28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

ElvisElvis is verhuisd naar Haarlem.
Hij woont nu bij Newi en haar gezin.
Dit gezin bestaat uit 3 kinderen (jongens) van 8, 6 en 1 , pa en ma.
De weg naar Haarlem had Elvis alleen maar zitten piepen zo hoort het natuurlijk ook als je zonder mij bent :)
Eenmaal daar aangekomen was het allemaal een beetje onwennig voor hem natuurlijk maar alles wat bij hem hoorde was mee, mand, riem, voerbak, slaapzak van bont, sjaal van mij (waar ie altijd graag inkroop) etc dus hij ging nadat ie het huis een beetje verkend had in zijn mandje liggen.
's Avonds gaf hij zich over sprong op haar schoot likte haar hele gezicht af en oren ik heb maar niet verteld dat ie de hele dag het gat van Bettie schoonlikte en toen nestelde hij zich heerlijk bij haar voor de tv en was het goed. baasje is al vergeten , vuile bedrieger
Sindsdien volgt hij de nieuwe bazin op de voet.
Vanochtend belde ze dat het een geweldig beest is, dat ze er zo blij mee is als een klein kind , ze was al om 6 uur wakker , dat hij nog niet gepoept had in de kattebak meid check je tapijt ! en dat haar jongste van 1 de brokjes ook heel lekker vind van Elvis (die vond ze in de keuken en had al de halve bak leeg geknabbeld) . Haar man is een weekend weg en had de hond nog niet gezien en toen had ze dus maar even een foto gemaild waarop hij belde en zei "We hadden toch afgesproken een volwassen hond en geen pup?" Whoehhahahaa nee schat had ze gezegd hij blijft zo, hij is volwassen....hij is gewoon erg klein.
Nou ja dat komt goed , foto's hebben we ook al mogen ontvangen van Elvis met kids, Elvis in de mand, Elvis ....

Voor ons was het wennen gisteren , ik miste de kleine schijtmachine echt , vond het afscheid zwaar jankte mijn ogen uit mijn kop dus en miste gewoon Elvis heel erg.
Enfin het telefoontje dat ie het naar zijn zin heeft daar maakt veel goed en ik weet dat het gewoon in dit gezin beter is dat ie wegging , voor de hond en voor ons .

Nu gaan we de zaterdag dingen doen : AH , visboer, slager.
En Guus die nu Bob heet want manlief vind Bob een leukere naam (bij Bettie, Bettie en Bob of Bob en Bettie ) gaat mee want hij moet socialiseren ....gisteren is ie voor het eerst buiten geweest met me 5 minuten even wennen aan geluiden , brommers en auto's vandaag dus wat langer...15 reacties:

Oh gewéldig hoe je dat opschrijft! (Meid, check je tapijt!) Whahaha! Ik lig hier weer dubbel hoor! Fijn dat hij haar gezicht aflikt, bij gebrek aan het achterlijf van Bettie, maar ik hoop maar dat ie vanavond niet op zoek gaat naar haar kont...
En logisch dat je hem mist, als ie klaar was met kakken, dan was het ook weer een schatje, dat is ook zo. Nu maar je energie in Bob steken, dat is ook wel weer leuk hoor nu hij buiten mag gaan wennen, dat kleine hummeltje. En zorg ervoor dat ie bij de slager niet om worst bedelt hè? ;-) Opvoeden...uuuh...coachen heet dat, geloof ik...

16 januari 2010 om 12:05  
Door zei

Fijn dat je snel een goed thuis hebt gevonden voor het beestje. Sterkte met wennen eraan!

16 januari 2010 om 16:33  
lia zei

Zo, dat is snel gegaan. Elvis al helemaal gesetteld. En Bob gaat dus niet meer weg. Nou ben benieuwd hoe dat gaat met zijn moeder en hem.
En voor het kleine beestje en jullie is het ongetwijfeld beter, al zullen jullie hem wel missen.

fijn weekend, lia

16 januari 2010 om 16:46  

Dat was een bewogen week zeg! Allereerst wil ik zeggen dat ik erg schrok om te horen van je haarverlies. Ik hoop dat het snel beter zal worden. En dan Elvis. Tja. Ik denk wel dat dit de beste oplossing is. Maar wel erg jammer en ik kan me goed voorstellen dat je er verdrietig over bent. Heel veel sterkte gewenst met alles! Een dikke knuffel!!

16 januari 2010 om 17:32  

Goed gedaan. Elvis heeft het nu ook goed en wordt in een nieuwe omgevind misschien wel snel zindelijk. Je hebt nl wel wat beters te doen dan de hele dag te zorgen dat je huis geen riool wordt. Veel plezier met Bob!

16 januari 2010 om 17:42  

Wauw, is al weg, das snel gegaan. Nou ik hoop dat ie het heel fijn heeft daar.

En voor jullie zal eht een zorg minder zijn

groetjes Elise

16 januari 2010 om 18:46  

O, Ilse, wat zal het leeg zijn, ondanks dat het een klein hondje is.... je hecht altijd enorm aan die stomme beesten, hè? Ben daar zelf ook niet zo goed in!!
En dan al die andere hondjes waar je afscheid van moet nemen.... verschrikkelijk!!

Sterker, Peewee poes is bij ons geboren en toen zijn nieuwe baasje hem kwam ophalen, keek hij eens goed om zich heen, nam de situatie in zich op en weigerde gewoon Peewee mee te nemen. "Die kat hoort bij jullie en jullie bij die kat!" was zijn enige verklaring, en hij vertelde dat hij op zoek zou gaan naar een andere kat. (Peewee was de laatste ja...) En hij vertrok, ons in grote vreugde achterlatend!!
En nu wordt Peewee poes bijna 14... we zijn nog steeds blij met hem!!

16 januari 2010 om 18:53  

Zo hé, Snelle Jelle, dat heb je vlot geregeld. Fijn dat Elvis zo'n goed huis heeft getroffen.

Guus eh nee.. Bob blijft dus?

16 januari 2010 om 19:03  

Zo, snel geregeld dus allemaal. Ach Elvis zal het best goed naar z'n zin hebben bij zijn nieuwe baasjes. En Bettie hoeft dan ook geen afscheid te nemen van al haar kinders!

16 januari 2010 om 20:12  

Natuurlijk ga je hem missen! Wat naar zo'n afscheid...maar lijkt weer net op het afscheid dat ik nam van mijn kat destijds: toch beter af bij het nieuwe baasje...

16 januari 2010 om 21:45  

Nou, dat is gewoon een prima oplossing voor iedereen. Elvis heeft het naar zijn zin, zijn baasje (nog wel) en jullie kunnen fijn een van de jonge hondjes houden! Als je weet dat Elvis het naar zijn zin heeft, kan je het toch beter loslaten en wat zal je tapijt schoon blijven!

16 januari 2010 om 23:12  

Pfff, wat lastig zeg, en zo snel ook alweer. Maar gelukkig heeft ie het goed naar zijn zin, zo te horen!

17 januari 2010 om 01:59  

k*t zeg, arme elvis! Ik moet er zo maar om huilen. Weg uit jullie huis, weg van Bettie, weg van de kinderen. ahhhhhh

17 januari 2010 om 02:52  
inge zei

tof dat 'ie zo snel al went daar =) komt vast helemaal goed!

17 januari 2010 om 20:42  

Oh wat goed dat je zo snel een nieuw baasje hebt gevonden voor Elvis! Wel echt balen dat het niet ging bij jullie :( Ik vind het echt zo'n leuk beestje. Gelukkig is hij zo te horen opgenomen in een goed gezinnetje.

22 januari 2010 om 12:11