28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Honest scrap award


Kijk normaal krijg je deze award maar de zusjes zus en dus die delen hem niet uit daar moet je hem zelf pakken dus sneue Ilse die neemt hem zelf maar even als niemand hem uitdeelt.
De award houdt in 10 geheimen over jezelf delen nou hou je maar vast dan want nu gaat ie komen hoor.....
 1. Ik poep, ja die hadden jullie niet verwacht hè dat ik, Ilse, ook poep , ja net als jullie poep ik ook , zo die was wel moeilijk hoor om dit te delen want ja... jullie dachten natuurlijk allemaal al eeuwen dat ik niet poep, ik zo'n net meisje.
 2. Vroeger dacht ik altijd dat ik geadopteerd was of van een andere planeet kwam, ik voelde me altijd anders dan de rest en best eenzaam in mijn jonge jaren.
 3. Ik lik. Ik lik paprika chips af , eet ze niet op, omdat ik de calorieën niet wil maar het wel heel erg lekker vind (soort van verslaafd ben ) lik ik regelmatig een hele zak chips af en gooi de chips weg. (o jee hier ga ik spijt van krijgen van deze bekentenis, ik voel het gewoon) en daar krijg je een hele rauwe tong van maar dat heb ik er allemaal voor over voor mijn verslaving
 4. Ik rookte van mijn 14e tot mijn 34e , dwz 20 jaar lang heb ik gerookt. Toen mijn oudste toen 5-6 jaar steeds maar zei mama gaat dood want mama rookt (met dank aan de school die een antirookthemamaand hadden) besloot ik niet langer "tuurlijk niet " te roepen maar te stoppen want wat als ik nu ooit eens echt dood zou gaan aan longkanker hoe verklaar ik dan die "tuurlijk niet" aan mijn kinderen.... Mijn huisarts me toen vertelde dat ik mijn eigen leven had gered want ik had maandelijkse bronchitis en sindsdien nooit meer gehad ook. En ik ben toen 3 maanden door een hel gegaan want ik was echt MEGA verslaafd. En nog steeds ben ik blij dat ik toen gestopt ben inmiddels 8 jaar geleden.
 5. Ik zou willen dat ik heel goed en mooi kon zingen .
 6. Ik ben heel lief en emootje en zeer gevoelig maar ik kan ook een vreselijk kreng zijn en keihard.
 7. Ik al zolang ik me kan herinneren een zwak heb voor Yannick Noah, dat vind ik gewoon een mega lekker ding.
  8. Ik elke maand weer hoop op die hoofdprijs uit de staatsloterij en ik dan eens schandalig veel geld zou gaan spenderen aan onzin en veel mensen eens een lekker bedrag zou geven en dan meteen erna met alle kids naar Namibië zou gaan om ze eens te laten zien hoe het daar is en daar samen met de kids iets goeds zou willen doen en kinderen daar een toekomst zou geven en vooral kinderen met aids helpen.Ik ooit samen met G terug ga daar naartoe en dan echt om daadwerkelijk iets te doen al is het maar 1 kind helpen.
  9. Ik ben helemaal verliefd / in love met mijn auto al jaren en jaren en er is voor mij maar 1 merk en dat is mijn Range Rover.
  10. Oké de laatste: ik heb vreselijke last van een ochtendhumeur.Vanavond voor het eerst Floor Faber met Georgina Verbaan.

Ik vind haar kostelijk.
Het imago dat ze heeft is natuurlijk van dom wicht die ooit eens riep dat Bin Laden een lekker ding is.
Maar ik vind het gewoon een leuk spontaan kind wat lekker dingen roept zonder erbij na te denken en ze is verre van dom en uitstekend actrice.
Wat de meeste mensen niet weten is dat ze al meerdere malen zeer verdienstelijk in het theater heeft gespeeld.
Dus ik ben benieuwd vanavond . Ik mag haar wel Georgina Verbaan...