28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

D DAY


Vanochtend kwamen we dus bij de dierenarts en na enig kijken, voelen, overleggen met andere dierenartsen in de praktijk kwamen ze tot de conclusie dat de hondjes echt gehaald moesten worden. Ik janken, dierenarts bleef bij zijn standpunt en vertelde ons dat hij ons rond half 12-12 uur zou bellen.
Iedereen in de operatieschort en weg waren ze met onze Bettie , 6 man sterk.
Wij vonden dit nogal veel en heftig en snel allemaal zo in een keer.

Half 12, de telefoon ging, dierenarts om ons te vertellen dat het allemaal goed gegaan was en dat we 6 pups hadden allemaal gezond en wel en wel 5 jongens en 1 dame.
Om half 1 gingen we de hele kroost halen.

20.00 uur Nu zitten we hier met 6 weesjes. Want Bettie, kerngezond hoor by the way alsof er niks gebeurt is en zo ontzettend fit ( het is ongelooflijk) , wil er NIETS van weten. Mevrouw negeert de pups, heeft al geprobeerd er 1 te vermoorden die ik nog net kon redden (ze denkt dat het van die gummie speeltjes zijn die als je er maar hard genoeg in bijt gaan piepen en die speeltjes die rukt ze altijd in duizend stukjes), verder wil ze er zo ver mogelijk van vandaan liefst en als we ze bij haar leggen draait ze haar hoofd weg.
Ik kan haar wel wat dat vreselijke mormel, haat haar nu even echt , verwaand stuk vreten.

21.00 uur Ik ben nu even HEEL ERG gestresst, want net ongesteld ook nog en helemaal niet druk of zo .
IK zie het even niet voor me hoe dit moet, zo hadden we dit niet gepland, niet nu.
En die hond die mega onverschillige hond daar ben ik nu even heel boos op op dat ondankbare nest , dat ze verdomme blij is met haar 6 bloedjes van kinderen.
Wij moeten ondertussen elke 2 uur kids bij moeder (onder dwang) aanleggen, erna met fles voeden, en zorgen dat er steeds warme kruiken onder de pups liggen.

(ben ik weer heb even een hysterische huilbui gehad , manlief is nu met de zwakste pup weer naar de dierenarts want we maken ons echt zorgen om eentje die heel zwak is en nu ook nog niet eet , het is 21.38 uur)

Ik zit er even helemaal doorheen want natuurlijk werd ik vandaag ongesteld , ben nu dus zo labiel als een kwartje en zie het even niet meer zitten deze gigantische puinhoop.
Men vergeleek ons vandaag met de Pfaffs nou mevrouw Pfaff heeft nu even een inzinking, een zenuw inzinking.
Ik heb over precies een week een tweedaagse open dag, heb nog heel veel werk daarvoor te doen, dan heb ik nog de winkel mijn werk, heb morgen weer 7 kinderen die er dan heerlijk een weekje zijn, een man, Elvis, 6 pups en een mega onverschillige Bettie die een kop trekt o men ik kan haar wel naar de maan schoppen echt. (tuurlijk kan die hond er niets aan doen dat zijn de hormonen die ze door de keizersnee niet heeft maar ik zit nu ook met mijn hormonen en dan heb ik even geen begrip voor andermans hormonen ZOOO.)

Dus hier is het even crisis , in mijn hoofd, in mijn huis, want mama heeft geen begrip voor kindertjes die lopen te zeuren want mama is ongesteld en gestresst en totaal hormonaal in de war , KOPPEN DICHT DUS .
En vannacht mag mama eruit om de 2 uur en mama mag niet eens een dikke zak chips met 2 kg witte chocolade eten en wegspoelen met 1 fles rode en 1 fles witte wijn want mama is op dieet want mama wil behalve een alleskunner/moeder/vriendin/vrouw/zakenvrouw/etc etc zijn ook nog leuk er uitzien en dan kan je geen chips en chocola eten want dan krijgt mama een dikke reet en als mama een dikke reet heeft is mama niet blij want mama woont toevallig niet op de Antillen en heeft geen neger die nog eens blij op haar billen kletst omdat ze groter zijn geworden, nee dat heeft mama allemaal niet dus mama wil kleine billen hebben en daar word mama dan weer gelukkig van terwijl ze voor de rest mega frustie is omdat ze al maanden geen chocolade eet en geen wijntjes drinkten omdat ze er om de twee uur uit moet en flesjes moet geven terwijl mama er bewust voor heeft gekozen drie jaar geleden geen liefdesbaby meer te willen want mama haatte die nachten en die luiers en dat afhankelijk zijn en nu mag mama het weer doen omdat mama bettie het niet wil doen en mama wil niet, mama wil slapen .
Duidelijk?
Mijn hormonen werken niet mee vandaag snik. Morgen na een nacht niet slapen gaat het vast beter...tot morgen mensen .

PS Bedankt voor alle felicitaties en meeleven , heel lief van jullie.

Note: mensen die volgende week komen mogen helaas niet de pups zien we moeten ze echt drie weken weg houden van teveel mensen en drukte omdat ze moeten groeien en nog te klein zijn en te teer...helaas voor jullie, maar hier komen regelmatig updates zodat jullie de pups kunnen zien groeien....

22.00 uur Lief is terug. De kleine zwakkeling is uitgezogen die had nog viezigheid in zijn longen en heeft antibiotica gehad en de dierenarts heeft met naalden overal in het lijfje vocht onder de huid gespoten (gelukkig hoefde ik dat niet te zien) maar hij weet niet of ie het gaat redden, o daar gaan we weer , moet ik weer janken, ik ben een echte jankbal vandaag....voor deze kleine ga ik dus echt mijn best doen die moet het gewoon redden arme kleine drol. (de linker op de foto, de eerste zeg maar)Hier zijn ze dan....
Onze nieuwe aanwinsten....
Spannende uren nu want de vraag is gaat Bettie haar pups accepteren? En ze laten drinken?
Vanavond weten we meer....
Nu ga ik snel even genieten van ze en kijken en luisteren vooral want piepen dat ze doen haha echt niet te geloven.
Elvis is helemaal van slag die snapt er niks van....dus die moet ook even aandacht.
De kinderen heb ik al gebeld op school om te laten weten dat het er 6 waren surprise ....
Zijn het geen beauties???
Bettie ligt nu op de operatietafel voor een keizersnee.
Ze had volledige ontsluiting alleen geen weeën.


Onnodig te vertellen hoe ik me voel en hoeveel tranen ik al vergoten heb.
Ik stuiter door het huis en de zenuwen gieren door het lijf.