28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zijn we weer....


Je moet door .
Inderdaad je moet door dat zegt men altijd .
Dat doorgaan is alleen zo simpel nog niet .
Maar idd we moeten door dus gaan we door.
Maar af en toe ga ik even stilstaan om te gillen, om te huilen of te rouwen.

Gisteren na een dag dat ik dacht dat ik geen tranen meer over zou hebben werd ik geraakt.
Geraakt door iemand die ik eigenlijk niet ken.
Ze stuurde me een warm vest met een prachtige brief erbij en mensen het raakte me zo .....
Ik was eerst een minuut of vijf perplex en erna moest ik huilen
Tranen van ontroering, van zoveel moois, dat er mensen zijn die gewoon zomaar iets doen voor me terwijl ze me niet kennen.
Tamara bedankt !

Ook kreeg ik gisteren te horen van 2 mensen dat ik veel te veel op deze blog schrijf, veel te veel privé dingen, dat het op mijn blog lijkt of ik mijn kinderen zat ben. Waar is je privacy zei de een?
Ik ga daar niet tegenin , heb er geen zin in me te verdedigen , mensen die de moeite nemen mij te kennen weten namelijk wel dat het niet zo is, dat ik zielsveel van die monstertjes houdt, dus waarom zou ik me verantwoorden? Ik denk dat die mensen bang zijn dat ik dingen over hun schrijf. Hun eigen angst dus , niet de mijne. En mijn echte vrienden weten dat ik juist heel veel ook niet schrijf en wat betreft privacy zit het dus dik oké, wat ik niet wil dat men weet komt niet op mijn blog.
Lekker makkelijk hè oordelen over een ander zonder eens eerst te vragen hoe of wat , neeeee meteen je oordeel klaar, ik kan er zo pissig over worden .

Nu is het weekend en dit weekend gaan we met zijn tweetjes de dingen van deze week verwerken, uitrusten want zo'n week hakt er flink in. Morgen is mijn mannetje jarig. Mijn mannetje , deze week heeft ook duidelijk gemaakt hoe raar dat ook mogen klinken hoe belangrijk we voor elkaar zijn en hoeveel we van elkaar houden, we wisten het al natuurlijk maar het bevestigd alles nog een keer. En dat we moeten genieten van elkaar zolang het nog kan want het kan dus zomaar voorbij zijn als je even niet oplet ......




Zoveel lieve mensen.....



Overrompeld ben ik , zijn wij , door zoveel reacties, smsjes, mailtjes, kaarten.
BEDANKT lieve lieve mensen.

Morgen is de uitvaart en vandaag de avondwake.

Ik kan niet omschrijven hoe deze week voor ons is, het is te groot, te pijnlijk en te intiem.
Iedereen bedankt voor de steun en het medeleven .


Ineens niet meer....



Een hele drukke week ,

een hele rare week,

een hele emotionele week,

een hele intense week was het al

en toen

hoorden we gisteren dat G zijn moeder plotseling is overleden.
Pijn
Verdriet

Lieve blogmeisjes/vrouwen jullie steun doet ons goed, heel heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, smsjes, ecards. Ik ben diep ontroerd en dikke hug van mij voor jullie !
xx


Druk druk druk


Ik ben snel weer hier aanwezig om een blog te schrijven, jullie blogs te lezen maar ben nu gewoon even TE druk.
Druk met gezin en winkel.
Tot snel....


Top gedaan



De operatie is goed gelukt en mijn moeder is al goed bij etc.
Dus de chirurg heeft deze blue monday zijn werk goed gedaan.


Soms moet je gewoon in bed blijven...



De dag begon al niet goed natuurlijk als je opstaat met ogen als billen...
Maar de dag vorderde al niet veel beter.
Ik ging met lief samen inkopen doen voor de winkel , dat was so far so good maar toen sloeg ineens als een donderslag bij heldere hemel een migraine aanval toe.
En dan moet je nog in de auto een dik uur rijden met heel veel zon die in je ogen schijnt....iedereen die ooit een migraine aanval heeft gehad weet dat dit echt HEL is.
Elke geluidje, licht etc is onverdraaglijk.
Gelukkig helpt bij mij meestal 1 ding heel erg goed bij een aanval en dat is hou je vast de drugaddict komt nu naar boven
een cocktail van
2 zakjes brufen 600, 4 paracetamol 1000mg, en een halve liter zwarte sterke koffie en eten (tegen de misselijkheid , zout eten )
dat deed ik dus en na drie kwartier voelde ik de migraine zakken toen we bijna thuis waren....
en nu is het weg. gelukkig

Eenmaal thuis mijn moedertje even gebeld die wordt morgenochtend geopereerd , wie wil steekt even een kaarsje aan voor haar morgenochtend.
Mijn kids zijn weer thuis sinds 20 uur .
En morgen mensen is het MAANDAG
en niet zomaar een maandag ...
Nee morgen is het BLUE MONDAY, de meest depressieve dag van 2010.
Morgen wordt mijn ma geopereerd op de meest depressieve dag van 2010, hopelijk is de chirurg niet suïcidaal.
Sommige dagen zijn gewoon geen feestje....






Het lijkt of wij zomaar een hond wegdoen, zo van poept te veel eruit met jou.
Maar dat is niet zo natuurlijk , ik kan op papier niet vertellen hoeveel gesprekken hierover zijn geweest onder ons, met Elvis, hoeveel pogingen het toch te proberen.....
Buiten dat alles is Elvis een heel lief hondje wat HEEL VEEL aandacht nodig heeft en ik vond toch dat ie dat hier te weinig kreeg.
Dan lag ie hele dagen op zijn kleed te slapen omdat iedereen weg was en ik druk met de winkel.
Dat vond ik zielig want tuurlijk pak je hem dan wat vaker en zo maar toch ik ben constant in de weer heb geen zittend beroep zodat ie lekker op schoot kon zitten......en dan lag ie daar maar.
Dat is voor zo'n hondje gewoon niet goed, die heeft aandacht nodig, een Bettie niet die ronkt de hele dag en het feit dat je er bent is al genoeg maar niet een Elvis .
Dus dit is weloverwogen gedaan en we hadden het er heus wel moeilijk mee maar soms moet je aan jezelf denken maar ook aan de hond.......dit even ter verduidelijking voor iedereen die denkt dat wij harteloze individuen zijn

En nu mensen is het zondag, ik heb hele dikke oogleden, zo dik dat je er nog geen mascara op krijgt fatsoenlijk.
Gisteravond heb ik gejankt en nee ik zeg niet waarom ik moest janken voordat ik ging slapen en dat moet je nooit doen , tenminste ik niet want dat sta ik op met bovenste oogleden die op billen lijken.
Dus ik zie er niet uit en zet maar een zonnebril op vandaag niks geen sterallures, gewoon dikke ogen

Verder kan ik niet naar de beelden van Haïti kijken , het is te erg, het AD heeft heel veel foto's op hun site staan maar het is echt TE erg.............




Elvis



Elvis is verhuisd naar Haarlem.
Hij woont nu bij Newi en haar gezin.
Dit gezin bestaat uit 3 kinderen (jongens) van 8, 6 en 1 , pa en ma.
De weg naar Haarlem had Elvis alleen maar zitten piepen zo hoort het natuurlijk ook als je zonder mij bent :)
Eenmaal daar aangekomen was het allemaal een beetje onwennig voor hem natuurlijk maar alles wat bij hem hoorde was mee, mand, riem, voerbak, slaapzak van bont, sjaal van mij (waar ie altijd graag inkroop) etc dus hij ging nadat ie het huis een beetje verkend had in zijn mandje liggen.
's Avonds gaf hij zich over sprong op haar schoot likte haar hele gezicht af en oren ik heb maar niet verteld dat ie de hele dag het gat van Bettie schoonlikte en toen nestelde hij zich heerlijk bij haar voor de tv en was het goed. baasje is al vergeten , vuile bedrieger
Sindsdien volgt hij de nieuwe bazin op de voet.
Vanochtend belde ze dat het een geweldig beest is, dat ze er zo blij mee is als een klein kind , ze was al om 6 uur wakker , dat hij nog niet gepoept had in de kattebak meid check je tapijt ! en dat haar jongste van 1 de brokjes ook heel lekker vind van Elvis (die vond ze in de keuken en had al de halve bak leeg geknabbeld) . Haar man is een weekend weg en had de hond nog niet gezien en toen had ze dus maar even een foto gemaild waarop hij belde en zei "We hadden toch afgesproken een volwassen hond en geen pup?" Whoehhahahaa nee schat had ze gezegd hij blijft zo, hij is volwassen....hij is gewoon erg klein.
Nou ja dat komt goed , foto's hebben we ook al mogen ontvangen van Elvis met kids, Elvis in de mand, Elvis ....

Voor ons was het wennen gisteren , ik miste de kleine schijtmachine echt , vond het afscheid zwaar jankte mijn ogen uit mijn kop dus en miste gewoon Elvis heel erg.
Enfin het telefoontje dat ie het naar zijn zin heeft daar maakt veel goed en ik weet dat het gewoon in dit gezin beter is dat ie wegging , voor de hond en voor ons .

Nu gaan we de zaterdag dingen doen : AH , visboer, slager.
En Guus die nu Bob heet want manlief vind Bob een leukere naam (bij Bettie, Bettie en Bob of Bob en Bettie ) gaat mee want hij moet socialiseren ....gisteren is ie voor het eerst buiten geweest met me 5 minuten even wennen aan geluiden , brommers en auto's vandaag dus wat langer...



Wat een week

Het is weekend ! Maar dat wisten jullie zelf ook al wel dat hoef je niet van mij te horen...


Verder vind ik het een vervelende week, Natas ontdekte iets wat haar leven deze week danig op zijn kop zette, de man van Repel moest naar Haiti, mister T is opgenomen in het ziekenhuis en doodziek, zo kunnen we nog wel even doorgaan .
Wat is er toch aan de hand deze week?

En net las ik dit artikel:
Ik heb er geen woorden voor hoe oneerlijk het leven soms kan zijn en mijn gedachten zijn bij die kleine die nu wees is geworden....(even op het artikel klikken om het groter te zien)


Geïrriteerd



Ik was geïrriteerd vanmiddag , van een uur of een tot nu ongeveer.
En niet een beetje geïrriteerd, nee, een beetje veel , zo van nog één woord en ik ontplof geïrriteerd.
JA ZO ERG DUS .
En toen kwam mijn dochter uit school en begon me nog geïrriteerder te maken .
En toen werd ik zo geïrriteerd dat ik mezelf irriteerde .
Maar ja je gaat jezelf niet uit staan foeteren hè?
Dus foeterde ik op mijn dochter.
Die niet de capaciteit bezit om als ik in zo'n bui ben wat zelden zo is, geloof me dit gebeurt zelden ahum mij met rust te laten en te denken ik vraag/dram/zeur morgen wel, als mijn moeder beter gehumeurd is.
NEEHEE, die dramt/vraagt/zeurt door achtervolgt me door het huis er is gewoon geen ontsnappen aan (me and my shadow) en ik word alleen maar geïrriteerder en ontplof eerst van binnen en wil dan liefst op zo'n moment een enkele reis naar Zuid-Afrika boeken, voor mezelf dan hè? Waarom haar naar de zon sturen als ik zelf zo van warmte hou tenslotte.
En dus ging dit maar door en door totdat lief de auto voorreed en ik instapte om even weg te zijn en even te kunnen bijkomen van zoveel onredelijkheid/gezeur/gedram.
De kou in helpt, even weg, autoradio uit want die is dan echt TOOO MUCH op zo'n moment zelfs dat geluid kan ik dan niet hebben, rust moet ik hebben, niemand aan mijn kop, totale stilte, en even bijkomen om die verschrikkelijke opgefoktheid, woede, irritatie uit mijn lijf te krijgen .
Het hielp, ik ben een stuk rustiger maar ik denk dat ze toch maar heel vroeg naar bed moet vanavond want ma trekt het gewoon even niet.
RUST wil ik, RUST heb ik nodig, na een week van stress, een week met 7 kinderen.
Weekend here we come !!!!
Nog 1 dag.
WEEKEND , NO KIDS Halleluja just me and him halleluja

Elvis gaat weg de beslissing is gevallen , het doet me wel pijn want ergens hou ik van die kleine viespeuk maar het is beter zo... Zusdus heeft me over de streep getrokken want idd als hsp moet ik niet dagelijks getriggerd worden door lange bruine poepveters dat soort dingen.


Hier wordt ik dan wel weer vrolijk van ...

NIEUWS

PAUL TWITTERT:





Hier heb ik niets aan toe te voegen !
Het is toch ook bezopen zeg !




MOEDER :


De 3e werd haar teveel, de eerste twee kon ze dus wel mee leven?
Stom wijf.



HELP




Laat iemand die vrouwen stoppen aub , wie krijgen we hierna? Adele Bloemendaal ? Of oma's van 100? Een keer was leuk en petje af voor Patricia maar dit moet natuurlijk geen rage worden hè ?

Mamamia


Vandaag was de fotoshoot voor MAMA .
Dus stond ik vanochtend om half 8 bedden te verschonen want je wil toch een beetje een kreukvrij bed op de foto .... en het was ook gewoon tijd hoor om weer eens ons bed te verschonen, meestal doe ik het 1x per week en nu lag het er al 9 dagen op...ken je nagaan...
En toen ik dacht dat ik het boven allemaal voor elkaar had en gedoucht was , het haar dat ik nog heb geföhnd had, ging ik naar beneden.
En daar ? Sloeg de paniek me om de oren.
De hele keuken vol zooi , 2 vaatwassers die nog geleegd moesten worden, een bak vol met vuile borden en bekers, hagelslag everywhere, broodzakken overal, pakjes drinken die ze vergeten zijn mee te nemen voor de pauze, kortom: een slagveld .
Dus Mien Dobbelsteen ik ging als een razende gek door die keuken , vaatwassers leeghalen , vaatwassers vullen, tafel cleanen, aanrecht boenen, rommel opruimen, drollen van Elvis van het tapijt vissen, vuilniszakken buiten gooien, borrelnoten uit de bank vissen, boekjes overal vandaan plukken en nog meer troep opruimen......
Om half 10 was ik klaar en had nog net tijd voor een bak koffie en een kommetje yoghurt naar binnen te gooien.

De foto's zijn geloof ik best leuk geworden, minder vond ik het feit dat ik ook op de foto moest maar goed daar ontkom je niet aan zeker niet als het blad MAMA heet, dan moet mama dus ook op de foto staan. Dit is weer heel anders dan de Stijlvol Wonen en de Ariadne.

Om half 5 waren ze klaar en nu kunnen we beginnen met eten maken .
Ach de zolder is nu eindelijk opgeruimd dat hebben we gisteravond nog snel gedaan, ik ben bij met de was , die heb ik gisteren ook nog weggewerkt, keuken is helemaal clean, en de rest van het huis eigenlijk ook .

O ja ik wil nog even zeggen de stress in mijn lijf/hoofd is niet van een gezin met 7 kinderen en een webwinkel , ook niet van mijn relatie maar dat komt door andere dingen die ik hier niet ga uitmeten op mijn blog . Mijn man, mijn gezin en mijn winkel geven me juist energie , ik doe iets wat ik ontzettend leuk vind en waar ik veel plezier aan beleef.
Dus heel lief alle reacties en adviezen maar dat is het dus niet, tuurlijk is een gezin met 7 kids druk en zijn ze niet altijd even behulpzaam en is de winkel heel druk maar dat kan ik allemaal best aan hoor , ik hou van drukte en bezig zijn. Mijn stress ligt buiten dit gezin en buiten mijn winkel.

Vraagje. !!!!! Wie wil een klein grijs ding wat blaft, tapijt zindelijk is, er van houdt andere honden hun gat of oren schoon te likken, die zijn poep een hele dag kan ophouden totdat jij je even een seconde omdraait of naar de wc gaat en het dan snel op het tapijt deponeert ???
Verder is het een schatje !




Tuesdaymorning BURK



Men men men, ik hoor vogeltjes fluiten hier achter mijn bureau en als ik vogeltjes hoor fluiten komt het voorjaarsgevoel in mij naar boven, maar ja als je dan buiten kijkt is het wel te zien dat dat nog niet in aantocht is, dus wat zitten die knaapjes nou te fluiten dan? Bekken dicht !! het is KOUD , jullie brengen ons uh mij in de war !
En ik ben al zo in de war.
Ja in de war ja.

Ik stapte zojuist de kamer binnen van de twee oudsten en ik vroeg waar het lijk verstopt was...twee verwarde horizontaal liggende pubers staarde me aan , lijk?
Jeeeminee wat een stank hier , ligt er ergens nog een stuk franse kaas in een hoek of een lijk? roep ik enigszins geïrriteerd bij zoveel stank.
"Ontspan , wij ruiken niks"
Aaaargghhhh ik kan ze wel wat, nee tuurlijk ruik je niks , je bent het zelf, die douche in , haren wassen, die zweetvoeten , ruim de vieze was op en vooral die vieze stinksokken, raam open en luchten die hap ! Snel ga ik weg want ik moet zowat aan de beademing.

Gisteravond net voordat jongste naar bed ging kwam ik erachter dat ze WEER luizen heeft.
U begrijpt dat ik danig gestresst was en niet op de bank heb kunnen zitten omdat ik in de weer was met haren in de lotion zetten , met luizenkam kammen, jassen/beddengoed/knuffels wassen, banken/vloeren stofzuigen en insprayen , krabben want ik krijg er altijd zelf zo jeuk van van die beesten .
Vanochtend toen ik het spul er weer uitwaste en een liter cremespoeling in het haar had gedaan heb ik er meteen de schaar in gezet , het haar wat ergens net boven haar billen hing is nu net over de schouders, ik ben het zat, dit kamt een stuk makkelijker.

Verder heb ik middelste gedreigd dat ze nog 2 weken heeft om te zorgen dat ze zich wat beter verzorgd dat anders die haren er ook af gaan maar dan helemaal kort , het kind had dan geen luizen maar die kamt half elke ochtend en dus een kop vol klitten en als je in groep 8 zit mag je toch wel zelf je haar kunnen kammen n'est ce pas?

Na school mogen de etterbakjes kids mooi allemaal hun kamer gaan stofzuigen , opruimen want morgen moet het clean zijn ! Dat wordt nog gezellig hier in huis na vieren ....

Heb ik al verteld dat alle pups op Guus na weg zijn? Gisteren is Karel opgehaald , die woont nu in Amsterdam bij een jong stel , komt goed , zij heeft een eigen kantoor en dan mag ie mooi mee met het baasje naar kantoor overdag. Karel was van alle hondjes de meest aanhankelijke dus die vind het vast zalig dat ie een baasje heeft die hem overal mee naartoe neemt.
Guus die lag gisteravond heerlijk bij ons op schoot en heeft nu het rijk alleen , nou ja alleen, Elvis onze kleine schijtmachine en Bettie zijn moeder zijn er natuurlijk nog.

Gisteren moest ik ook nog naar school voor middelste die het voor elkaar heeft gekregen van een Havo/Vwo advies af te zakken naar VMBO (en dan nog niet eens TL) dus je snapt dat ik not amused ben maar wat doe je eraan? Ik kan niet de komende jaren naast mevrouwtje gaan zitten en haar huiswerk met haar doen elke dag.
En het ergst is dat na een lang gesprek met haar waar ik aangeef dat ze huiswerkbegeleiding krijgt haar enige angst is: Kan ik dan niet meer afspreken met mijn vriendinnen? Je zou denken dat het kind toch zo onderhand eens zou gaan nadenken en zich realiseren dat ze nog maar 2 maanden heeft om zich te bewijzen en dat het anders te laat is......
Ohhhhh ik word gek van zoveel ongeïnteresseerdheid, zo weinig motivatie.
Ontspan !!!

Oh en het "leuke" nieuws : Ik word kaal. Mijn haar valt met bakken uit en dat komt volgens mijn arts door extreme stress. Dus moet ik geen stress meer hebben maar het feit dat ik kaal word alleen bezorgd me al ik weet niet hoeveel stress en dan heb ik het nog niet over de andere stress factoren in mijn leven .... HELP ik word hier helemaal niet blij van , ook al zet ik het hier luchtig neer , geloof me, het vreet me op . Hoe moet je nu niet gestrest zijn als je al gestresst word van het idee niet gestresst te moeten zijn? Ik bevind mij in een vicieuze cirkel. ....... Ik heb op dit moment nog maar 1/3 haar van wat ik had op mijn hoofd en geloof me 1 keer door mijn haar pakken en ik heb weer een handje vol in mijn handen....

Zo nu ga ik eerst even luisteren naar SHOUT en dan aan de slag....



Mondaymorning burk



Maandagochtend YEAH
En ik had het goede idee even bij een logje op linkjes te klikken en kwam HIER terecht .
Oh wat ben ik blij want nu heb ik dat *&^#$%^&(*) liedje in mijn hoofd zitten en krijg het er nu maar weer eens uit , bedankt Inge ;)

Mijn man is aan het werk, de monsters naar school en ik heb voor 9 uur al een keuken gecleand, hele vloer in keuken en woonkamer gestofzuigd en gedweild en ga nu snel (na dit logje) bad in want rond 11 uur komt iemand voor Karel en zoals jullie weten is dat de laatste .
Tenminste daar zijn we nog niet helemaal aan uit , Guus en Karel hebben we nog , en het plan was Guus houden maar ik ben er nog niet zo zeker van , dus deze week moet die beslissing vallen.
Guus is een schatje maar Bob blijft favoriet en de vraag is moet je dan een hond houden die je wel heel lief vind en schattig maar niet je eerste keus was?
Ach en ik vraag me ook af of ik dat wil, weer een hond zindelijk krijgen , weer een hond die me op mijn tapijt gaat kakken ? Elvis doet het nog steeds en ook daar is de beslissing gevallen dat we hem nu heel gericht in de keuken gaan houden en hem intensief gaan trainen en als het niet lukt gaan we afscheid nemen van Elvis want een hond hoe lief ook die 20 jaar binnen schijt daar heb ik gewoon geen trek in.
Dat snapt iedereen toch wel hier of niet?
Dus als er iemand is die denkt ik wil die schijtende chihuahua wel ....

Gisteren heb ik gewerkt , ja op zondag heb ik gewoon gewerkt omdat ik zoveel pakketten moest maken en dat vandaag niet ging redden. Mijn lief heeft anti tocht strips op deuren bevestigt zodat we nu eindelijk op de helft van de winter tochtvrij zitten en de warmte in plaats van naar buiten misschien binnen blijft. Verder hebben we gecoacht (ja laten we het coachen noemen) het hele weekend , 7 kids coachen, dodelijk vermoeiend is het .

Overmorgen komen ze van het tijdschrift MAMA foto's maken en dat betekent dat ik nog een dag of wat heb om deze zwijnestal om te toveren tot een fotowaardig gebeuren.
Pffffff dodelijk vermoeiend weer. Morgenmiddag gaan dus alle kids hun eigen kamer stofzuigen, bedden verschonen, opruimen want donderdag was alles echt super opgeruimd en clean en ik heb ze gesmeekt om het zo te houden , wat denk je?
NIKS van te zien. EEN PUINHOOP. EEN ZWIJNESTAL.
NOU en ik VERTIK het dit allemaal weer op te ruimen en te cleanen ! IK BEN HET ZO ZAT dat ik in een huis woon met 7 varkens.
Die ik moet zeggen gooi die broek eens in de was anders loopt ie zometeen uit zichzelf weg .
Die ik moet zeggen dat dekbedden OP het bed horen en niet ERNAAST !
Die ik moet uitleggen dat WAS IN DE WASMAND moet en niet ERNAAST op de grond.
DIE IK MOET UITLEGGEN DAT BEKERS in de vaatwasser moeten.
DIE HET LIEFST HORIZONTAAL HUN DAG DOORBRENGEN.
AAARRGGHHHHH

ZEN ILSE ZEN
Ooit gaan ze het huis uit , studeren, even uitrekenen hoe lang dit nog gaat duren...
ZEN , adem in adem uit.
En ik ga zo lachen als ik oma ben en ze hoor klagen over die kids , zo lachen , en lekker naar mijn eigen opgeruimde huis , ja ho eens, je denkt toch niet dat ik ze dan ga helpen hè?
ONTSPAN !!!
Er zijn mensen die zetten dan zo'n cdtje op met zen muziek en worden daar rustig van , je kent ze wel de muziek met vogeltjes en zeegeruis , ik snap dat nooit , ik word er juist mega opgefokt van , krijg de kriebels van dit soort cd's .
Ik ga lekker keihard iets anders opzetten , dat helpt bij mij veel beter doe je mee??

OHHHH DAMES DEZE IS OOK GEWELDIG KLIK KLIK
(met dank aan Claudia B !!)
Ik ga hier helemaal los , gelukkig ziet niemand me , sta nu te discodansen in de woonkamer en smerig Elvisje kijkt me aan , Bettie heeft haar rug naar me toe gedraaid die kan het niet aan en de pups wiegen mee met die kleine dikke kontjes..... YEAH *steekt nu een arm in de lucht en swingt door*
I LOVE DISCO !!!!!

Dit filmpje is grappig maar DIT zal je moeder maar zijn ...


Eten, vetbult, pup en popstars



Vanavond aten we boerenkool met worst.
En die worst is geen probleem die vliegt naar binnen .
Die boerenkool is een ander verhaal , mevrouwtje (die van 8) pulkt de groene dingen eruit .
Ja en dan blijft er dus niks over he? Dus onder een fikse bedreiging van hele week om 18 uur naar bed heeft ze toch maar gegeten.
Morgen zuurkool ;) hahahha dat lust ze ook niet en het is geeneens groen ?
Ik vind het weer voor winterse kost morgen voorspellen ze Noordpool Weer hier in NL dus dat word gezellig, veel sneeuw, veel wind en extreme kou.
Ik stuur de kids dus lekker door de kou boodschappen doen en voor de rest blijft deze dame binnen morgen want kou en ik dat is geen goede combi en zeker niet met wind erbij.

Verder was ik vandaag bij de dr en knobbel is een vetbult , ik snap dat niet, val je *&^$%^&* 28 kilo af krijg je een vetbult die ik niet had toen ik al dat vet nog had, dus waarom nu?
Enfin beter een vetbult dan een andere rare knobbel, die zit al in mijn hoofd namelijk, o nee dat is een rare kronkel.

Morgen komen er mensen voor Kas, ik zou bijna de vlag uithangen want ik wil ze wel kwijt nu hoe lief en schattig ze ook zijn !!!
En daarom bewerk ik ook alle vriendinnetjes die hier komen dat ze vooral moeten zeuren thuis dat ze een hondje willen .
Enfin misschien zijn we er morgen dus weer eentje kwijt.

O ja en verder volg ik natuurlijk alle showbizznieuwtjes en ik ga nu popstars kijken met de kids dat is vaste kost hier op vrijdagavond.





Gisteravond aten we oa tuinbonen naast vlees en krielaardappeltjes.
En zoals we al van te voren wisten werd het weer een gevecht .
Een gevecht om die tuinbonen ook daadwerkelijk in de maagjes van de meiden te krijgen.
Er zat ook nog een lekker uitje doorheen maar ook dat vinden de dames vies.
Dus zat ik mijn 8 jarige te voeren.
Of eigenlijk beter gezegd, te dwingen om die tuinbonen naar binnen te werken .
Mayo erdoorheen, aardappeltje moest erbij voor de smaak.
Courgette daar moet ze van braken dus die hoeft ze niet te eten maar de rest van de groenten is vanaf heden : ETEN !
Want hoe minder ik dwing hoe minder groenten ze eet nl .
Erwten vind ze ook al zo vies en dus toen we laatst erwtensoep aten zei ik dat dat geen erwtensoep is maar snert . Waarop zij zei maar dat is toch gemaakt van erwten???
En geloof maar niet dat mevrouwtje dan eet hoor ....

Dus sinds gisteren zijn we gewoon weer streng en moeten die groenten er gewoon in PUNT.
Die van 11 begon braakneigingen te imiteren en die heb ik even duidelijk gemaakt dat ze vooral moest kotsen dat dat die tuinbonen nog lekkerder zou maken , je eet je kots ook gewoon op dus ik zou het maar binnen houden zei ik dreigend , en dat hielp want alles zat er bij haar zo in.
De kleinste heeft er al met al een dik uur over gedaan.....ja toen waren ze wel koud maar ik warm niks op, moeten ze maar dooreten , dus heeft ze koude tuinbonen met een gefruit uitje naar binnen zitten werken.
Het zat er in ieder geval in.
Wat zal ik vanavond eens voor iets walgelijks maken?

Woordeloze donderdag







Hier moet ik dan weer erg om lachen om die laatste :)
(oeps woordeloos is niet woordeloos nou ja het was ook de woensdag en niet de donderdag dus een kniesoor die daar op let toch?)

Stemmen !

Deze mail kreeg ik vandaag:

Naar aanleiding van een discussie op de pink ribbon hyves heeft een vriendin van me op petities.nl een petitie opgestart met het verzoek aan de regering om de leeftijd voor borstkankeronderzoek te vervroegen naar de leeftijd waarop ook het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker begint. Dit omdat er steeds meer vrouwen zijn bij wie al voor hun 50ste borstkanker wordt geconstateerd. Helaas weet ik - vanuit mijn professie - dat inderdaad bij veel vrouwen die komen te overlijden, het allemaal begonnen is met een (te laat) ontdekte borstkanker.. Om een beetje geluid te kunnen maken moeten er natuurlijk zoveel mogelijk ondertekeningen worden geplaatst.
Ik verzoek jullie allemaal de petitie te ondertekenen, en geef het door aan alle andere vrouwen die je kent.

De link:

http://www.petities.nl/petitie/borstkankeronderzoek_vervroegen/ Bedankt namens alle vrouwen in Nederland ! Monique van Houtum






Down 2

IZZIE



Gisteren voelde ik me dus niet goed . En zo liep ik er ook bij.
Make'uploos, joggingbroek , oudste vest wat ik zo snel kon vinden.
Het was al wat dat ik uberhaupt de kracht had dat bed uit te komen dus meer moest je me niet vragen.
Enfin toen was er dus een meneer die wilde Izzie graag kopen , en die wilde meteen komen .
Paniek voor een minuut in mijn hoofd want ik zag mezelf al die deur open doen met rood betraande ogen, in een vormloze jogging met een vlekkerige bleke kop . Nee dan wil je wel een hondje kopen van zo'n patient......niet dus.
Dus toog ik naar boven hij moest tenslotte een uur rijden dus ik had de tijd zeg maar om enig onderhoud te verrichten.
En dus stond ik daar , "stralend" , een lading make'up doet wonderen, aanwezig te zijn maar ik was het niet, die meneer te ontvangen.
Ik luisterde naar wat ie allemaal vertelde maar het drong niet door, ik kon nog op de juiste momenten ja en nee zeggen maar het liefst was ik in huilen uitgebarsten en die man in zijn armen gesprongen, maar ja dat schrikt af hè als je voor een hondje komt dus ik hield me in.
Izzie ging mee en dat deed me niet zo veel eerlijk gezegd maar Izzie was ook de hond waar ik het minst mee had moet ik eerlijk bekennen. Een kattekop die graag haar broers flink beet de hele dag.Ze woont nu bij een bejaard stel die de hele dag tijd hebben voor haar dus dat komt wel goed, de eerste foto's heb ik al gehad van Izzie met hun kleindochter van 5.
En dat gevoel van me maakt ook dat je poepruimen nou niet echt als een hobby beschouwt maar een noodzakelijk kwaad en dus een schijter minder was zo erg ook niet.
Tussendoor kreeg ik de volgende mail van de nieuwe baas van Bob waar ik dan wel weer van moest glimlachen :

Bob heeft zijn eerste nacht erg goed doorgebracht. Hij is om plm 23.00u met ons naar bed gegaan. Bob heeft heerlijk naast ons bed geslapen. Hij heeft de hele nacht geen kick gegeven. Alleen om 03.00 en 05.00 met baasje even plassen en daarna weer heerlijk snurken!. Vanmorgen vroeg heeft Bob lekker ontbeten en weer even met baasje gespeeld.
Vandaag start Bob zijn eerste outdoor-training. Bob gaat mee boodschappen doen.


Over Bob maak ik me dan ook geen zorgen die heeft een topbaasje gevonden.
Vandaag loop ik er net zo charmant bij als gisteren en voel me net zo , ik ga de achterdeur maar eens afsluiten voor het geval iemand denkt even binnen te wippen en zich rot schrikt als ie me zo ziet.
Gisteravond werd ik ook nog eens gevloerd door een migraine aanval en ik ondervind er nog de na pijn van vandaag.
Ik ga de dr bellen voor een afspraak want ik heb ook nog een knobbel ontdekt in mijn been en van knobbels wordt ik ook al niet vrolijker.
En voor de rest ga ik eerst maar eens overeind blijven en blogs lezen en aan het werk , dat hield me op de been gisteren mijn werk, wat ik nog steeds erg leuk vind om te doen dingen inpakken , pakketten maken, ik word er rustig van en doe het graag !
Ja sorry er is nog steeds niets te lachen hier , voor lachen moet je even hier kijken KLIK KLIK dat is dan wel weer lachen, die kreeg ik gisteren van Babs en toen moest ik echt heel erg lachen.
Bedankt nog Babs , die twee maken me altijd aan het lachen .

Down



Ik ben down, depressief, voel me niet goed, sterker nog voel me absoluut KLOTEN !
En ik kan er even helemaal niks mee.
Wil van het gevoel af maar hoe?
En dit terwijl mijn "happy period" gisteren begonnen is , nou ik voel me alles behalve happy.
Ik ben down, zou het liefst de hele dag in bed blijven liggen en slapen want liggen alleen is niet genoeg dan voel je nog steeds.
Ik zou willen dat we een knop "gevoel" hadden en ik die gewoon even zou kunnen uitzetten.
Sorry mensen even niets te lachen hier....
Mijn gevoel is depressief.


BOB



We hebben onszelf in bescherming genomen en gisteren het nieuwe baasje gebeld van Bob dat ie hem beter nu kon komen halen .
Want Bob was meteen al verkocht maar nog steeds vond G Bob toch eigenlijk wel de leukste maar dat werd steeds erger omdat Bob steeds meer naar ons toetrok. En wij ons echt aan het hechten waren aan hem . We wisten gewoon als we hem nog een week langer houden dan geven we hem gewoon niet meer af . En het nieuwe baasje had al alles gekocht voor hem dus om die man nu zo teleur te stellen en onze belofte verbreken hadden we ook niet echt zin in temeer daar we zeker weten dat we geen beter baasje hadden kunnen vinden voor hem.
Dus is Bob zojuist opgehaald door zijn nieuwe baasjes.
Maar pijn doet het wel .

ps. Hij kleurde ook echt perfect bij mijn Uggs zoals je kan zien...

2009 versus 2010


2009

  • lag mijn ma ineens op de intensive care na een geklapte darm veroorzaakt door darmkanker
  • kregen we ons huis
  • kregen we Elvis
  • deden we een giga verbouwing
  • verhuisden we van de ene kant van de binnenstad naar de anderen
  • hebben we mega veel verkocht op de koninginnemarkt
  • kwam ik de eerste helft van het jaar NOG eens 10 kilo aan
  • zat ik er in mei helemaal doorheen, kreeg een soort van burnout en reuma aanval
  • startte we de winkel Tuttemerull
  • gingen we voor het eerst niet op vakantie in de zomer
  • onderging mijn ma ontelbare chemokuren
  • stonden we in de Ariadne At Home
  • verloor ik 28 kilo
  • verloor mijn dochter WEER haar mobiele telefoon
  • hadden we een mega gezellige kerstfair in ons huis
  • kregen we ook teleurstellingen te verwerken op het menselijk vlak
  • kregen we 6 pups, verloren er 1 maar hebben er nog 5 die lekker groeien
2010

  • wordt mijn ma 18 januari geopereerd en wordt haar stoma teruggeplaatst
  • is de kanker als het goed is weg bij mijn moeder
  • gaan we lekker door met de winkel Tuttemerull
  • staan we in het Januari nummer van Stijlvol Wonen (jaaaa nu dus deze maand)
  • gaan we hopelijk wel op vakantie van de zomer
  • gaat mijn middelste naar het voortgezet onderwijs
  • vind mijn zoon dat HET dit jaar moet gebeuren volgens mij moet je dan eerst een vriendinnetje hebben maar goed dat hoopt ie dan ook nog dit jaar voor elkaar te krijgen
  • komen we ook in de MAMA (welke maand weet ik nog niet)
  • komt er weer een kerstfair maar ook een lentefair
  • ga ik eens een dagje lekker gezellig doen met de blogmeiden op een terrasje ergens
  • ga ik die laatste 8-10 kilo verliezen
  • gaat Elvis zindelijk worden en anders wordt er soep van gemaakt
  • moet ik eindelijk toch eens een keer aan kaartjes voor Lieve Paul zien te komen
  • ga ik weer met mijn lief mountainbiken
  • ga ik proberen een nog beter mens te worden
  • ga ik ook eindelijk die mammografie eens laten doen
  • gaan de pups naar hun nieuwe baasjes moeten we die wel nog eerst vinden , help, we hebben er nog maar 1 verkocht