28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Eten, vetbult, pup en popstarsVanavond aten we boerenkool met worst.
En die worst is geen probleem die vliegt naar binnen .
Die boerenkool is een ander verhaal , mevrouwtje (die van 8) pulkt de groene dingen eruit .
Ja en dan blijft er dus niks over he? Dus onder een fikse bedreiging van hele week om 18 uur naar bed heeft ze toch maar gegeten.
Morgen zuurkool ;) hahahha dat lust ze ook niet en het is geeneens groen ?
Ik vind het weer voor winterse kost morgen voorspellen ze Noordpool Weer hier in NL dus dat word gezellig, veel sneeuw, veel wind en extreme kou.
Ik stuur de kids dus lekker door de kou boodschappen doen en voor de rest blijft deze dame binnen morgen want kou en ik dat is geen goede combi en zeker niet met wind erbij.

Verder was ik vandaag bij de dr en knobbel is een vetbult , ik snap dat niet, val je *&^$%^&* 28 kilo af krijg je een vetbult die ik niet had toen ik al dat vet nog had, dus waarom nu?
Enfin beter een vetbult dan een andere rare knobbel, die zit al in mijn hoofd namelijk, o nee dat is een rare kronkel.

Morgen komen er mensen voor Kas, ik zou bijna de vlag uithangen want ik wil ze wel kwijt nu hoe lief en schattig ze ook zijn !!!
En daarom bewerk ik ook alle vriendinnetjes die hier komen dat ze vooral moeten zeuren thuis dat ze een hondje willen .
Enfin misschien zijn we er morgen dus weer eentje kwijt.

O ja en verder volg ik natuurlijk alle showbizznieuwtjes en ik ga nu popstars kijken met de kids dat is vaste kost hier op vrijdagavond.
25 reacties:

He, leuk om te horen dat er weer wat 'venijn' in je logje zit...zo ken ik je weer! Top!

ijn moeder belde me: ze heeft haar kadootje ontvangen van Tuttemerul en ze was helemaal dol, zo blij ws ze. Allemaal extra dingetjes en kadootjes en het rook allemaal zo lekker! Ze vond het een feestje om het uit te pakken!

Het was precies zo leuk als ik me had voorgesteld, dank je wel meid!! Dan je wel.

Ik ben ook heel erg blij te horen dat het een vetbult is...het is de laatste gram volhardend vet dat weigert zich zo makkelijk weg te laten pesten net als de andere 28....het is een dappere poging, dat moet je dat vet nageven. En nu? Laten zitten?

28 kg....wow! daar steek ik schril bij af met mijn 10. Ben jij al klaar of moet je nog door?

8 januari 2010 om 20:38  

Ooooh mag ik bij jou komen eten?? Ik lust al die dingen wel hoor ;)

Have a nice weekend

Brigitta

8 januari 2010 om 20:53  

Strenge moeder ben je zeg! haha, af en toe moet je de touwtjes weer even aantrekken hè. Dat gaat hier ook zo hoor. En lekker toch die winterkost?! groetjes

8 januari 2010 om 21:11  
Tuur zei

Brr boerenkool...tis dat ik als moeder er niet echt onderuit kan...maar sommige groene dingen ...brr..
Ik ben elke dag aan het zeuren of ik een van je pups...mag komen halen...volgens mij is er bijna eentje overstag...mannen...somss

8 januari 2010 om 21:27  

He, bij mij staat er ook zuurkool op het menu morgen + appelmoes...., anders mot die van mij het ook niet. Zal de leeftijd wel zijn. En tuinbonen zijn gewoon smerig, dat kun je je kinderen echt niet aan doen hoor, doe mij dan maar spruitjes!
Fijne avond,
Karin

8 januari 2010 om 21:50  

He, bij mij staat er ook zuurkool op het menu morgen + appelmoes...., anders mot die van mij het ook niet. Zal de leeftijd wel zijn. En tuinbonen zijn gewoon smerig, dat kun je je kinderen echt niet aan doen hoor, doe mij dan maar spruitjes!
Fijne avond,
Karin

8 januari 2010 om 21:50  

Fijn dat het een vetbult is! En het is gewoon een weerbarstig vetbultje die zich door een dieët niet uit het veld laat slaan! ;-)
Dus voor die laatste kilo's toch maar liposuctie? ;-) (zie je 't voor je?)

8 januari 2010 om 22:18  
Femke zei

wat fijn dat het een vetbult is, die zat er vast al maar toen voelde je 'm niet vanwege het vet eromheen.
hier ook zulke geintjes gehad met alleen worst eten en geen boerenkool, snel afgeleerd, worst op een ander bordje en voor elke hap stamppot een hap worst.
tegenwoordig doe ik wat ik ooit las bij Nicole, als je eet als een baby ga je naar bed als een baby, dus om 18 uur, dat werkt als een trein.
en even afkloppen maar spinazie is echt het enige dat hij niet eet.

lekker die foto van die worst, ik eet geen vlees meer en dat is een van de dingen waar ik helaas geen fijne vervanging voor heb kunnen vinden.

8 januari 2010 om 23:03  

Oh heerlijk boerenkool met rookworst. En dan uitgebakken spekjes erbij en een beetje mosterd. Dat gaat er hier wel in hoor.
Wij aten vandaag gebakken aardappeltjes, gegrilde zalm, erwten en een salade. En alles op! Zelfs jongste at vrij goed door dit keer.
Goed dat die knobbel een onschuldig vetbultje was, maar wel stom inderdaad, val je zoveel kilo af, komt er zo'n bult een beetje lastig zitten wezen.
Fijn noordpoolachtig weekend.

8 januari 2010 om 23:12  

Maak je toch niet zo druk over dat eten van de kinderen! Is niet goed voor je hart (en humeur). Laat waaien, laat waaien.

9 januari 2010 om 02:21  

Oh trouwens, ik zeg altijd: als je nu aan tafel niet eet, krijg je vanavond ook niets meer te eten. Moet je zien hoe snel die borden dan leeg zijn...!
En: komende week ga ik boerenkool maken. Heeft iemand nog een lekker recept voor me? Toaske misschien want dat klonk wel erg lekker en ik kan dat gewoon niet lekker klaarmaken...

9 januari 2010 om 11:44  

Gezien de financiën voor dieren, kan ik alleen aanbieden dat ik een pleeg gezin wil zijn voor ééntje, mits de kosten op jezelf terug komen :O

grinnnnn het is zoals het is, hoe graag ook, het geld wat het kost, en zo'n dier heeft alle rechten op alle factoren die erbij kunnen komen dan alleen voedsel en uitlaten natuurlijk en liefde, dat wel, die liefde is gratis!

En de koude, je weet toch wel Ilse, als je naar bed gaat dat je dit dan het beste naakt kunt doen? Dat brengt de optimale warmte, met veel kleding aan hou je de warmte juist uit je lichaam, tis maar dat je het weet :P

XXX

9 januari 2010 om 11:52  
Door zei

Goed dat het een veltbult was. Boerenkool vinden ze hier zalig. MEt lekker veel spekjes.

9 januari 2010 om 11:54  

gelukkig gewoon een vetbult ;) dat popstars gedoe was trouwens wel super super irritant gisteren zeg! tegen de tijd dat 'de uitslag' kwam had ik me al zo verveeld met de eeuwige herhalingen dat ik weg gezapt ben, gaan ze uberhaupt nog eens zingen op de vrijdag?... vanavond worden we weer verblijd met een live show.. wie is Michael... we gaan t beleven ;)... ik heb nu een engelse SYTYCD ontdekt.. zaterdag avond op de BBC ;) ik hou helemaal niet van dansen maar dat programma vind ik super ;)
dus lekker hangen en vanavond hutspot met vegetarische worstjes Yummie.

9 januari 2010 om 13:03  
Zara zei

Wij stampen alle groentes tot stamppot de laatste weken en als het even kan dan doe ik er ananasbokjes doorheen
Errug lekker!

9 januari 2010 om 13:28  
Zara zei

Wij stampen alle groentes tot stamppot de laatste weken en als het even kan dan doe ik er ananasbokjes doorheen
Errug lekker!

9 januari 2010 om 13:29  

ik vind het zielig!
je kan toch ook een vitaminepilletje geven.
als je niets hoeft te eten, ga je denk ik vanzelf wel eens proeven wat de anderen zo lekker vinden.
maar! dan ook niets anders in de plaats geven en wel een lekker toetje!
het scheelt een hoop gezeur aan tafel.
groetjes kaat

9 januari 2010 om 14:17  
lia zei

Oh, mijn jongste was nooit echt gek op boerenkool, maar at het wel. Nu doe ik de laatste tijd een zakje jus voor stampot klaarmaken en hij vind het heerlijk. Van de week schepte hij zelfs twee keer op.

En popstar was gisteren niet veel, want wij kijken er ook altijd naar. En je dan maar ergeren als de verkeerde word weggestemd. Maar mijn favorietjes zitten er nog in.

fijn weekend, lia

9 januari 2010 om 14:42  
Femke zei

@kaatmossel volgens mij krijg je daar volwassenen van die niks lusten ;)

9 januari 2010 om 16:06  

En, lekker gegeten vandaag? Troost je, hier is het met jongste ook een groot getob met warm eten. Vreselijk gewoon. Hij moet van ons ook eten, als het aan hem ligt eet hij niet.

Maar goed, wat ik wilde zeggen is dat ik net de "Stijlvol Wonen" heb gelezen. Wat een mooi artikel. Prachtig weer die foto's en zo anders als in de Ariadne at Home.


Jullie hebben echt een prachtig huis!

Claudia

9 januari 2010 om 18:03  

Ooh, gelukkig was het maar een vetbultje. Godzijdank!

Enne... wij aten stoofvlees, ook zo lekker winters.

10 januari 2010 om 10:01  

o wat fijn dat het "maar een" vetbult is...dat is in ieder geval een zorg minder. Goh 28 kilo.. dat wil ik ook wel:) dat komt ook wel...ooit..
grts

10 januari 2010 om 11:33  

Believe it or not: toen ik anorexia had, bleef mijn vetbult ook gewoon zitten. 10 jaar lang. Zit er nog hahaha

10 januari 2010 om 12:59  

Ooo, en ik ben gek op boerenkool, zuurkool en andere stampotten!! Maar (hoe vreemd) ik doe er wel altijd een flinke lik sambal bij!! Dat zal de indische inborst dan wel zijn van mij.... ;-) (probeer maar, eht is heerlijk!!)
Een vetbult? Zo groot dat je er last van hebt? Huh? En nu?? Weghalen?? (=> aan de andere kant, dat scheelt misschien wel weer een kilo! Medische liposuctie heet dat.... toch? Hihihihihi)

10 januari 2010 om 16:58  
inge zei

ik moest onlangs ook voor een knobbeltje voor een echo en ook een vetbultje dus. gelukkig! maar ik ben geen 28 kilo afgevallen!!! wel 2o, toen ik net bevallen was, maar dat telt niet denk ik ; )

10 januari 2010 om 21:02