28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

FridayGisteravond hadden we de hele avond geen tv, en het schijnt dat dat in heel Hwijk zo was...
Dus gingen we maar vreselijk sexen lezen en computeren en vroeg naar bed.
En ik dacht , hoopte , met mijn opkomende migraine dat dat met slapen wel over zou gaan maar niets was minder waar want ik had vanochtend dus een hoofd wat op knappen stond.
Maar geen tijd om te treuren er was werk aan de winkel.
Eerst 2 schilderijen weggebracht naar een heel gelukkige mevrouw, ze hagen naast elkaar in haar werkkamer en zijn geschilderd door Monique, zijn ze niet prachtig???.... en toen nog pakketten maken en boodschappen doen voor de schatjes.

En toen was het ineens al 5 uur en moesten we nog naar postkantoor en snel de stad in want dochterlief is uit 2 broeken gescheurd en dus even een goeie stretch broek halen dat scheurt niet zo snel ...
Snel soep met stokbrood en kruidenboter want echt geen tijd om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten .

En morgen : hebben we een verrassing voor de kids , ze worden gek hier in huis, want ze kunnen niet naar hockey en ik heb kleren klaargelegd wat ze aan moeten trekken morgen en dat doe ik nooit haha dus ze snappen niet wat er gaat gebeuren .
Een paar denken het te weten: "Jullie gaan trouwen" roepen ze...maar ik zeg niks.
My lips are sealed. Het is echt leuk voor ze , de kids vinden dit geweldig wat er morgen gaat gebeuren...hahhaa ik zeg niks , ze lezen hier wel eens...

En nu ga ik bij ze zitten op de bank en X Factor kijken met de kids die maar blijven zeuren wat gaan we doen morgen???????
HIHI

O en ik kreeg nog leuk nieuws ook zie HIER