28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vrijdag/zaterdag/zondag


We hebben het weer overleefd. De afgelopen dagen waren behalve heel erg warm ook heel erg druk. Vrijdag alle kids (de oudsten) naar het zwembad, lekker buiten zwemmen, terwijl wij ouders naar de AH sjeesden, voor 280 euro aan boodschappen in de auto gooiden, stad ingingen om nog een paar laatste kadootjes voor de jarige job te kopen, nog een paar andere winkels afgestruind om lekkere dingen te halen en dan weer thuis , eten maken, 7 hongerige kids voederen. BBQ aan, stokbroodjes met kruidenboter, aardappelsalade/tomaatjes met mozzarella/sla met komkommer gemaakt, afruimen,  en erna natuurlijk alles in bad/douche. 

Elke dag 9 handdoeken maakt in een week 63 handdoeken gewassen, eitje! Daar komen nog de kleren bij (elke dag 9 man kleding)  en badlakens van zwembad. En het beddengoed. Genoeg te doen dus. Ik weet het mensen vouwen hun was , ik niet, ik strijk alles op handdoeken en sokken na,  ja... ik weet het, is maf, ondergoed ook. Vind het heerlijk als alles stevig gestreken op gelijke stapeltjes in de kast liggen, hebben ze vast een naam voor voor dat soort afwijkingen maar ik voel me blij en opgewekt als alles schoon/opgeruimd en netjes is.
Zaterdag ook een mega drukke dag, Nyah  jarig, meteen s' ochtends al gezongen en kado's gedaan, oudsten weer naar het zwembad, wij weer naar de AH, platte band dus naar Kwik fit (band geheel naar de kloten en dus een nieuwe bestellen die dinsdag pas in the house is dus met een reservewiel rondrijden), nog snel naar de stad want o jee morgen is het moederdag en dus voor ma van guido nog kado halen en onze andere moeder hier in Harderwijk, bloemist in Weert bellen dat ie een bloemstuk bij mijn moeder bezorgd, gasfles halen voor de BBQ want je wil met pinksteren toch niet zonder komen te zitten, brief schrijven voor Muntplein want een paar vervelende mensen hier in het complex die ons dwarszitten en we pikken het niet meer, taart maken met Nyah want ze wilde geen gekochte taart maar een zelfgemaakte en dan doe je dat voor je dochter, bezoek kwam dus taart gegeten, aardappelsalade nog snel gemaakt want hee het is eindelijk zomer dus gaat de BBQ weeeer aan vanavond, eten, afruimen, alles weer in bad/douche en dan plof ik om  10 uur in de bank en wil niet meer gestoord worden!
Zondag: Moederdag. Kids verrassen me met allerlei kadootjes en mijn stief kinderen ook nog eens , geweldig! Febe had helemaal zelf bedacht dat ze mij ook een kado wilde geven de schat.
Kids zijn weer naar het zwembad gegaan en de kleintjes hebben zich heel erg geamuseerd met emmers water en de hond.
Morgen nog en dan begint het gewone leven weer..........