari 2009 om 11:05  
Anoniem zei

Ik zou echt geen man willen zijn. Als vrouw heb je 1 x per maand een dag of 5 ergens last van hun moeten iedere dag weer zich scheren, dag in en dag uit ...beeh !

Nee laat mij maar vrouw zijn.

Fijne avond, Elise

3 februari 2009 om 20:01  
Anoniem zei

En als mannen dik worden, rimpels krijgen en tieten dan hebben ze dat gewoon niet door. Dan nog kijken ze tevreden in de spiegel.

3 februari 2009 om 20:28  
Anoniem zei

Elise , ik weet niet hoor maar ik moet me ook elke dag scheren (je weet wel tussen de benen en de benen) anders heb ik stoppels. En wat dacht je van elke dag in de make'up? En die zooi er elke avond weer afhalen?
Wij vrouwen hebben het echt veel moeilijker !!

3 februari 2009 om 21:58