28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gooische vrouwenToch nog Gooische vrouwen kunnen kijken na alle consternatie en behandeling.
En of ik heb een aflevering gemist of ik snap het niet....
Hoe komt Cheryl ineens weer aan haar baby?
Waarom wonen Martin en Cheryl ineens in een kleiner huis?
Waarom hebben de andere Gooische dames niet eens een schrammetje?? Oke Willemijn 
die gooide zich op de bom maar dan zijn er toch geen 2 urnen meer te vullen met Willemijn die is toch ontploft????
Nou in ieder geval ik zit er weer in , vind het jammer dat ze een heel stuk overslaan en ik mis echt echt echt Willemijn. 
Willemijn is voor mij nog altijd het leukste personage van de serie en daar kan geen homosexuele rare kwiebus tegenop hoor.
Jammer jammer jammer dat Willemijn weg is, ja ik weet het heb er al hele blogs over geschreven toen het bekend werd maar ik vind het nog steeds helemaal niks.
Ik heb meteen de 3 seizoenen maar gekocht op DVD kan ik nog eens lekker terug kijken op de afleveringen met Willemijn.
Trouwens ze kan nog terug komen , dat men dacht dat ze dood was en het was niet zo ( Hee in series kan alles toch?) of zo, of als haar identieke tweelingzus die achter Evert aanjaagt , jahaaaaa  KOM TERUG WILLEMIJN, WE MISS YOU!!!!!

Daar zit je dan op zondagavond , helemaal uitgeteld van je weekend en helemaal klaar voor Gooische Vrouwen,  komt zoonlief naar beneden.

"Mam, ik heb zo jeuk op mijn hoofd"
Ik kijk beetje geïrriteerd naar hem want die grap kennen we nu wel , hij weet dat ik gek wordt en op tilt sla als er een luis in huis is, laat staan op het hoofd van een van mijn kinderen. Dus ik wacht op het zo bekende : GRAPJE!!!! (O wat zijn we leuk)
"Ik denk dat ik luizen heb"
Hij denkt zeker, ik ga even door want ze trapt er al niet meer in , jaja.
Ik: Leuk hoor ik wil Gooische Vrouwen kijken, stil nou....
Ik kijk naar hem en opeens heb ik het door, dit is geen grapje!
Meteen dringt het tot me door dat dit geen heerlijke avond tv kijken wordt naar Gooische Vrouwen die ik al 6 maanden heb moeten missen en nog steeds niet over het verdriet heen ben van het vertrek van Willemijn (SNIK).
NEEHEE  dit wordt luizencontrole en dan kapstokken legen/ wassen / bedden verschonen/ wassen/ stofzuigen/ inspuiten bank/ wassen/ alle kinderen controleren/ nog meer wassen/ kammen en borstels uitkoken/ wassen/  knuffels etc/ wassen/ zenuwinzinking/ wassen/ huilbuien (ja heb ik nog steeds last van) / wassen / de waarom steeds hier God*** vraag / wassen/ jeuk/ wassen/ nog meer wassen....
Ik zet de CD speler aan en ga mijn zoon op luizen controleren, hoef niet lang te zoeken, daar zie ik er 1 lopen en dan nr 2.....genoeg gezien.
Ruk de lotion uit de kast en heb het HELE  flesje erop geflikkerd, GEK WORD IK VAN DIE K*TBEESTJES!!!!!!!!!!!!!!
De rest slaapt.......ik sta dus om 7 uur op en voordat hier ook maar 1 kind de kans krijgt zich aan te kleden ben ik als moeder aap bezig alle kopjes na te kijken,  kammen met de luizenkam/wit blaadje eronder dan zie je die K*Tbeestjes erop vallen nl. en mag tot mijn grote vreugde constateren dat alleen mijn zoon luizen heeft, pfffff opluchting.
Die is inmiddels behandeld en al 3x gekamt, ALLES zit weer in de was, dus hopelijk komt er geen epidemie in dit huis.
Ik blijf natuurlijk elke dag checken.
Zelf heb ik de hele dag weer jeuk want alleen de gedachte al maakt dat ik megajeuk op mijn hoofd heb net als jullie nu je dit leest, krab krab.

Ik heb meteen per internet 12 luizenzakken gekocht zodat men hier aan de kapstok zijn/haar jas in een zak kan doen zodat ik niet telkens alles weer besmet heb, brrrr.