28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Geen zonnige zondag.


Wat een dag zeg.
Ik heb het even helemaal gehad.
De kids , hallo mensen 7 stuks hè?, die hebben me gesloopt vandaag.
Het begon vanochtend al, manlief gaat trainen 3 gaan er mee. Twee oudsten hadden geen zin dus ik zeg dan kunnen jullie mooi gaan leren dat uur is lekker rustig dan in huis , nou ik heb nog nooit 2 jongens van geen zin in heel veel zin zien veranderen want ja alles beter dan leren tuurlijk. Dus uiteindelijk gingen er 5 mee.
In de sportschool trekt de een, terwijl de ander aan een apparaat hangt en beide armen dus in de lucht heeft, in een volle sportschool zijn broek incl onderbroek naar beneden, lachen natuurlijk,  behalve voor degene die daar dus in zijn nakie staat midden in de zaal.
De een vlucht naar buiten de ander erachter aan en mept er even vrolijk op los.
Thuis gekomen , vliegt alles weer richting kamer, alles weer naar beneden gehaald, verhaal doen en ruzie uitvechten.
Twee oudsten uitleggen dat het toch ook al heb je geen huiswerk voor maandag wel handig is als je alvast begint te leren voor je proefwerkweek volgende week. Zucht en kreun.
Dan gaan de hongerige wolven eten en ligt de hele bak vol bordjes, bekertjes en het aanrecht vol kruimels alsof er iemand een zak paneermeel geleegd heeft.
Ik roep : Ik ben Fatima niet , hierkomen en opruimen. Zuchten en kreunen maar ze doen het wel. 
Ik ga in bad , even rust voor mezelf.
Ja dacht je , om de haverklap staat dochter voor de deur want ik had beloofd dat ik haar teennagels zou lakken, ja straks zeg ik , maar nee of straks kent zij echter niet en elke 10 minuten komt ze drammen.
Ik ben aan het lezen en raak behoorlijk geïrriteerd.
Eenmaal uit bad , zit ik nog uit te blazen beneden maar daar is ze weer, drammen , nu meteen moet het gebeuren en ik doe NOOIT iets wat ik beloofd heb, bla, bla, bla.
Ik word boos,  zeg dat ik het wel doe maar dat de dag nog lang is . Kind gaat naar boven stuurt me in 10 minuten : vijf mails en twee smsjes over je raadt het al: nagels lakken en wat voor een stomme moeder ik ben ik doe nooit iets met haar en ze wil als ik dan geen nagels wil lakken NU scrabbelen.
Komt tig keer naar beneden, hangen, drammen, zeuren, zieken, loopt al stampvoetend meerdere keren naar boven en stampt de hele zolder bij elkaar.
Ik ben het zat en besluit geen nagels meer te lakken vandaag bij zulk gedrag.
Ja, en dat heb ik geweten......DRAMMEN tot en met en gewoon doorgaan met vreselijk zijn, deuren slaan, naar buiten lopen, weer naar binnen , drammen en dit herhaald zich zo'n 5 tot 10 keer.
Op een gegeven moment staat ze achter me te drammen en ik haal uit naar achteren, klets, oef meteen heb ik spijt maar het kind maakt me echt razend, ik voel een migraine opkomen.
Ik stuur haar naar haar kamer maar ook dat is een strijd van dik een kwartier.
Anderen zijn ook weer thuis, die zet ik ook meteen aan het werk, alles opruimen heren, rotzooi achter jullie kont opruimen! Kleintjes komen binnen willen een ijsje, nee dames het is 19.45 uur we gaan douchen en naar bed. Die twee over de rooie. Kan er ook nog wel bij hoor.
9 uur ligt alles erin, ik ben gesloopt en vraag me af wat was er nou leuk vandaag? 

De zon die me gisteren beloofd was kwam ook al niet. Stomme zon. Stomme zondag.
Ruilen Soes? Lijkt me heerlijk die twee schatjes die Nel en Piet zingen...hemels.

Nu ga ik naar bed, moe, niet voldaan want ook al de hele avond NIKS lekkers gehad en waar heeft een vrouw zin in na zo'n dag ? juist ja : chocolade/patat/kroket/chips/nootjes/wijn/veelwijn/kaas/ijs/wijn/nog meer wijn maar heb het niet gedaan hoor, pluim voor jezelf Ilse. 
Morgen komt iemand een waardebepaling doen voor ons huis, de schilder (kom ik net achter, ik vergeet echt alles) begint morgen met de buitenkant dus ik doe even alle gordijnen dicht kan ik morgenochtend gewoon met mijn zombiekop naar beneden komen zonder dat die man van de ladder valt van de schrik , is mijn vriendinnetje jarig (iedereen even feliciteren vind ze leuk) en ga ik eens even achter een opleiding aan, ik wil iets gaan leren en ben er nog niet uit of dat grafische vormgeving of webdesign gaat worden maar het moet iets zijn wat ik kan combineren natuurlijk met de rest.
Tips zijn altijd welkom.
En???

klik even op foto zie je hem NOG beter


Is dit nou geen mooie hondenmand? Ik vind hem prachtig en hij zou ook gewoon prachtig staan hier en de hond zou er vast heerlijk in slapen en ik wil hem, ik wil hem en ik zou hem allang en breed gekocht hebben als ie niet zo belachelijk duur was (659 euro) en mijn lief niet al tig keer gezegd zou hebben dat dat een belachelijke prijs is voor een hondenmand maar ja ik wil hem nog steeds. 
KLIK hier even kan je alle moois zien wat ze hebben en je kan het gewoon per internet bestellen , wordt thuisbezorgd, je hoeft er geeneens voor naar de winkel of mee te sjouwen.. jaha ik weet het ik zie alle voordelen en niet de nadelen schat
Het is gewoon een veel mooier ding dan dat vieze vergrijsde rieten geval wat hier nu in de woonkamer staat .
Hij is mooi toch dames? toch? en echt een aanwinst voor mijn woonkamer toch dames??
waag het niet te zeggen dat ie duur is


De titel heeft niets te maken met de film die je hier ziet maar is om haar te steunen , lees het verhaal maar bij haar dus over het hoe en waarom.
Het nieuws van Nederland meneer mocht u dit lezen: hoeft niet te bellen hoor, ik ga toch niet luisteren en meteen ophangen, heb geen zin en geen tijd voor dat soort onzin. Neem een volkstuintje , of ga op breicursus , of ga onderstaande film kijken bent u even zoet. Dag meneer van Het nieuws van Nederland.

Prachtige film nu op DVD . 
Ik heb ook nog deze film gezien op aanraden van haar en dat is ook beslist een leuke film en het kijken waard.
klik even op bovenstaande link kan je het dansje alvast leren...