28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gutteguttegut

Wij zijn me toch een partij druk mensen.

Lief en ik rennen onze benen onder ons lijf vandaan de hele dag.
Zo mega druk zijn we. Dit zijn onze drie weken van freedom en vakantie maar er komt maar niks van.
Gisteren heeft lief de hele rij leilinden voor de voordeur gesnoeid. En wij hebben weer licht in huis. Die bomen stonden zo dik in het blad dat het gewoon donker was binnen en nu is het weer helemaal kaal en kan het licht weer naar binnen stromen , er gaat een wereld voor me open en ik moet nodig poetsen want ik zag me toch een stof liggen ineens.
Ja dat weet ik niet of dat mag in augustus snoeien, dat heb ik niet gevraagd aan die boom.
We hebben het gewoon gedaan. Ik was ondertussen druk met mijn winkel, dingetjes fotograferen en weer toevoegen aan de webwinkel, nog een paar bestellingen inpakken en versturen.
En vandaag gingen we kijken naar een grotere opslag.
We hebben er een maar die is te klein dus we moeten uitbreiden ;) en ja hoor we hebben een mooie grote gevonden binnen hetzelfde bedrijf.
Zojuist heb ik bij Overtoom een paar stellingen besteld voor ons berghok hier thuis want dat is me toch een bende in dat hok , ik ga er geeneens meer naar binnen omdat ik niet meteen in een grote depressie wil zakken.
Nu eens kijken of Overtoom ook zo snel is als ze beweren te zijn toch??Dan kan ik mooi morgen of overmorgen daar de boel gaan inruimen.
Vandaag hebben we een hele grote oude grutterskast , zo een van vroeger , gewit, en hij is me toch mooi geworden, die staat nu te drogen in mijn kantoor, wacht effe foto maken....dit is hem dan , als ie droog is kan ik hem lekker volstouwen met dingen voor de winkel...
Geweldig toch? Ik ben er helemaal blij mee..
Vanavond moest dat ding naar binnen (had hem buiten geschilderd) en ik kreeg hem echt niet van de grond, dus ik ging buurman halen neeeeee niet die,  andere buurman duh maar de buurman was er niet en dus kwam de buurvrouw , en nu ga ik me diep schamen want: buurvrouw is echt een smal dingetje , geen manwijf of zo , gewoon een vrouwelijk vrouwtje,  gemiddelde lengte, slank en die tilt gewoon met mijn lief die kast even naar binnen en op zijn plek. 
Dus, conclusie: ik heb kippenkracht.
Ik ben een watje. Ik moet nodig aan de machines gaan hangen en een beetje krachttraining gaan doen. Tssss, watje dat ik ben. ik heb andere kwaliteiten alleen heb je daar even niks aan als je een kast moet tillen, watje
En morgen moet er dus een opslag worden verhuisd, dingen van hier in huis (want met de spullen van de webwinkel barsten we uit onze voegen hier) gaan ook naar de opslag zodat we weer adem krijgen. 
Er komt nl nog meer en dat moet ook ergens staan....
Dan moeten we nog met de hond naar de dierenarts voor een inenting, moeten er nog 2 fietsen van de kids worden nagekeken (voordat die weer thuis zijn en naar school moeten op die fietsen), en hebben we nog tig klussen die nog allemaal voor volgende week donderdag gedaan moeten worden want dan gaan we naar een fair, kijken,  niet staan. 
Dus van vakantie komt even niks.
Oktober dan hebben we een week vakantie en gaan we lekker weg als het kan...en dan met kerst nog een week dus we leven daar naartoe voorlopig.

Vrienden van ons waren hier , die hebben 2 zoontjes en die jongens noemen elkaar wel een poephoofd (ja je kan maar een scheldwoord verzinnen toch? ) en nu dachten die mannekes eens op internet te gaan kijken op www.poephoofd.nl en wat die te zien kregen?? Ze zijn er nog niet van bekomen. Ik snap niet wat poephoofd daarmee te maken heeft maar goed, dit was dus niet voor 6 jarigen bestemd . 
Mijn vraag is nu: hoe beveilig je de computer nu zo dat kinderen nog wel wat kunnen opzoeken (want sommige programma's beveiligen weer te veel) maar dat ze niet op dit soort sites terecht komen?