28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Oppersmurf en trouwen


Mensen mensen
Hebben jullie iets meegekregen van het songfestival drama? Ik had het niet gezien maar iedereen heeft het erover dus ik heb even op youtube gekeken naar wat fragmenten.
Laat ik beginnen dat ik niet snap WIE O WIE heeft bedacht dat shalaliela of weet ik veel hoe dat vreselijke liedje gaat van de opa van de smurfen, dat het dat liedje moest zijn? Welke gek heeft dat bedacht , het is totaal niet meer van deze tijd.
En dan die vertolkingen, uit welke grot halen ze die mensen?
Maar goed dan denk je dat dat het ergste was? Nee, het kon nog erger. Het eindigde in gelijk spel en toen moest de Oppersmurf een keuze maken en dat wilde hij niet......DUH.......hij kon niet kiezen vond ze beide even slecht goed en weigerde maar Yolanthe (je weet wel die onzen Jan heeft ingeruild voor een smurf) die kreeg door via haar oortje dat Oppersmurf toch echt moest kiezen of ie nou wilde of niet maar hij wilde niet en uiteindelijk gilde ie wat en liep weg, zeer professioneel allemaal van Oppersmurf.
En alsof dat allemaal al niet erg genoeg was zijn wij (Nederland) nu DE aanfluiting van komend songfestival en word er in Europa geroepen dat we veel te veel aan de drugs zitten hier met zijn allen , PARDON .
Ik weiger dus even op de smurfenhoop gegooid te worden ja want als het aan mij had gelegen hadden we natuurlijk nooit het liedje van Oppersmurf gekozen mogen dat duidelijk zijn.
Mocht je dit nog even willen zien: een twijfelende Oppersmurf KLIK KLIK

En in China is een vrouw vermoord van 21 die zou gaan trouwen en dat zijn ze ook alleen lag zij dus in de kist, ik weet niet wat ik hier nu van moet vinden....KLIK KLIK
Ja dat ik het diep en diep triest vind voor beide natuurlijk ....

Dries Roelvink gaat trouwen : whoehhaahhaahhahaahahahaahahaha , sorry maar dat kan je toch niet serieus nemen *proest* whoehhahaaahahahhaa

Oh ik hoorde me toch een verhaal gisteren.
Bernard zal ik hem even noemen want ik wil hier natuurlijk niet zijn echte naam neerzetten , was al jaren gelukkig getrouwd.
Vrouwlief had geen hobby's , hij wel maar die hobby deelden ze niet .
Dus toen vrouwlief ineens een hobby had: vogeltjes spotten , moedigde hij dat aan want niets zo leuk als een vrouw met een hobby.
Vrouwlief deed deze hobby het liefs buiten de deur, ergens op de waddeneilanden , en dan een weekend lang eens per maand met een mannelijke collega.
Bernard vond het niet erg, vertrouwde zijn vrouw en was blij dat ze een hobby had.
Zo gingen maanden voorbij.
En nu is Bernard gescheiden, want vrouwlief haar hobby was eigenlijk meer de hobby van de collega en bestond niet alleen uit vogeltjes spotten op de waddeneilanden , Neehee ze had nog een ander vogeltje gespot ook tijdens die weekenden daar en die zat in de broek van de collega, een apart soort vogel zeg maar.
Moraal van het verhaal: vogeltjes spotten is geen hobby voor vrouwen als je gelukkig getrouwd wil blijven.