28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben iemand die niet snel een bericht over iets of iemand zal plaatsen, ik ben iemand die niet tegen spanningen en ruzies kan .

De afgelopen twee weken waren daarvoor voor mij ook echt vreselijk want roddel en achterklap daar kan ik niet tegen !
Maar er zijn dingen die kan en mag ik niet negeren en mijn mond over houden omdat die gewoon te erg voor woorden zijn . Echter ik vind je mag ook niet zomaar iets roepen , kom dan met bewijzen met feiten want iedereen kan wel wat roepen !
Ik heb heel lang nagedacht over deze blog geloof me , heel lang , maar ik ben besmeurt op het net, ik ben aangevallen, ik ben beschuldigd ,ik ben vertrapt en waarom ?
Ik heb niets gedaan ! Alleen is het heel moeilijk je onschuld te bewijzen , je hebt je woord en daar hou je je aan vast aan je eigen oprechtheid en de hoop dat mensen je geloven.
Maar ik ben er echt ZIEK van geweest , erg ziek van geweest en geloof me mensen krijg maar eens anonieme mails en krijg maar eens bedreigingen zelf dan is het echt beangstigend, dan wil je echt wel even verdwijnen liefst want je voelt je niet veilig.
Ik ben bedreigd, ik kreeg anonieme mails , ik kreeg nog meer anonieme mails en reacties ...en toen besloot ik tot HIER EN NIET VERDER !
Er zijn grenzen en die zijn bij mij nu ook bereikt !

Over de blogjes van vorige week gaat dit niet eens meer , dit gaat verder ! Ik hou van eerlijkheid en niet van lafheid, je verschuilen achter .... is er iets kom naar me toe maar ga geen gekke dingen doen, ga mensen niet bedreigen, ga mensen niet beschuldigen van iets wat ze niet gedaan hebben !

Gisteravond nadat ik meerdere anonieme bedreigingen had gehad heb ik de politie gebeld want ik laat me niet bedreigen, ik laat me niet beschuldigen van dingen die ik niet doe !
De politie maakte me duidelijk dat je dan een ipadres moet hebben , als hun de mails en de ip adressen hebben kunnen ze wat zonder weinig !
Dus ik belde elke computer nerd die ik ken en die hebben me uitgelegd hoe een ipadres te bemachtigen van mails wat heel simpel is mensen heb je een mac ga op je bericht staan in het programma mail heb ik het dan over bij entourage is het weer anders:
je klikt het bericht aan dan ga je naar WEERGAVE dan naar BERICHT dan naar BRONVERSIE en dan heb je het , een kind kan de was doen !

Een ip adres is een unieke code die elke computer heeft dat kan dus nooit van iemand anders zijn !





Toen ik er compleet doorheen zat thuis door alle mails en dreigingen, kwam deze :
(klik er op en je ziet alles groot )




Ik schrok in eerste instantie van het bericht want dacht waar gaat dit over ik heb nl geen gesloten blog hij is gewoon openbaar en alles waar ik van beschuldigd wordt is bullshit ?
maar toen zag ik iets onderaan staan .
Onderaan de mail kan je zien dat deze verzonden is door anoniemail.nl
Ik ging dus naar de pagina en zag dus dat wie dan ook een anonieme mail naar iemand kan sturen, echter wat degene ws niet weet die dat deed is dat je ip adres altijd wordt mee gezonden ! Nu weet je met alleen een ipadres nog niet veel behalve als je mails van diegene hebt waar dat ip adres ook in voorkomt !

Ik kwam hierachter omdat dit dus op hun pagina staat van de anoniemail.nl zie hieronder , dit kunt u zelf vinden op hun site onder vragen !




Het ipadres van de anonieme mail :





Toen kreeg ik volgende reactie gisteren op mijn blog :






Diegene van wie die reactie is mailde mij ! Ze wilde wel eens weten hoe en wat !





En die mailde met een aangemaakt emailadres op emailme.nu http://www.emailme.nu/
Die site heb ik bekeken want ik vond het een vreemd adres van iemand die mailt en dacht al dit klopt niet .
Enfin misschien wilde die persoon haar emailadres niet prijsgeven kan ik ook nog inkomen !
Dus ik mailde terug ! Want ik ging natuurlijk even in het telefoonboek kijken want ik wil dan ook wel weten wie dat is waar ik dan naar ga antwoorden ik ga niet de eerste de beste zomaar mailen



(adres en tel nr heb ik weggehaald voor de privacy van de mensen )




Waarop onze Marianne mij antwoordde :


Nou dat klonk geloofwaardig maar na alle gedoe van de laatste weken ben ik nogal paranoia geworden en dacht oké dan bel ik je even !

Sandra nam op en haar man ja die heet wel Jacko maar nee ik heb jou niet gemaild alle andere info klopt wel die de mevrouw schrijft maar wij zijn het niet !
Ik beloofde haar de mail door te sturen want ze is not amused dat mensen in hun naam mailen, haar mans naam erbij zetten zijn moeders naam ! en dan zich vervolgens voor iemand uitgeven die er niet is ! Dat vond de familie niet prettig en het is ook strafbaar om iemand zijn naam te misbruiken voor dit soort praktijken.
Dus ik mailde de mail door en de mevr zou me nog op de hoogte houden en het hiet niet bij laten en gaat actie ondernemen !
Ik besloot toen om dit ook tot de bodem uit te zoeken en we gingen op zoek naar het ipadres wat ook bij deze mail gewoon is meegestuurd ! Bovenin zie je dat het de mail van marianne betreft met haar ip adres omcirkeld.

Ip adres :



mensen je ziet ! je bent dus altijd te traceren ook al denk je anoniem te mailen en zelfs via anonieme sites mails te sturen , je eigen ip adres wordt altijd meegezonden !!! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen !

Nu had ik dus van al die mails het ip adres . Ik was ook echt met stomheid geslagen dat overal hetzelfde ip adres stond!
Je kan dan naar de pagina gaan : www.mijn-ip.net
Daar kan je ip adressen ingeven en dan zie je precies waar de locatie is .



Dan weet je dus waar de persoon zich bevindt , dan weet je verder nog niets ..........alleen als je een mail van die persoon hebt , want de mails van die persoon hebben dan hetzelfde ip adres !

En die had ik natuurlijk en ik ken niet heel veel mensen die Ellen heten en in St Gallen Zwitserland wonen dus pakte ik haar mail erbij en controleerde





En ik ben me kapot geschrokken haar had ik never nooit niet gedacht temeer omdat we deze week een heel prettig mail contact hadden samen, we nooit enige shit hebben gehad samen en dan dit ?
Ik heb de achternaam weggehaald al heb ik ook met mijn volledige naam op haar site gestaan in een reactie , ik wil niet hetzelfde doen .
Ik ben wel verbaasd maar vooral teleurgesteld erg teleurgesteld want zoveel moeite doen zoveel liegen, zo lang bezig zijn met dit soort dingen en dan zo twee gezichten kunnen hebben !!!!
Ik zal er wel nooit aan wennen dat mensen zo kunnen zijn , ik wil wel dat dit stopt en ik denk dat keiharde bewijzen zoals dit het enige zijn .
En als er ooit nog iemand wat te melden heeft over me : kom gewoon naar me toe en spreek me aan maar ga niet lopen dreigen mailen zieken en anoniem reageren !


Lieve mensen





Bedankt voor alles hier, bedankt voor de leuke reacties, voor het trouwe lezen , bedankt voor alles !

Laatste blogstukje hier .

Ik heb genoten hier , het was leuk .

Wie nog steeds me wil volgen mag me mailen, ik bijt niet , ben niet streng in in wie mee mag .
Dus mail me : guilse@mac.com

Dan wie me niet wil mailen kan me hier nog altijd vinden KLIK

En dan hier KLIK nog even mijn nieuwe site , dankzij haar
Bedankt Soesje het ziet er weer prachtig uit allemaal .....www.tutze.com

Tot ziens mensen op mijn andere blog, in mijn winkel, in real live of misschien niet meer ?
ADIEU

Nog een keer


Dames dames dames

Jullie laten me een berichtje achter dat je me wil blijven volgen maar ik kan jullie niet mailen als je me niet je mail adres doorgeeft of me even mailt , tuurlijk mogen jullie me blijven volgen maar dan moet je dus wel even mailen DUH

Naar komt ie NOG een keer guilse@mac.com
Want ik heb nog geen paranormale gaves namelijk , nog niet, wie weet komt dat ooit eens ...


Dus CJ, MUSJE, NIENEKE, MONICA en anderen mail me dan even ....

O ja hoe meer ik roep dat ik stop hoe meer lezers... is dat niet geweldig ?
IK STOP STOP STOP , zo dat moet het aantal wel even opvoeren vandaag :)


???



Gisteren hebben hier 606 mensen gelezen .
606 dat was wel het record deze week , meestal zit ik tussen de 450 en 600 in ergens alle dagen.
Maar gisteren dus even 606. Dus men vond het schijnbaar nogal interessant dat ik stop .
En ik kreeg om precies te zijn 72 mails van mensen die willen meeverhuizen .
Dat betekent dus dat er zo'n dikke 500 mensen zijn die me lezen maar me niet om mijn nieuwe blog durven te mailen.
En dat betekent ? Nou wat betekent dat?
Vertellen jullie het maar ... ik weet het niet.
Of ik heb HEEL VEEL mensen die me echt alleen om de verkeerde reden lezen
Of het zijn mensen die er niet voor uit durven te komen dat ze me lezen
Of.... vul het maar in.
In ieder geval voelt het als een soort van bevrijding voor me.
Jammer ook wel want het is toch een beetje mijn ding deze blog en nu moet ik er noodgedwongen afscheid van nemen .
En het streelt je ego als zoveel mensen je lezen elke dag en dat moet ik bij die andere nog maar eens gaan waarmaken natuurlijk
Maar ja je kan je ook afvragen waarom ze lezen
En waarom ze me niet mailen toch?

Mocht je toch nog uit de kast durven komen :

guilse@mac.com

Ik bijt niet hoor . ;)



Stoppen



Ik ga ermee stoppen hier denk ik .
Jaaaa en ik ga verder elders, anoniem, nou ja niet zo anoniem want u mag mee verhuizen hoor maar in ieder geval onvindbaar op google onder mijn eigen naam .
Deze blog gaat de lucht uit .
Dus wie wil me nog volgen die moet me maar even mailen voor het nieuwe blogadres.
Ja ik kan hier natuurlijk geen link gaan plaatsen anders is het weer niet anoniem snappie ???
Ik wil niet meer dat mensen mij googlen en dan meteen bij mijn blog uit komen en dan meteen denken dat dit is hoe ik helemaal ben .
Want dit is maar een fractie, een momentopname, een heel klein deel van Ilse , de taart is veel groter .
En ik wil gewoon kunnen schrijven wat ik denk zonder dat ik moet rekening houden met ....
Ik wil nog veel meer mijn mening kunnen ventileren, word u al bang?
Ja heus, dus mensen wil je niks missen van mijn geraaskalk dan moet je me even mailen op guilse@mac.com want straks ben ik onvindbaar .
Dan heet Ilse nog altijd wel Ilse in real live maar niet meer op haar blog .
Snapt u het nog?
Nee, ik ook niet en ik ben er nog niet honderd procent zeker van ook niet want dan is alles weg wat ik de afgelopen drie jaar hier heb neergezet en ergens , ergens diep in mij vind ik dat ook wel zonde eigenlijk want er zitten heel veel uren in en ook buiten de mopper stukjes ook heel leuke stukjes, dus ja ik denk er nog even over, maar just in case...mail toch maar even want ineens ben ik weg , zo ben ik ja, lekker impulsief. Ik ga ook nog even uitzoeken of weg ook wel echt weg is of dat ik dan nog altijd te achterhalen ben , want dan heeft het geen zin hè mensen als je me gewoon nog kan vinden duh. Dan regel ik een hele verhuizing en dan vind alsnog iedereen me ...
Kijk het komt ook een beetje omdat ik natuurlijk een webwinkel heb en ik denk wel eens dan gaan mensen je naam googlen en komen hier op uit en wil ik dat wel dat al mijn klanten ook mijn privé lezen en jaag ik geen klanten weg door mijn vaak stellige meningen of uitingen , want die mensen die lezen dat en kennen me niet en weten dus vaak niet wie of wat en hoe het bedoelt is en nemen zoiets misschien a la lettre en dat is het meestal niet bij mij.
Volgt u me nog?
En dit komt niet omdat ik wakker werd met een mega migraine aanval hoor nee totaal niet .
Dat komt ook niet omdat het maandag is .
Het komt ook niet omdat ik een pokkehumeur heb .
Godsamme het is maandag, ik heb een migraine , en daar word ik toch zo vrolijk van ....

UPDATE: De kogel is door de kerk ik stop ermee hier op deze plek , dus mail als je me wilt blijven volgen .

Ook bepaald niet vrolijk werden we door de films die we dit weekend gezien hebben .
Ten eerste Precious, KLIK KLIK , echt mooi maar o zo triest.
Ten tweede Franse film: L'Adversaire KLIK KLIK waargebeurd verhaal, echt prachtige film maar zo verschrikkelijk mede omdat het een waargebeurd verhaal is en je je steeds maar afvraagt hoe kan iemand 18 jaar lang een leugen leven zonder dat familie daar achterkomt.


Gestresst ? Ik ?



Ineens is het daar , het besef , dat ik over minder dan twee weken een fair heb .
En ik nog lang niet klaar ben .
Er nog van alles moet worden gedaan.
En het is minder dan twee weken , aaarggghhh.
Dus dan ineens stokt mijn adem, slaat de stress toe, maak lijstjes, heel veel lijstjes .
En lijstjes over lijstjes met soort van planning.
O ja en ik wil ook nog even 10 kilo afvallen in 10 dagen .
Vandaag gaan we dan eindelijk de plantjes in de potten doen , bank schuren buiten , heb ik nog meer dingen die geschilderd dienen te worden voordat je er mensen kan ontvangen met goed fatsoen.
Dan moet ik nog zorgen dat er koffie en thee is , dan moeten er mensen zijn die die koffie en thee gaan serveren , dan moet er ook nog iets lekkers bij die koffie maar wat nou als het over 10 dagen 30 graden is , dan kan ik toch geen koffie gaan schenken als de mussen van het dak vallen , want dat kan zomaar in NL hoor zo is het 8 graden en zo is het 30 graden. En dan?
En dan die hoeveelheid spullen mensen die nog geprijsd moeten worden , help help help .
En ik heb maar 10 dagen en in die 10 dagen heb ik ook nog eens 7 kinderen en dus bergen was, moet er gekookt worden, gaat alles gewoon door , moeten er ook nog bestellingen de deur uit, dus de fair moet tussendoor .
10 dagen nog .....
ZEN ZEN ZEN , nee ik gestresst? hoe kom je erbij?

"Hallo Dr sorry dat ik u stoor op zondag maar heeft u iets tegen paniekaanvallen?"




Wat wil je drinken?



Hallo mama met Nyah
Zo belt jongste mij altijd op als ze bij haar vader is .
En die zin die maakt mij altijd week
Het klinkt zo lief dat stemmetje
En ik vind het natuurlijk ook gewoon fijn dat ze me belt
En dat doet ze geregeld , in tegenstelling tot de twee oudsten
Die zeggen dan "het is maar een week zeg, doe relaxt"
Duh

Gisteren waren we bij een ander gezin met puber
Puber zat op de bank en keek tv, gesprek voeren ho maar , dat doen pubers niet
Moeder vraagt "Wil je nog wat drinken?"
"Ja " , zegt puber
"Wat wil je cola of fanta?" vraagt de moeder
"COLA" antwoordt puber
En ik kon mijn mond weer eens niet houden en zei
"Cola graag mama , dankje"
Waarop de puber mij aankijkt alsof ze nu pas beseft dat ik er ook ben en waar bemoei ik me mee zeg denkt die puber .
Maar ik kan daar dus niet tegen , tegen die pubers die maar denken dat ze niet meer beleefd hoeven te zijn , die geen dank je meer zeggen .
En ik besef me ineens dat mijn kinderen dat nooit doen
En waarom niet ?
Omdat ik ze nooit vraag of ze wat willen drinken
Ja echt , ineens besefte ik het , ik vraag ze nooit of ze iets willen drinken , ja toen ze klein waren natuurlijk wel maar sinds een paar jaar niet meer eigenlijk.
Want als ze dorst hebben pakken ze het gewoon
En is dit nou slecht vroeg ik me af, ben ik nou niet normaal of laat ik ze veel te vrij of ben ik gewoon een onattente moeder?
Nou ja , 7 die ik moet bedienen word me ook wat te gortig eigenlijk .
Maar zouden ze het missen? een moeder die vraagt of ze wat willen drinken? , dat vroeg ik me eigenlijk af ...
Hmmm morgen komen ze thuis en dan gaan ze meteen onder de douche, dan luizencontrole want ik heb het hele huis gewassen, gestofzuigd, bedden verschoond, nieuwe kleren gekocht voor de kids voor de zomer , dus dan wil je niet weer beginnen maandag als mocht blijken dat ze weer luizen hebben , een pak cremespoeling die je niet hoeft uit te spoelen erin (daar houden luizen niet van), en dan gaan we het daar maar eens over hebben ik ben er toch wel benieuwd naar .


Note: de film hieronder is al op DVD !

Prachtige film


Na het overlijden van zijn vrouw , gaat het mis.
En de beste quote uit de film:

Ik heb genoeg mensen om dingen mee te doen
Maar niemand om niets mee te doen.




Zo bij deze heb ik even om een statement te maken ons abonnement opgezegd bij de Telegraaf want er zijn grenzen voor mij.
Ze hebben Ruben namelijk opgebeld in het ziekenhuis, de jongen wist geeneens dat ie een vliegtuigongeluk had meegemaakt en ook niet dat zijn ouders zijn overleden.
Ik snap niet dat die journalist zichzelf nog in de spiegel kan aankijken , wat een kutstreek !
Ik ben er echt BOOS over .
Ik vind dit echt niet kunnen en dan druk ik me nog zwak uit .
Dit is geen journalistiek !
IK heb ook even geen goed beeld van dat land, zomaar iedereen aan het bed van die jongen laten, schoolkinderen uit Libië die op bezoek gaan bij Ruben om naar "het wonder" te kijken , wat is dit ?
Iedereen mag ook over de plaats lopen van het uit elkaar gespatte vliegtuig, ze staan iedereen toe daar, niets is afgezet , journalisten etc struinen door het rampgebied.
ZUM KOTSEN vind ik het .
Als de ouders van Ruben dit nog zouden kunnen zien , hoeveel verdriet zou ze dit doen? Zelfs de blog van de moeder van Ruben staat in de Telegraaf , ze hield een blog bij over hun reis door Zuid Afrika.



Mijn hemel



Nou hier nog even meer mening van moi ...
Die Jack , is een publiek figuur, dan moet je je ervan bewust zijn dat niets privé is . Dus niks, dit is privé.
En ik vind dat een man, welke man dan ook, zijn kleuter in zijn broek moet houden bij andere dan zijn vrouw en als ie die behoefte al heeft dan moet ie EERLIJK zijn en het bespreken (met zijn vrouw niet met het NLs publiek natuurlijk) ! Er voor uit komen en niet stiekem doen . BE A MAN !
En als je een publiek figuur bent en je denkt dit stiekem te kunnen doen, ben je dom !
Want alles komt een keer uit , zeker als je zo in de schijnwerpers staat , dan ben je dom te denken dat jij dat beter kan dan de rest dat het jou vast lukt om dit allemaal geheim te houden .
Dus niet zeiken , dat vind ik .

En voor de rest , pff ben ik danig onder de indruk van de vliegramp en word er diep diep droevig van . Al die mensen die iemand kwijt zijn geraakt, complete gezinnen, ouders die hun kinderen verliezen en dan Ruben , arme jongen, wat in dat hoofdje moet omgaan....
Ik kan er niet over uit dat het kind zo gefilmd is in dat ziekenhuis dat er nog een arts foto's van hem aan het nemen was, laat het kind met rust , dat kind vecht voor zijn leven, heeft zijn ouders en broer verloren , ligt daar in de meest kwetsbare positie die een mens maar kan meemaken en die beelden gaan de wereld over....
En dan die commentaren op tv , soms heel erg, gisteren hoorde ik een journalist zeggen het feit dat het Nederlanders zijn maakt het wel erg, Oh dus als het Belgen of Duitsers waren geweest was het niet zo erg?
En die lul die bij DWDD Hugo Borst

Borst: Waan van de dag regeert

AMSTERDAM - Hugo Borst wilde in De Wereld Draait Door niet lang praten over de vliegramp maar snel overgaan tot 'de orde van de dag': Giovanni van Bronckhorst stopt met voetballen...

Ik heb er geen woorden voor..............


Eerlijkheid , betrouwbaarheid

Daar staan ze voor bij het CDA

Jajaja , prediken kunnen ze alleen dan moet je zelf wel de regeltjes naleven natuurlijk.

Met vrouw en minnares
Wat ik dan zo grappig vind is dat ik de laatste tijd die man overal zag, in elk programma zat ie met zijn zelfverzekerde smoelwerk blij te wezen met zichzelf.
Toen dacht ik nog wat heeft die man? Hij is zo blij met zichzelf maar ja nu weet iedereen waarom, hij voelde zich natuurlijk geweldig , twee vrouwen , als een aap met 7 lullen zo trots was ie natuurlijk .
Trouwens ik zie weinig verschil met beide dames , het zouden zusjes kunnen zijn , dus in zijn smaak is ie wel behoorlijk stabiel .

Zijn vrouw is een vrouw met ballen , die smeet hem meteen buiten , weg jij LUL, ga maar in de kazerne slapen.
En terecht .
Nu staat in alle kranten dat zijn minnares van wanten weet dat zij haar vorige vriend herhaaldelijk bedroog, ze is een mannen-eter volgens ex-vriendlief.

En dan zijn er mensen die hebben medelijden met Jack, is toch wel zielig hoor ik dan zo vlak voor de verkiezingen, nu slaapt ie in de kazerne, carrière naar de kloten.
HALLO
NIKS ZIELIG
EIGEN SCHULD moet ie maar niet zijn piemel achterna rennen , kijken of je het nog zo zielig vind als het je eigen man betreft...
Hij is een man die slim is , die verstand heeft, niemand heeft hem gedwongen , hij deed dit helemaal zelf.
Dus : ja Jackie dan moet je op de blaren zitten hè ?
Leuk voor je kinderen ook , die paar keer wippen , was dat het waard? Het verdriet van je kinderen , het schandaal in de krant?
NOU NOU erg netjes hoor ....

Het zou me niets verbazen als we nog horen dat Balkenende stiekem ook hele verkeerde dingen doet.
Want die hele CDA die zijn me veel te braaf, die doen alsof ze allemaal zo goed weten hoe het moet , en lezen anderen de les , maar de les is in deze : Begin bij jezelf !!




Over een maand zijn de verkiezingen , dat beloofd.
Ik geloof absoluut niet in het CDA
Cohen dat vind ik een wolf in schaapskleren
Rita Verdonk die had gisteren het meest racistische campagnefilmpje wat ik ooit gezien heb dus die kan het ook wel schudden.
Over die witte met die rare pruik van de PVV daar hebben we het geeneens over natuurlijk , die heeft een hoop bla bla maar al zou ie verkozen worden heeft ie de mensen niet voor de job.
Muts Femke Halsema vind ik veel te eng, altijd zo enorm beheerst ...
Partij voor de dieren als iemand dat debat heeft gehoord laatst , om te gillen , die vrouw is bezig met een onemanshow en vind zichzelf AMAZING.
Mark Rutte is voor mij dan nog de meest normale maar ik had daar liever Neelie Smit Kroes gezien.

Dus mensen het wordt een makkie , dat stemmen....
Weten jullie het al?

PS Belangrijk: Nee ik stem niet alleen op een partij omdat de lijsttrekker wel of niet leuk is , dit blogje is gewoon even een blogje , de ideeën van de partijen zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk ! Dus voordat iedereen denkt dat het me alleen om de lijsttrekker te doen is en me als oppervlakkig bestempeld.... Maar dat de lijsttrekker wel degelijk belangrijk is hebben we allemaal kunnen zien toen Bos vertrok en Cohen kwam en de partij meteen meer zetels kreeg dus dat men mij nu niet gaat vertellen dat ALLEEN de ideeën belangrijk zijn , dat is absoluut niet zo .


Jarig











Mijn meisje is jarig , mijn jongste, al de hele dag natuurlijk en de eerste keer zonder mij.
De eerste keer dat ze op haar verjaardag bij papa is .
Donderdag hebben we het daarom hier gevierd wat heel gezellig was en moederdag deden we ook maar meteen , zo gaat dat met samengestelde gezinnen.

Mijn kleine meid, 9 jaar alweer.
Ik weet het nog als de dag van gisteren dat je ter wereld kwam, hoe blij ik was, hoe opgelucht want je was zoooo gewenst en ik had er zooooo lang voor moeten zeuren .
Daar lag je dan bij me , krijsen als een speenvarken zodra ik je in bed of wieg legde de eerste weken , alleen bij mij tegen me aan was je stil , dus sliep je elke nacht bij mij in bed in mijn armen , ik sliep nauwelijks bang als ik was te bewegen en elke ochtend werd ik met kramp in nek en schouder wakker van de hele nacht in 1 positie liggen maar wat was het lekker zo met jou tegen me aan, ik genoot.
En toen met 2 maanden oud vond ik je blauw in je wiegje , ik weet het nog allemaal heel scherp, ik kan me nog precies herinneren waar ik stond, wat ik deed, wat ik dacht .
In mijn hoofd schreeuwde, krijste, jankte ik MIJN MEISJE HELP MIJN MEISJE maar uiterlijk was ik kalm want je broer en zus stonden erbij en die voelden wel aan dat er iets goed mis was.
Ik stond bij het raam de dokter op te wachten met jou in mijn armen, elke 20 sec of zo schudde ik je door elkaar en dan nam je weer een hap lucht om vervolgens weer weg te vallen , ik zie je broer die je voet vasthoudt en me vraagt "mama gaat ze dood?"
In mijn hoofd las ik de doop van die zondag af en zie ik mezelf een begrafenis regelen maar tegelijkertijd schreeuwt alles in mij NEE ZE GAAT NIET DOOD, DAT KAN NIET, MIJN MEISJE GAAT NIET DOOD.
En je ging niet dood natuurlijk, wel heb ik je de jaren erna schandelijk verwend daardoor, je werd een geweldig heerlijke peuter die altijd bij haar mama was en uren met mij op pad kon gaan zonder een kik te geven , ik herinner me je prachtige krullen, je heerlijke lach. Ik herinner me hoe je krijste van de lach als ik gek deed of je achterna zat en riep met zware stem "ik ga je pakken, ik ga die lekkere billen opeten" , dan kon je niet meer rennen van de lach...
Steeds groter word je , je bent mijn prinsesje zeg ik altijd , een prachtig kind met humor, een meisje met benen waar iedereen jaloers op gaat zijn later zo lang zijn ze, een meisje met heel veel liefde, een groot hart, een meisje wat zelfstandig is in haar doen en laten maar ook nog heerlijk tegen me aan kan kruipen en me kan knuffelen , een sociaal meisje, een meisje meisje .
Ik kan er echt van genieten hoe je elke dag zelf je ensembles uitkiest en bezig bent met hoe je eruit wilt zien , en ik moet zeggen het klopt ook nog altijd , het past allemaal bij elkaar.
Uren kan je knutselen, uren kan je ook lekker babbelen , kaarten kan je als de beste en je leest met amper 9 jaar al alle boeken van Carry Slee en verslindt ze, school vind je leuk en ook daar kan je goed met iedereen , jij bent de grapjas van de klas.
Optreden , dansen , verkleden, je doet het allemaal en wij genieten van je .
BLIJF BLIJF vooral zoals je bent , mijn prinsesje ! Ik hou van je meer dan ik met woorden kan zeggen ....

Nog een award



Zo krijg je maanden/jaren geen award en zo krijg je er twee in een week .
Deze kreeg ik van haar en Ineke bedankt daarvoor !!!
Maar nu moet ik wel een aantal zeer belangrijke persoonlijke vragen gaan beantwoorden en sommige zijn voor mij echt TE persoonlijk dus ...nou ja lees maar.

1. Waar is je telefoon…
Altijd bij me
2. Je haar...
Van Nature een rooie maar ik verf het wel eens en gooi er soms wat highlights door , mijn haar valt nog steeds uit en ik heb denk ik nu nog maar 1/3 van wat ik had.
3. Je vader...
Die is in Namibië
4. Mijn moeder...
Die woont in Weert .
5. Favoriete eten...
Heb je even? Lees mijn lijstje hieronder in vorige blog maar.
6. Mijn droom de afgelopen nacht...
??? Ik was bevangen door hevige buikkrampen en hoofdpijn dus veel heb ik niet gedroomd , mijn lief over giertanken , o nee dat was ik dus met buikkramp , oeps.
7. Favoriete drank...
Baileys, wijn, colalight, water,
8. Mijn droom - doel...
Heel oud worden samen met G en ooit eens trouwen onder olijfbomen en huisje in buitenland voor de oude dag met heel lange tafel in de tuin waar alle kinderen en aanhang en kleinkinderen dan lekker op vakantie komen en we met zijn allen heerlijke dagen en maaltijden zullen beleven.
9. In welke kamer werk je...
In ons kantoor wat niets meer heeft van een kantoor maar meer van een winkel/opslag/inpakkamer ...
10. Hobbies...
Heel veel
11. Angst...
Doodgaan, mijn lief/kinderen verliezen, kanker...
12. Waar woon je over 6 jaar...
Ik hoop nog steeds in dit huis
13. Waar heb je geslapen vannacht...
Heerlijk in mijn eigen bed naast mijn lief
14. Iets dat je niet bent...
Een cake bakkende, kleiende, knutsel moeder.
15. Muffins...
Mwoeahhh
16. Verlanglijstje...
Oud worden met lief en kids en zie nr 8.
17. Waar ben je opgegroeid...
In Weert
18. Wat heb je voor het laatst gedaan...
Gepoept , ja sorry maar dat heb ik dus net gedaan voor dit logje maken .
19. Wat draag je...
String , het begint heel hoopvol maar dan : jogging, fleecevest (ja ho eens ik rol net uit bed hoor)
20. Mijn t.v...
Staat uit , staat alleen in de avond aan
21. Heb je huisdieren...
Twee honden : Bettie en Bob (franse bulldogjes) , scheetjes zijn het .
22. Vrienden...
Hebben we niet zoveel, een paar ECHTE en die zijn belangrijk, die blijven ook al zien we elkaar niet veel , voor meer hebben we ook geen tijd met zoveel kinderen en zo'n druk leven.
23. Mijn leven...
Is van mij
24. Mijn humeur...
Kan heel erg verschillen , meestal goed , maar ik kan best schijtchagrijnig zijn hoor
25. Mis je iemand...
Ja
26. Voertuig...
RR
27. Iets dat je niet kunt dragen...
naaldhakken
28. Favoriete winkel...
Abercrombie & Fitch
29. Favoriete kleur...
Wit , vergrijsde tinten
30. Wanneer voor de laatste keer gehuild..
Bij de film 'Komt een vrouw bij de dokter'
31. Wanneer heb je voor de laatste keer gelachen…
Vanochtend
32. Mijn beste vriend
Mijn lief
33. Een plek waar je weer naar toe zou gaan...
Zuid Frankrijk voelt altijd als thuiskomen
34. Facebook...
Ja
35. Favoriete plek om te eten..
Ratatouille in Harderwijk, vanwege de overheerlijke risotto.
Ultimo in Bali , beste Italiaanse restaurant ever !
Franck Putelat in Carcassonne Frankrijk, crème brulee om nooit te vergeten !
Dorpskamer in Ermelo, gewoon lekker , nooit ontevreden en betaalbaar.
L'Uno coll'Altro in Peer België vanwege het heerlijke eten maar ook zeker vanwege de prachtige locatie en inrichting !!!

En ik geef hem door aan :
Toet
Soes
Mammalien
Joeltje
Bellavien


Award



Van haar kreeg ik deze award omdat en ik citeer: Ilse van What’s up omdat ze zo goed voor haar mening durft uit te komen.
Oh ik moest er even over nadenken , ik goed voor mijn mening uit komen en durven?
Kijk ik durf best veel maar ben altijd nogal huiverig om overal mijn mening maar te geven maar toch denkt men dus dat ik altijd maar mijn mening spui overal en dat ook gewoon durf.
Not .
Dat durf ik dus helemaal niet alleen ben ik soms nogal impulsief en geef gewoon mijn mening, kwak er gewoon een blogje op zonder na te denken en klaar is Kees Ilse.
En dan krijg ik later commentaar, boze mensen , mensen die zich helemaal in een deuk lachen om die gekke Ilse die zomaar haar mening durft te geven ...
Nee hoor Ilse die is gewoon impulsief of slecht gehumeurd of ongesteld of gewoon niet uitgeslapen als ze haar mening op het wijde web spuit. En vaak is het een moment opname , kan ik er een uur later al heel anders over denken of 5 minuten later.
Maar ja dan heb je het al erop gekwakt hè?

Maar ik ben blij met mijn award ! Thanx Bo Butiek .
En bij de award moet ik 10 dingen noemen die me vrolijk maken .
Kijk en dan komt ie want 10 dingen waar ik vrolijk van wordt?
Op dit moment als ik niet nadenk en gewoon nu ter plekke meteen een lijst moet maken na een dag lijnen is mijn lijst al volgt:
  1. witte chocolade
  2. chips , ribbel paprika, maar als die er niet zijn zijn alle andere smaken ook goed
  3. filet americain van slager van de Beek
  4. pasta pesto van Gallura
  5. kaas (alle behalve schimmel)
  6. kip maakt niet uit hoe: KIP
  7. salades (alle)
  8. tonijnmayonaise van de buurvrouw (melkwinkel)
  9. wijn (rood, wit, rose) , baileys, bacardi, smirnoff ice, wodka....als er maar alcohol in zit
  10. risotto van Ratatouille.

Kijk en dan denkt meteen iedereen : Die Ilse geeft NIKS om haar man en kinderen .
En das dus nie waar hè mensen alleen overheerst nu de honger en de zin in drank (en nee ik ben geen drankorgel).
Dit is zo'n voorbeeld van momentopname. Want als je honger hebt denk je even aan niks anders dan ETEN en als je geen alcohol mag , drie keer raden waar ik dan aan denk...juist ja ALCOHOL terwijl ik als ik het gewoon mag hebben misschien maar 2 weekenden per maand nuttig . En zo werkt het nu eenmaal want als ik nu zeg: Je mag aan alles denken behalve aan een roze olifant ! Waar denk je dan aan? Juist ja aan een blauw visje , not .

Maar goed nu het ECHTE lijstje waar ik dan even over nadenk, niet lang , dus dit lijstje kan morgen ook zomaar weer heel anders zijn , that's me : zo wispelturig als maar zijn kan...
Ik word vrolijk van :
  1. eten man en kinderen, dat lijkt me niet meer dan normaal maar het is ook echt zo
  2. drank rust, op zijn tijd heb ik rust nodig omdat het in mijn hoofd al zo'n drukte is
  3. een schoon huis, kan ik echt van genieten van een schoon huis
  4. zon, heerlijk zon zon zon kan er niet genoeg van krijgen
  5. ons huis, is echt mijn rustoord , mijn plek en ik riep altijd een huis is niet belangrijk maar sinds we met 9 in een huurhuis hebben gewoond 3,5 jaar lang wat veel veel te klein was en echt vreselijk heb ik mijn mening bijgesteld , het was natuurlijk makkelijk roepen dat een huis niet belangrijk is als je in je droomhuis woont
  6. onze hondjes Bettie en Bob, omdat ze zo lief, aanhankelijk , en vol humor zitten
  7. mijn auto (ja ik weet het is vreselijk materialistisch maar het is echt zo), ook omdat een auto vrijheid geeft , ik vind het zalig
  8. vakantie, en dan bedoel ik niet alle vakanties want kamperen is kramperen voor mij en ik ben mijn avontuur in het tenthuisje in Vlieland KLIK nog lang niet vergeten
  9. musical mama mia , ik ben er 12x naartoe geweest (jaja echt waar) en ik blijf het nog steeds DE musical aller musicals vinden , de film vond ik ook best oké trouwens. En ik word er echt HEEL ERG vrolijk van .
  10. Een knuffeltje / kusje / mailtje / smsje ....
UPDATE !!!!!
En ik geef hem door aan:
Madelief, Nicolette, Keklog Inge, Karin van Heb ik Weer, Toaske, Cisca, Nicole van het Moederfront, Ellen scrapothekerin, Natas van Natasja Vertelt, Wondelgijn.





In het kader van een beetje romantiek en heel erg koud hebben in mei ... hadden we ik gisteravond het goede idee om de kachel aan te doen in de slaapkamer.
Lekker warm en zooo romantisch !
Zo geschiedde ... kacheltje aan... romantiek en....
Na een dik half uur .......
BRANDALARM !!!!!
En hij werkt goed hoor ons brandalarm , het leek wel eerste maandag van de maand 12 uur maar dan IN ons huis ...
Rook mensen en stank ... want dat is normaal de eerste keer bij een nieuwe kachel , heel normaal.
Daarom word men ook aangeraden de eerste keer de kachel aan te steken ergens in de ochtend en dan alle ramen open te zetten en te luchten . Duh, had ik even niet meer aan gedacht in mijn romantische bui.

Enfin het was nu half 2 's nachts en de hele slaapkamer was inmiddels nog romantischer geworden , lees rookgordijn zodat je elkaar niet eens meer zag.
Dus nadat ik die loeihoorn had uitgeschakeld en de brandweer had verzekerd dat er echt geen brand was alleen maar een romantische ingeving om 1 uur ' s nachts gingen we op de bank slapen .
Alle ramen waren inmiddels open.
Om 5 uur werd lief wakker en ging op inspectie , kachel uit, rook en stank weg dus we konden naar bed, een heel koud bed want de ramen hadden immers allemaal tegen elkaar open gestaan de hele nacht .
Ik opperde voorzichtig dat we de kachel misschien even konden aansteken ? Nee geen goed idee.


Mary Poppins




Gisteravond gingen we naar Scheveningen naar de musical Mary Poppins .
Nadat we alle "Op zoek naar Mary Poppins " afleveringen gezien hadden wilden we de musical toch ook wel zien.
En het was super , mooie musical , prachtige decors en het Circustheater in Scheveningen is gewoon een heel fijn theater met een leuke pianobar .
Enige minpuntje was dat Noortje niet optrad gisteren maar voor de rest : topavond.




Onder en boven de rivieren...


Voor wie het nog niet wist: ik ben een rasechte rooie Limburgse.
En dat zorgt soms nog voor enige consternatie hier......want de taal is niet altijd helemaal hetzelfde.
Vooral mijn jongste dochter had daar nogal last van in de eerste week van school:
Juf mag ik een gum (zachte g)
Een wat??? vroeg de juf
Een gum, zei dochter
Wat? zei de juf (duh luister dan ! dacht dochter)
gum, zei mijn dochter weer
Ohhhhhh een GGGGGum (heel harde g) zei de juf???
Ja dacht mijn dochter dat zeg ik toch al de hele tijd??? (raar mens dacht ze nog ) (inmiddels is de zachte g helemaal weg bij dochterlief)

Maar het is hier dagelijks nog wel aan de orde:

  • Hajje zeggen we als we doei bedoelen. Haaien zwemmen in de zee zeggen de boven de rivieren dan...haha hij is leuk

  • Pudding...?pudding ??? das VLA hoor zegt lief dan. Nou wij noemen dat pudding in Limburg en bij vla(ai) hebben wij andere associaties.

  • Ik ben van Weert , nee zegt lief je komt UIT Weert.

  • Watblief? Nou dan kijken ze je helemaal aan of ze het in Keulen horen donderen..Watblief? Wat zeg je? zo moet het volgens hun en niet watblief?

  • Leg maar in de ijskast .... Hoe vaak ik dan niet iets in de vriezer vind... Wij bedoelen gewoon de koelkast als we ijskast zeggen en diepvries dat is bij ons de ijskast hier, volgen jullie het nog ??

  • En dit is nog een overblijfsel van 12 jaar in Frankrijk wonen: Als ik de telefoon opneem zeg ik hallo??? Dat doet iedereen in Frankrijk namelijk omdat degene die opneemt ervanuit gaat dat je wel weet naar wie je belt en het dus niet nodig is je naam te zeggen...Dus ik neem nog altijd op met hallo....en hoe vaak men dan niet zegt "Is je moeder thuis ?" Omdat ze gewoon niet verwachten dat een net opgevoede Nederlandse vrouw zichzelf niet voorstelt aan de telefoon of zo.


Q day



Om 6 uur stonden we naast ons bed mensen, 6 uur , en het is dan al licht ...ja dat wist ik niet want ik sta nooit om 6 uur op.
Nu dus wel, tafels naar buiten , huppakee , alle zooi die we nog hadden liggen en gaan met die banaan.
Nou ja veel zooi hadden we niet meer want we hebben een jaar geleden alles verkocht op de koninginnemarkt en in een jaar tijd hebben we natuurlijk niet zoveel zooi verzameld dat we weer aan de slag konden. Maar wat oude boeken, kinderboeken, knuffels, glaswerk dat soort dingen hebben we allemaal kunnen verkopen.
Het was KOUD ! En REGEN ! En om 3 uur hebben we de boel opgeruimd want toen hadden we er echt geen zin meer in. Het was genoeg geweest ...en een volk op de been zeg, Zoveel mensen door de regen , brrr om zooi van een ander te kopen , je moet er maar zin in hebben...

Het is weer voorbij, we hebben nu maar liefst TWEE weken vakantie , tenminste de kids hebben 2 weken vakantie . En wij dus ook een beetje , kuch kuch.
Vandaag gaan we inslaan , je wil niet weten wat 7 kids kunnen eten........

Teiltje


Ik heb een nieuwe crème gekocht voor mijn hoofd.
Ja en? hoor ik u denken?
Nou je weet wel een crème die beloofd dat ie je jaren jonger maakt, alle oneffenheden uit je gezicht laat verdwijnen, rimpels verdwijnen als sneeuw in de zon , alles wordt weer strak elastisch en doorvoedt, allerlei onuitspreekbare dingen zitten erin , die je ECHT nodig hebt en niet in andere crèmes zitten, kortom deze crème gaat je leven veranderen.
U begrijpt dat zo'n crème geen 2 euro kost. Nee, die kost een paar eurootjes meer en dus ben je blij dat je altijd heel erg lang met zo'n klein rot potje doet.
Zodat je niet het gevoel hebt dat je na een maand alweer aan een nieuwe pot moet.
En ik zeg altijd , als je een goede crème hebt : niet veranderen .
Ja ik ben heel goed in anderen adviseren , heel goed alleen vergeet ik mezelf altijd van advies te dienen...
Dus ik kocht een nieuwe, en na 2 dagen weet ik echt niet of die crème nu wel of niet helpt en doet wat ie beloofd dus we kunnen nog steeds hopen.
En ik doe altijd wel zo'n 3 maanden met een pot .
En smeer elke ochtend en avond (nou ja soms vergeet ik het wel eens 's avonds of ben simpelweg te lui)
Nou wat is dan het probleem Ilse?

Nou dat zal ik jullie vertellen ...
De crème STINKT , en dan ben ik nog mild, hij RUFT de pan uit.
Zo erg dat een half uur na het opbrengen ik hem nog ruik. Lief terugdeinst als ie me een zoen geeft.
En nu?
3 maanden stinken?








LOL



Ik ben verliefd

Hevig in love

Gebeurde zomaar ineens, vandaag, als een donderslag bij heldere hemel .

Die mooie bruine ogen

Dat lekkere dikke mollige lijf

Het is zo'n schatje

De adoptiebaby van Sandra Bullock ...is het geen poepie????

Ik wil er ook een

Jaja rustig maar ik weet het , tis geen speelgoed

Adopteren is een hype

Maar lang voordat het een hype was

Was ik er al mee bezig hoor

Alleen we hebben er 7 en dan wordt het heel moeilijk

om te adopteren

ja niet als je in Amerika woont en Madonna of Angelina Jolie heet

maar in Nederland is het moeilijk zo niet onmogelijk

dus zijn we met de procedure gestopt waar we 5 jaar geleden mee begonnen waren

maar als ik dit schatje zie

zucht





Yes



Mijn dochter is aangenomen mensen op het RSG.
De test heeft ze doorstaan.
Dat wil niet zeggen dat de strijd gestreden is want nu moet ze het wel nog gaan waarmaken natuurlijk dit jaar dat ze het ook echt kan.
Structuur en begeleiding heeft ze nodig .
Maar ze is niet de enige in huis die dat nodig heeft .
Dus volgend jaar wordt aanpoten ...voor haar en voor ons.
Zorgen dat een dwarse puber die never nooit zin in huiswerk heeft , huiswerk maakt en nog belangrijker: leert.
Pff word al moe als ik er aan denk.
Gisteren heb ik er dik een half uur over gedaan namelijk om haar met de hond naar buiten te krijgen en nog eens een half uur om haar haar kamer te laten opruimen. Dat is een uur dus , moet u eens bedenken wat je in een uur kan doen, en in dat uur had ik zelf de hond al tig keer kunnen uitlaten of die kamer al 5x kunnen opruimen maar daar leert zij niets van als ik het doe, maar het aansporen een uur lang vreet energie , bij mij tenminste ....
Enfin het is eerst nog zomervakantie en dan gaan we er tegenaan.
Ik ga nu even een rustoord boeken waar ik me 6 weken in ga begraven zodat ik fris en fruitig er tegenaan kan in september....
Ik ga onderstaand liedje nog maar eens zingen ....
Ik hou het vol tadadada.......

liedje

Weekend



Zaterdag dus ..
Ik stond op met mega wallen onder mijn ogen , paniek , wallen die had ik al een keer eerder gezien op tv bij tv makelaar en dat wil je niet .
Dus halve tube sperti onder de oogjes gesmeerd
laten intrekken
en een dik uur later. weg wallen .
Make'up erop , in de kleren en daar gingen we met mijn kids naar de show van Paul de Leeuw...
Maar eerst nog een discussie met puber die op een dag met 20 graden in een dikke trui liep, omkleden probeerde ik nog maar pubers....die luisteren niet dus ging puber in de trui die hij al 3 dagen aan had mee naar Paul. Lekker warm .
We mochten weer als eerste naar binnen , in de speciale ruimte met drank en veel snoep mochten we wachten . Daar zat ik naast een jongetje die met zijn moeder was en die dus vertelde dat zijn wens was blote tieten zien.......
Een groep meiden die er ook zaten die vertelde ik dat en zei ," je snapt dus wel waarom jullie hier zijn en dat Paul altijd wensen combineert" , haahhaaa hilariteit alom , meiden helemaal in de stress echt van die 17 jarige giechelkippen , het was erg gezellig tijdens het wachten.
Mijn puber die wist niet wat ie hoorde bij de wens van het 12 jarige jongetje , dus ik zei tegen puber ga maar naast die jongen zitten dan zie je nog eens wat....
Gemist? KLIK (begin van de show meteen en aan het einde het lied...)
De show was wederom heel erg leuk en wij vonden ons lied allemaal geweldig , en gezien alle reacties op onderstaande blog met de tekst van het lied jullie dus ook.
Mijn ma niet, die vond het een vreselijk lied want zo praat je niet over je kinderen volgens haar.
Ach er zijn mensen die begrijpen de ondertoon en de knipoog wel en er zijn altijd mensen die zien nooit nergens de humor van in.
So be it .

En gisteravond nadat we de kinderen hadden gehaald in Weert en mega lange files hadden gehad en we ons geradbraakt voelden , keken we KOMT EEN VROUW BIJ DE DOKTER.
DE film.
Mijn god mensen , zakdoeken bij de hand hoor, wat een film!
Ik heb het boek heel lang geleden gelezen en kon me niet herinneren dat ik het toen zo heftig vond als ik nu de film vond.
Janken !!!!! Ik heb na de film gewoon nog dik een half uur zitten najanken..............
Heftig , heel heftig !
HIJ is gewoon een vuile klootzak , iets anders kan ik er niet van maken . Zij is geweldig , Carice speelt de sterren van de hemel.
Ik miste heel erg het kind in de film , ik kan me niet voorstellen dat als je weet dat je nog 6 maanden hebt dat je dan met manlief de wereld gaat verkennen zonder je kind.... die tijd wil je toch juist zoveel mogelijk met man en kind zijn, lijkt me...
Voor de rest een prachtige film , echt prachtig ! Te huur op DVD nu.





Ons lied

Op muziek van I WILL SURVIVE



’t Eerste wat ik dacht toen ik hem zag staan

wat een lekker ding is dat, daar moet ik achteraan

Maar ach, de man kwam niet alleen

Er zwermden kinderen om hem heen

Vier op een rij

En dan nog drie van mij erbij



Dus dat was dat, een zevensprong

We dachten toen nog heel naïef

ach ja, dat houdt je lekker jong

Maar o wat hadden wij het fout

We voelen ons nu juist stokoud

En dat komt allemaal door hen

Ik vlieg, ik zwoeg, ik zweet, ik ren



Maar af en toe, een goed moment

Besef je dat je ondanks alle drukte

Door wilt met die vent

Dus ’t verstand gaat weer op nul

En ga je door met die flauwekul

Want je wil vechten, vechten voor dit groot gezin



Want ik ben sterk, ik hou het vol

Al moet ik lopen op mijn tandvlees

Het is mijn moederrol

En dan ga ik er weer voor

De machine draait weer door

Ik hou het vol, ik hou het vol…………



Elke maandag na het weekend denk ik elke keer

Dat was weer dat, het is gelukt, maar dan kom vrijdag weer

Het zooitje komt weer bij elkaar, sta ik helemaal weer klaar

Verstand op nul, dan komt weer het hele spul



De één wil zus, de ander zo

Ik rij naar tennis, voetbal,hockey of muziekles of disco

Jawel ik rij van hot naar her ik haal ze op van heind’en ver

Want Taxi Mama staat paraat, zij die altijd voor je gaat




Maar andersom, ik vraag ze wat

Ruim je rommel op, de hond moet uit, ga nu toch eens in bad

Dan is het huis te klein dan is Leiden echt in last

Want niemand steekt een poot hier uit en dan zit ik weer op de kast


Maar dan denk ik nee, ik hou het vol

Al moet ik lopen op mijn tandvlees

Ik hou mijn moederrol

En dan ga ik er weer voor

De machine draait weer door

Ik hou het vol, ik hou het vol…………


Vulkaan?



Oké dochterlief brachten we dus weg vanochtend naar de test....
Eenmaal in de auto , was G de ramen aan het sproeien want er zat een dik pak stof op .
G zegt: das allemaal stof van die vulkaanuitbarsting..
Dochter: Vulkaanuitbarsting?
G: Ja die vulkaan in IJsland
Dochter: Vulkaan in IJsland?
u begrijpt dat het helemaal goed gaat komen met die test, heel Europa lag plat, miljoenen heeft het gekost, er werd over niets anders gesproken maar mijn dochter die weet van niks, komt goed, komt goed die test
Kijk dat je de naam van die vulkaan niet kan uitspreken is normaal (Eyjafjallajökull) , dat kan niemand namelijk, alleen de IJslanders, maar dat je helemaal niet weet dat er een vulkaanuitbarsting is geweest ....
Oh jee straks denkt ze nog dat je van aardappels eten kaal wordt.
Het gesprek ging nog verder over een meisje die ook bij de test komt en dyslexie en dyscalculie heeft, toen moest ik heel hard lachen want mijn lief zei tegen haar: Zeg ze daar maar dat jij last hebt van dysconcentri en dysluistri ! Ik kwam niet meer bij echt waar....

Nou ja we zullen het horen vanmiddag of maandag is ons gezegd horen we of ze is aangenomen of niet.
Fingers crossed.

En morgen dus weer naar Paul , het schijnt dat er heel veel inzendingen zijn binnen gekomen voor het liedje .
Ik ben zooo benieuwd....
Ook wel heel erg zenuwachtig hoor.
Ik lijk heel stoer maar ben het absoluut niet .







Thuis



Zoonlief is thuis
Moe , heel erg moe
Maar hij heeft het echt VET LEUK gehad .
Veeeeel te kort natuurlijk voor hem
(voor mij helemaal niet)
En het was geweldig
Ja ik weet nog wel toen ik jong was
(oma verteld...)
dat ik de reisjes met school me ook nog heel erg goed kan herinneren
Dat waren leuke dingen
Dat zij dingen die je je altijd herinnert
Ik ben blij dat ie weer thuis is
Maar na een half uur alles verteld te hebben
Moest ie van mij gaan douchen
Maar die douche heeft ie niet gehaald
Als een blok geslapen dat wel

En morgen moet dochter naar het RSG
Dan word ze getest
Gekeken of ze naar die school mag/kan
Aangezien de basisschool er niet achter staat
Nu maar hopen dat dochterlief die test een beetje redelijk doet
En ze naar de school van haar keuze mag

Nu ga ik pasta maken want aardappels doen we niet meer natuurlijk
Zometeen krijg ik kale kinderen
moet er toch niet aan denken zeg...
of manlief wordt alsnog homo van de piepers ...
Jaja de president van Bolivie die weet het wel
hoe wij aan die homo 's komen in NL en aan kaalheid
Oh ik vind het nog steeds het meest absurde wat ik dit jaar gehoord heb
(nou ja na Paay met toyboy van 27)
En dat zo'n man dat ook gewoon durft te zeggen zonder bang te zijn
om te worden opgesloten of afgevoerd in een dwangbuis.


Pieper


Nou ik zit dus vanochtend over logjes te lezen en reageer totdat ik (net wakker mensen dus niet zo snugger) ineens na het tigste logje zie dat ik met Febe reageer , en ik ben niet Febe he mensen...
Das de jongste hier in huis, die schijnbaar ingelogd is in mijn computer.....duh
Dus Febe is Ilse dat jullie het maar even weten ...
Poe poe zoveel gedoe op de vroege ochtend al...

O ja de president van Bolivia weet waarom we zoveel kale en homosexuele mannen in NL hebben , het komt door de aardappel whoehhahahaaahaha mag ik even lachen ....
Ik kom niet meer bij , das ook nog president hè mensen , president nog wel.
Ik heb zo zin die kerel een zak aardappelen te sturen....


Vet leuk



Vanochtend smste ik zoonlief of ie geslapen had en of ie ziek was geweest.
Hij smste terug :Ik heb geslapen, niet ziek geweest en het is egt vet leuk !
Ik heb nooit begrepen waarom die kinderen als ze smsen egt met een g schrijven , alleen omdat dat dan 1 letter minder smsen is ?
Enfin het zal wel , het is in ieder geval vet leuk .
Hier ook, vooral voor de wasmachine is het vet leuk.
Vet leuk veel was.
9 bedden en de rest: kleren/jassen/knuffels.
Vet leuk !
Oudste kwam gisteravond terug uit Bels die had het ook al vet leuk gehad. Die had maar liefst 1,5 uur geslapen die nacht en was nog totaal niet moe . Nee hoor die moest eerst een hele berg verhalen kwijt over dat ze de hele nacht in de kamer van de meiden hadden gezeten tot 4 uur , spelletjes gedaan.....hmmm oké.
Vandaag is ie vrij, bijkomen van de trip heet dat, de watjes , alsof wij na een vakantie nog eens kunnen bijkomen duh... Hij ligt nog in bed (10.47 uur), nee we zijn niet moe ....haha.
Ik ga weer aan de slag mensen .....vet leuk wassen !
Zondag wordt het 20 graden , 20 graden maar liefst...ik ben er zo aan toe aan wat warmte.