28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mondaymorning burkMaandagochtend YEAH
En ik had het goede idee even bij een logje op linkjes te klikken en kwam HIER terecht .
Oh wat ben ik blij want nu heb ik dat *&^#$%^&(*) liedje in mijn hoofd zitten en krijg het er nu maar weer eens uit , bedankt Inge ;)

Mijn man is aan het werk, de monsters naar school en ik heb voor 9 uur al een keuken gecleand, hele vloer in keuken en woonkamer gestofzuigd en gedweild en ga nu snel (na dit logje) bad in want rond 11 uur komt iemand voor Karel en zoals jullie weten is dat de laatste .
Tenminste daar zijn we nog niet helemaal aan uit , Guus en Karel hebben we nog , en het plan was Guus houden maar ik ben er nog niet zo zeker van , dus deze week moet die beslissing vallen.
Guus is een schatje maar Bob blijft favoriet en de vraag is moet je dan een hond houden die je wel heel lief vind en schattig maar niet je eerste keus was?
Ach en ik vraag me ook af of ik dat wil, weer een hond zindelijk krijgen , weer een hond die me op mijn tapijt gaat kakken ? Elvis doet het nog steeds en ook daar is de beslissing gevallen dat we hem nu heel gericht in de keuken gaan houden en hem intensief gaan trainen en als het niet lukt gaan we afscheid nemen van Elvis want een hond hoe lief ook die 20 jaar binnen schijt daar heb ik gewoon geen trek in.
Dat snapt iedereen toch wel hier of niet?
Dus als er iemand is die denkt ik wil die schijtende chihuahua wel ....

Gisteren heb ik gewerkt , ja op zondag heb ik gewoon gewerkt omdat ik zoveel pakketten moest maken en dat vandaag niet ging redden. Mijn lief heeft anti tocht strips op deuren bevestigt zodat we nu eindelijk op de helft van de winter tochtvrij zitten en de warmte in plaats van naar buiten misschien binnen blijft. Verder hebben we gecoacht (ja laten we het coachen noemen) het hele weekend , 7 kids coachen, dodelijk vermoeiend is het .

Overmorgen komen ze van het tijdschrift MAMA foto's maken en dat betekent dat ik nog een dag of wat heb om deze zwijnestal om te toveren tot een fotowaardig gebeuren.
Pffffff dodelijk vermoeiend weer. Morgenmiddag gaan dus alle kids hun eigen kamer stofzuigen, bedden verschonen, opruimen want donderdag was alles echt super opgeruimd en clean en ik heb ze gesmeekt om het zo te houden , wat denk je?
NIKS van te zien. EEN PUINHOOP. EEN ZWIJNESTAL.
NOU en ik VERTIK het dit allemaal weer op te ruimen en te cleanen ! IK BEN HET ZO ZAT dat ik in een huis woon met 7 varkens.
Die ik moet zeggen gooi die broek eens in de was anders loopt ie zometeen uit zichzelf weg .
Die ik moet zeggen dat dekbedden OP het bed horen en niet ERNAAST !
Die ik moet uitleggen dat WAS IN DE WASMAND moet en niet ERNAAST op de grond.
DIE IK MOET UITLEGGEN DAT BEKERS in de vaatwasser moeten.
DIE HET LIEFST HORIZONTAAL HUN DAG DOORBRENGEN.
AAARRGGHHHHH

ZEN ILSE ZEN
Ooit gaan ze het huis uit , studeren, even uitrekenen hoe lang dit nog gaat duren...
ZEN , adem in adem uit.
En ik ga zo lachen als ik oma ben en ze hoor klagen over die kids , zo lachen , en lekker naar mijn eigen opgeruimde huis , ja ho eens, je denkt toch niet dat ik ze dan ga helpen hè?
ONTSPAN !!!
Er zijn mensen die zetten dan zo'n cdtje op met zen muziek en worden daar rustig van , je kent ze wel de muziek met vogeltjes en zeegeruis , ik snap dat nooit , ik word er juist mega opgefokt van , krijg de kriebels van dit soort cd's .
Ik ga lekker keihard iets anders opzetten , dat helpt bij mij veel beter doe je mee??

OHHHH DAMES DEZE IS OOK GEWELDIG KLIK KLIK
(met dank aan Claudia B !!)
Ik ga hier helemaal los , gelukkig ziet niemand me , sta nu te discodansen in de woonkamer en smerig Elvisje kijkt me aan , Bettie heeft haar rug naar me toe gedraaid die kan het niet aan en de pups wiegen mee met die kleine dikke kontjes..... YEAH *steekt nu een arm in de lucht en swingt door*
I LOVE DISCO !!!!!

19 reacties:

Toet zei

Whoehahahaha, jij als oma die niets doet? Ik geloof er niks van! :-)

Wat ben je al weer actief op de vroege morgen zeg. Goed hoor.

En alweer in en tijdschrift? Jemig!

11 januari 2010 om 09:42  

Wat ben jij actief op de vroege ochtend zeg, wauw. het is 10 uur en ik heb nog niks gedaan haha. Even niksen op een maandagochtend.

Succes met puinruimen hoor,

groetjes Elise

11 januari 2010 om 10:10  

Oh wat een schattig poesje zeg! Je wil hem zo oppakken en meenemen...

En bedankt, nu heb ík dat liedje ook in mijn hoofd!

Wát doen we niet goed Ilse met onze kinderen, dat vraag ik me wel eens af als ik vieze onderbroeken op hun kamer zie liggen, was naast de wasmand enzovoort.......

11 januari 2010 om 10:14  

Minidisco!!!!!! Oh jee, ik heb nog van die CD's in huis, van het animatieteam ergens in Zuid Frankrijk, was blij dat hij daar uitgegroeid was, maar je maakt het goed met je laatste link.
Tja, honden en kinderen, de een poept op het tapijt de ander laat er zijn vuile was slingeren. Ennuh, nee dank je, heb geen interesse in een "je hele huis volpoepende chihuahua".
Alweer in een tijdschrift, druk baasje jij, ga je ze allemaal langs? misschien moet je je eigen glossy beginnen, De Ilse ;O)
Groetjes en een fijne Z E N dag, keep it cool, and you wil survive.
Liefs, Karin
(PS, ik begrijp dat ik mijn pakje weer snel tegemoet kan zien als jij zelfs op zondag al druk bezig bent geweest, mag dat daar wel...op Z O N D A G)

11 januari 2010 om 10:20  

Ik begrijp dat Kas dus ook mooi weg is? En ik snap het wel hoor dat je Elvis nog een laatste bootcamp gunt maar dat ie dan ook door het gat van de deur kan.
En oh die kinderen...*zucht*... dus jullie hebben ze gecoached dit weekend? Klinkt goed...

11 januari 2010 om 10:30  

Zooo actief hoor.... Lekker nummer, werd gisteren ook gezongen door .... bij "op zoek naar Mary Poppins". Nou helaas voor haar, ging niet surviven want ze vloog er uit...

Ik draai altijd dit nummer als ik energie nodig heb, boos ben of welke stemming dan ook, t'is een heerlijk nummer, kijk maar even http://www.youtube.com/watch?v=zFG1rmBIMyA

Ik denk dat het zo'n beetje uit dezelfde tijd is toch?

Hier maar 2 pubers maar conversatie is hetzelfde. Las van de week je blog over dochterlief van 8 die geen groente wilde eten. Hier is dochterlief van 15 het struikelblok, groente is vies. Ze is ook nog eens vegetarisch dus wat blijft er dan over??? O ja.. pizza, patat, pannenkoeken en brood :-) Mocht ze willen.....

Volgens mij zit het niet in de opvoeding van dochterlief van 13 is net een kliko, je trapt op haar tenen en ze doet haar mond open, en een figuurtje om U tegen te zeggen. Het is soms niet eerlijk verdeeld in de wereld :-)

Maar geniet van je maandag, succes met de honden :-)

11 januari 2010 om 10:46  
Tuur zei

De laatste!!!!!

Tjeeeeeeeee...slik....

*neem nou eerst een bak sterke koffie*

11 januari 2010 om 10:56  
Anoniem zei

Zoooo wat ben je weer lekker bezig in je kerkje....Maar wat erg voor je elke keer die "klerezooi!!"
En het is waar als je straks oma word, dat je dan kan genieten als een van je kleinkinderen hysterisch word of uhh een zooitje maakt en niet luisterd naar jou dochter of zoon, dat zie ik namelijk ook bij mijn moeder, je ziet in haar ogen "revenge". (heb je trouwens al gezegd dat je later geen oppas oma gaat worden, dat kan niet hoor! gemiddeld drie kids per kind = 21 kleinkinderen. Moet je er echt vroeg bij vertellen hoor!!)
Ik zie het trouwens nu wel voor me lol lol lol..al die kids in je huis. whaaahhh..
Heb een nieuwe blog hoor!! maar heb nog niks geschreven, ben een beetje spraakloos (over mezelf dan he!!;)..
Trouwens mooie reportage in Stylvol wonen. ben je zelf ook enthousiast??
liefs karin

11 januari 2010 om 11:06  

Hoi Ilse, ben trouwens ook een priveblogje begonnen..... ik kon het blogvirus niet meer weerstaan. groetjes Ineke

11 januari 2010 om 12:17  
lia zei

Ach dat katje, Gelukkig geen eng filmpje over die kat. En ik zit nu met shout in mijn hoofd. Maar dat is niet erg, dat is muziek uit mijn jeugd en was daar helemaal weg van.
Hoop dat Elvis nu naar je gaat luisteren.

groetjes Lia

11 januari 2010 om 13:03  
inge zei

ik spring op en neer, spring spring, wij zingen 'm met dansje en al joh, al dagen ; ) hahaha sorry hoor, wees blij dat het niet tsjoetsjoewa (ofzo) was #faihail

bijna alle doggies weg dus, wat een rust. en je twijfelt over elvis, lastig..
heb geen hond (klein huis), zou er dolgraag eentje willen, maar dan een GROTE dus. eerst groter huis. en budget ; )

#gaatverderdiscodansen

11 januari 2010 om 14:30  

Strak plan al die oude disco! Doe met je mee, ken je deze nog:http://www.youtube.com/watch?v=V6NVnKFyY24 & http://www.youtube.com/watch?v=h0HE7TC8y5g&feature=PlayList&p=B93D70A98C9804A6&index=0&playnext=1

Succes met Elvis!

Groetjes,
Claudi@

11 januari 2010 om 14:31  

Ja je kan het ook 'coachen' noemen als je ze achter het behang plakt...
ALs je de kans krijgt zou ik die laatste pup ook maar verkopen, nu is het nog leuk maar als ie groter wordt krab je je nog wel eens achter je oren.
Ondertussen zie ik steeds meer de oude Ilse terug komen in je logjes ;-)

11 januari 2010 om 17:37  

Ik laat het klikken even ik ben totaal Zen na vandaag en lees over de zwijnestallen en mijn tiener zegt doodleuk vanmiddag...

'waarom denk je dat ik vaker bij jou in de woonkamer zit?'

Uh ja.. uitgeluld, ook een zwijnestal en ik krijg te horen.. mijn kamer is te klein ~proest~

XXX

11 januari 2010 om 19:38  

Zo, dit is toch weer een logje zoals we van je gewend zijn meid. Heerlijk van de hak op de tak en lekker mild! ;-)
Hopelijk gaat het je weer wat beter!

11 januari 2010 om 19:49  

Ben benieuwd of de MAMA foto's ook zo'n fris en opgeruimd gezin laten zien als in de Ariadne. "We verheugen ons zo op de kerst met alle 7 kinderen".. maar ondertussen slaat het grut zich de koppen in elkaar en draait Ilse d'r helemaal van door. Maar wàt een happy family zullen jullie zijn in de Mama, toch?
Ben benieuwd.

Nog wat ZENNNNNN gevonden vandaag?

En weet je wat ik me ook afvraag: hoeveel pakketten maak jij op 'n dag? Volgens mij heb jij een bestelbus nodig iedere dag hè?

Manlief was nog vandaag bij jou om de hoek, maar samen met een collega. Hij vond d'r niks aan, "kutdolfijnen". Das duidelijk ;-)..

11 januari 2010 om 20:03  

Hihihihi, ik heb nóg wel een *tip*.... Gewoon zoveel ruzie met je kinderen maken dat ze spontaan naar hun vader vertrekken! Ben je er ook in één keer vanaf!! :-) Hahahahaha.... (dit is zwarte humor hoor, en geen aanval, dus... ga nu niet boos worden op me!! Mijn manier om ermee om te gaan, bedenk je maar!)
Zal ik je anders komen helpen? Ik zoek een andere baan.... eentje waar ik meer inspiratie uit kan krijgen dan een beetje secretaresse spelen bij een rechtbank.... (en dít is nu weer geen geintje! Dat van een andere baan zoeken, bedoel ik.... Zucht, ik ben in een ziekbui merk ik.... Morgen is het beter met me! Beloofd! *kus*)

11 januari 2010 om 20:10  

p.s. wat een geweldige reportage staat er in Stijlvol wonen! Een huis om ontzettend trots op te zijn, Ilse!!! Fantastisch!!! (Jammer dat ze de eigenaresse er niet bij hebben gefotografeerd... die is minstens net zo stijlvol....)

11 januari 2010 om 20:14  

Ik heb ooit ook een kat weg moeten doen omdat hij overal in huis plaste. Met pijn in het hart, maar met kruipende baby's kon het gewoon niet. Dus ja, ik snap je helemaal.

En de ochtend die jij beschrijft herken ik ook. En dan heb ik er maar 3!

He...enneeeeeh....had ik je al gezegd hoe blij mijn moeder was met haar pakje? Het staat nog steeds allemaal uitgestald in de woonkamer1 Leuk he. Ze is vrij eenzaam nu (ze is slecht ter been en met dit weer durft ze de deur niet uit) en dan is zo'n kado per post helemaal goed.
Dank je wel voor de mooie extraatjes, je bent een topwijf.

11 januari 2010 om 20:55