28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

MAMMA MIA


Gisteravond dan eindelijk naar de film Mamma Mia geweest.
Ik heb de musical 12 x gezien dus ik wilde de film heel graag zien.
Nou het is geweldig, een echte feelgood movie. 
Lekker swingen en meeneuriën/zingen de hele film lang. 
Vandaag staat de Abba plaat weer op hier...
Wil je ook naar deze mooie Griekse eilanden dan hier ff klikken.


Weekend


Weekend staat weer voor de deur, kids naar hun vader en wij even bijkomen, relaxen en niksen.

We gaan niets doen dit weekend, zeggen we nu.....meestal doen we dan nog van alles maar we plannen dat we niets doen in ieder geval, dat is al heel wat.
Mijn kids gaan samen met de oppas met de trein naar Weert, lekker handig kunnen wij eens een keer een vrijdagavond iets ondernemen ipv in de auto te zitten. Alhoewel ik daar wel een beetje spijt van had toen ik ze afzette net want iemand had het fijne idee gehad om zich voor de trein te gooien in Ermelo. Waarom doe je dat vrijdagmiddag in de spits in hemelsnaam, aandachttrekker...wil zeker een zo groot mogelijk publiek, doe het lekker op maandag rond 11 uur dan is er geen kip en de trein rijdt net zo hard, dus effect is net zo groot. 

Mijn lief heeft  een verrassing in petto voor vanavond...ben benieuwd...

Ik ben inmiddels alweer een sneeuwbol rijker, ook een engel maar dan wit . Heel leuk...van Lifestyle.

Net mijn zoon aan de lijn gehad en ze zitten al in de trein gelukkig. Is toch een stuk prettiger dan een volgestampte bus, ze reizen ook altijd 1e klas, lekker rustig voor ze en dan kunnen ze nog wat leuks doen en huiswerk maken, ook erg nuttig.

Zondagavond komt Peter R de Vries met een Joran 2 uitzending.
Deze etterbak leeft in een kapitale villa in Bangkok, doet daar in vrouwen(meisjes)handel , de meiden worden onder valse voorwendselen naar NL gelokt om hier voor 300 euro (per maand) in de prostitutie te werken. De etterbak is zo dom dat ie niet doorheeft dat Peter R de Vries hem nog steeds op de hielen zit en bespreekt dit alles per chat , etterbak denkt dat ie met een handelaar aan het chatten is maar in werkelijkheid is ie aan het chatten met Peter R.

Ik hoop van ganser harte dat waar ie ook ter wereld naartoe vlucht dat Peter R de Vries deze jongen nooit met rust laat en dat hij zijn kwelgeest wordt net zolang tot die kl**zak door de mand valt en achter de tralies belandt: levenslang. Dat hij geen enkel respect voor vrouwen heeft moge NOG EEN KEER duidelijk zijn. Ik snap de vader van die jongen niet, die man heeft geen normen en waarden als ie zijn zoon maar steeds met dit soort praktijken laat aanrommelen. Pa van der Sloot is ook geen zuivere koffie dat was me al duidelijk na het lezen van het boek.
Ben zeer benieuwd  naar deze uitzending, zondagavond SBS6 om 21.30 uur.