28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

StoppenIk ga ermee stoppen hier denk ik .
Jaaaa en ik ga verder elders, anoniem, nou ja niet zo anoniem want u mag mee verhuizen hoor maar in ieder geval onvindbaar op google onder mijn eigen naam .
Deze blog gaat de lucht uit .
Dus wie wil me nog volgen die moet me maar even mailen voor het nieuwe blogadres.
Ja ik kan hier natuurlijk geen link gaan plaatsen anders is het weer niet anoniem snappie ???
Ik wil niet meer dat mensen mij googlen en dan meteen bij mijn blog uit komen en dan meteen denken dat dit is hoe ik helemaal ben .
Want dit is maar een fractie, een momentopname, een heel klein deel van Ilse , de taart is veel groter .
En ik wil gewoon kunnen schrijven wat ik denk zonder dat ik moet rekening houden met ....
Ik wil nog veel meer mijn mening kunnen ventileren, word u al bang?
Ja heus, dus mensen wil je niks missen van mijn geraaskalk dan moet je me even mailen op guilse@mac.com want straks ben ik onvindbaar .
Dan heet Ilse nog altijd wel Ilse in real live maar niet meer op haar blog .
Snapt u het nog?
Nee, ik ook niet en ik ben er nog niet honderd procent zeker van ook niet want dan is alles weg wat ik de afgelopen drie jaar hier heb neergezet en ergens , ergens diep in mij vind ik dat ook wel zonde eigenlijk want er zitten heel veel uren in en ook buiten de mopper stukjes ook heel leuke stukjes, dus ja ik denk er nog even over, maar just in case...mail toch maar even want ineens ben ik weg , zo ben ik ja, lekker impulsief. Ik ga ook nog even uitzoeken of weg ook wel echt weg is of dat ik dan nog altijd te achterhalen ben , want dan heeft het geen zin hè mensen als je me gewoon nog kan vinden duh. Dan regel ik een hele verhuizing en dan vind alsnog iedereen me ...
Kijk het komt ook een beetje omdat ik natuurlijk een webwinkel heb en ik denk wel eens dan gaan mensen je naam googlen en komen hier op uit en wil ik dat wel dat al mijn klanten ook mijn privé lezen en jaag ik geen klanten weg door mijn vaak stellige meningen of uitingen , want die mensen die lezen dat en kennen me niet en weten dus vaak niet wie of wat en hoe het bedoelt is en nemen zoiets misschien a la lettre en dat is het meestal niet bij mij.
Volgt u me nog?
En dit komt niet omdat ik wakker werd met een mega migraine aanval hoor nee totaal niet .
Dat komt ook niet omdat het maandag is .
Het komt ook niet omdat ik een pokkehumeur heb .
Godsamme het is maandag, ik heb een migraine , en daar word ik toch zo vrolijk van ....

UPDATE: De kogel is door de kerk ik stop ermee hier op deze plek , dus mail als je me wilt blijven volgen .

Ook bepaald niet vrolijk werden we door de films die we dit weekend gezien hebben .
Ten eerste Precious, KLIK KLIK , echt mooi maar o zo triest.
Ten tweede Franse film: L'Adversaire KLIK KLIK waargebeurd verhaal, echt prachtige film maar zo verschrikkelijk mede omdat het een waargebeurd verhaal is en je je steeds maar afvraagt hoe kan iemand 18 jaar lang een leugen leven zonder dat familie daar achterkomt.


38 reacties:

Anoniem zei

Waar haal je de tijd of liever gezegd de rust vandaan om twee films te bekijken, terwijl je gisteren nog schreef dat je zo gestrest bent, want druk, druk, druk ..... Ik zou dat niet kunnen.

17 mei 2010 om 11:17  
Anoniem zei

Accccchhhh lieve schat....ik begrijp het. Maar...
En....

Ach wat moet ik nu toch schrijven, ik weet het niet:(

17 mei 2010 om 11:28  

Ik snap het wel, anoniem willen zijn, ik vind het heeeerlijk ;) Heb meteen even mijn eigen naam gegoogeld en kom mijn blogs niet tegen hoor, dus het kan. En voor het geval dat ik je ineens kwijt ben ga ik dus nu maar even een mailtje doen.

17 mei 2010 om 11:32  

Herkenbaar dilemma. Ook ik vind het soms moeilijk. Niet dat ik me ergens voor schaam, ik ben wie ik ben. Maar moeten mijn stagiaires mijn privéverhalen lezen bijvoorbeeld? Even een simpel voorbeeld. En doordat je niet anoniem bent kan je ook niet even spuien over werkshit, schoonfamilieproblemen etc. Terwijl ik er best hilarische blogs over zou kunnen schrijven :)

Voor nu ben ik niet op voornaam + achternaam te vinden, wel op andere combi's. Ik laat het maar zo. De waardering voor mijn blog doet me nog te veel. En de geschiedenis weg gooien kan ik ook niet...

17 mei 2010 om 11:42  

Heel herkenbaar, heel vervelend ook. Kun je weer opnieuw beginnen. Ben wel heel benieuwd naar je nieuwe blog!

Succes,
Claudia

17 mei 2010 om 11:55  

Ik snap het heel goed, maar mag graag je stukje lezen.
je manier van schrijven vindt ik zo"n openbaring..
Ik wilde dat ik dat kon.
Maar anoniem zijn heeft ook zo zijn voordelen..
Sterkte met je keuze, en ik wil je toch wel graag blijven volgen.
Groet, cobi

17 mei 2010 om 12:04  

Balen dat je anoniem 'moet' gaan. Ik heb je een mailtje gestuurd. Ik ben heel benieuwd naar die film L'Adversaire, ga em kijken!

17 mei 2010 om 12:13  

Ik heb je gemaild! Groeten!

17 mei 2010 om 12:43  

Grappig, gisteren heb ik tegen manlief gezegd dat ik hem op 3 oktober dicht gooi.
Ben in 2004 begonnen met bloggen voor de mensen die Jarine wilde volgens. Nu 6 jaar later ben ik er wel klaar mee;-)
maar waar ik voor schrijf. Je kunt op blurb in een keer je hele log inladen en dan kun je het als boek laten afdrukken. Is heel mooi.
www.blurb.com volgens mij
Eerst even je blog archiveren op je computer en opslaan en inladen klaar is kees

17 mei 2010 om 12:44  
lia zei

Natuurlijk heb ik je gemaild. En heb trouwens gisteren de film Hatchi gezien. Snif.... zakdoek graag.

17 mei 2010 om 13:33  
Anoniem zei

Ik snap het niet.
Je hebt een hulp in de huishouding, hebt tijd voor blogjes lezen én schrijven, kijkt films in het weekend...
En stuurt de kinderen naar een pretpark regelmatig, zoals ik kan lezen.
En dan nog klagen over je drukke leven???
Ik ken legio vrouwen met een baan en kinderen die daar dus echt geen tijd voor hebben.
Giny

17 mei 2010 om 13:41  
Ilse zei

@Giny: kijk dat bedoel ik nou , oordelen , oordelen, en nog eens oordelen. Jij snapt het gewoon echt niet. En nee ik ga me hier niet weer uitleggen of verantwoorden. Snap jij het lekker niet joh, zuurpruim. Maakt niet uit daarom ga ik ook anoniem , heel veel plezier in je leven Giny.

17 mei 2010 om 13:48  
Ilse zei

@Giny: waarom lees jij hier eigenlijk als je je toch alleen maar ergert? Beetje sadomaso aangelegd? Of ben je gewoon zuur dat ik anoniem ga en jij onder je echte naam niet durft te vragen naar mijn nieuwe blog , ben je zo'n lurker hier die ik wel ken maar stiekem leest en ondertussen lekker roddelt ? Be Happy !!

17 mei 2010 om 13:50  

Kan me er alles bij voorstellen, ik ben blij dat ik zo anoniem als mogelijk log. Stuur je me je nieuwe logadres?

17 mei 2010 om 14:10  

Ik snap het wel en ken hetzelfde dilemma. Clienten uit mijn praktijk kunnnen meelezen en vormen dan toch een beeld van je. Ik heb in eerste instantie anoniem geblogd, maar ben na een tijdje toch overstag gegaan en heb een foto en m´n voornaam erop gezet. Waarom? Eerlijk gezegd omdat ik het zelf ook irritant vond bij andere anonieme blogs dat ik niet wist wie erachter zat. Je wilt toch een plaatje zien, dus ik dacht in al mijn onschuld, dat doe ik ook.

Nou heb ik niet van die vervelende reacties als jij (waar je ook al vaker over hebt geschreven), maar ik heb wel anonieme reageerders die onwaarschijnlijk dichtbij komen, doordat ze op alles reageren met een toon en intimiteit alsof ze me heel goed kennen, maar ze zijn dus anoniem. Via statcounter heb ik bepaalde ip-adressen gelabeld en zelfs geblokt, maar toch het idee dat iemand de hele dag in jouw blog zit te struinen, te lezen en te reageren, dat voelt soms heel beklemmend. Is het een cliënt? Waarom maakt iemand zich niet bekend ook niet als ik erom vraag..

Goed op dit moment heb ik er niet meer zo´n last van, maar nu ik dit bij jou lees (en bij kikkertje laatst) dan beginnen de twijfels toch weer.

Goed, ik kan het me dus heel goed voorstellen, doe lekker waar jij je goed bij voelt, het is jouw blog!

Ik zou wel graag willen blijven meelezen en reageren, dus ik stuur je een mailtje. Sterkte met alle drukte en stress! Groet Roelien

17 mei 2010 om 15:03  

Nee Ilse aub niet . Ik vind je blog altijd een openbaring. Wat een zeikerts heb je toch onder mensen. Ik wil je blijven volgen hoor. Wat denken ze wel jou even een lesje leren. Jaloers zijn ze gewoon. Zie Gini lekker oordelen man we kennen een piep kleinstukje van je. Stuur je me het nieuwe adres !!!!! Ennuh lullen laten .... Dat ze de moeite nemen om te antwoorden pfffffffffffffff

17 mei 2010 om 18:54  
Soes zei

Ah, ik wil blijven hoor. Dus. Mail me.
En bedankt voor de tip van die film!

17 mei 2010 om 19:29  
Pien zei

Heel begrijpelijk wat je schrijft.
Ik heb je een mailtje gestuurd want ik wil je graag blijven volgen!

Succes,
Pien

17 mei 2010 om 19:29  
Anoniem zei

OK...als je dat dan ook echt wil, heb ik je een sfscheid geschreven op mijn eigen blog...

17 mei 2010 om 19:30  

Ik ga je mailen! Snap het helemaal. Ik ben blij dat ik anoniem blog!

17 mei 2010 om 20:02  
Ri zei

Als je Joel je nieuwe adres stuurt, mag zij je dan linken op haar blog? Joeltje's blog is een fungeert een beetje als 'mijn favorieten'.

En ga je ook je nieuwe adres op je twitterpagina zetten? Misschien ook even die pagina aanpassen. Daar sta je ook met naam en toenaam op. En dan ook een anoniemere foto. Je kan altijd een foto van je huisdier gebruiken (briljant idee al zeg ik het zelf).

Laatste: Giny is IGNORANT! Wat een verschrikkelijk kortzichtig mens!

17 mei 2010 om 20:39  

Je hebt mijn mailadres toch wel? Ach, ik zal voor de makkelijkheid ook even een mailtje sturen.

Ik snap je wel. Twijfel ook soms. Vooral omdat ik nu sommige blogjes niet schrijf ... want je weet maar nooit wie het leest (schoonmoeders / collega's).
Het lijkt me alleen lastig om er aldoor bij stil te staan dat je geen echte namen kunt gebruiken.

Je kunt trouwens de berichtjes van deze blog exporteren en dan weer in je nieuwe blog importeren, dan ben je ze niet kwijt... tenzij je natuurlijk in de blogjes zelf ook je naam hebt gezet ergens.

17 mei 2010 om 20:57  

Hai, oh ja graag je nieuwe adres, ik wil je graag blijven volgen.

groetjes Elise

17 mei 2010 om 20:59  
Lydia zei

Begrijp het goed! Heb je een mailtje gestuurd! Lydia

17 mei 2010 om 21:05  
CJ zei

Hoi ik wil je graag blijven (achter) volgen, vooral het stuk van Jack de Vries, van de cda.
Geweldig, niet van hem, maar wel jouw geschreven stuk.

Claudia

17 mei 2010 om 21:14  

Ik heb ooit m'n blog verhuisd door de tekst voor 'blogspot.com' te veranderen. Dat kan je ook doen dan blijven je oude Lockes gewoon staan. Ik blijf je natuurlijk volgen, je hebt m'n mailadres al. En ik snap het helemaal want er lezen er veel mee die dit louter en alleen doen om je in het snotje te houden ipv dat ze echt geïnteresseerd in de persoon Ilse.

17 mei 2010 om 21:27  
Anoniem zei

Heb ik even een heel groot probleem.
Heb van de KPN een nieuw mail adres gekregen, jawel langer dan die van queen Bea, en dat werkt dus niet. Zou je het nieuwe adres naar mijn prive hyves kunnen sturen schrijf ik het wel op een papiertje, anders ben ik bang dat ik je niet meer kan volgen.
Zet um op Ilse.
x Fon.

17 mei 2010 om 21:44  

Ik zie dat ik hierboven gereageerd heb.....? Maar dat was zusdus en ik denk dat ze me niet uitgelogd had op haar I phone.
Maar, ik snap het Ilse, ik snap het zó! Daarom heet ik ook Madelief en niet mijn echte naam. Ik ga je volgen, er is geen ontsnappen mogelijk meid! ;-)))

17 mei 2010 om 22:27  

He Ilse, jammer zeg! Maar ik snap het wel. Want inderdaad, zo anoniem was-is je log niet. En ik kan me voorstellen dat dat heel vervelend kan zijn met reacties van sommige kortzichtige mensen. Ik zou het fijn vinden als ik je mag blijven lezen, dus ik zal je mailen!

Groetjes, Francis

17 mei 2010 om 22:45  

Heel graag wil ik je blijven volgen.
Amuseer me kostelijk. Heb net de smaak te pakken, ... dus stuur me je nieuwe blog. Tip gekregen van mijn zusje voorallll dooooooorgaaaan! Of zoals ze bij ons zeggen Deurgoan!

17 mei 2010 om 22:50  
Toet zei

Je weet al dat ik je graag blijf lezen. Ik snap je beslissing. Succes met alle voorjaarsfairvoorbereidingen. En niet vergeten; Je bent een superwijf! ;-)

17 mei 2010 om 23:10  

Ik blijf je graag volgen dus mijn mail krijg je...

groetjes Anita

17 mei 2010 om 23:12  
Margriet zei

Goede verhuizing, Ilse! En je weet het he: op internet is NIETS privé.
Hartelijke groet.

18 mei 2010 om 09:28  
Door zei

Ik snap het wel. Volgens mij heb je mijn mail, dus ik hoor het wel.

18 mei 2010 om 10:18  

Snap het helemaal hoor. Heb je een mailtje gestuurd!

18 mei 2010 om 11:43  
inka en andre zei

Hoi ilse,jammer dat je wil gaan stoppen met je blog maar ik begrijp het dondersgoed.
ik weet niet of het lukt om anomien te gaan bloggen bij ons valt alles te lezen op bep site’s onder de webshop waar we al twee jaar geleden meegestopt zijn.
Af en toe staan wij op site’s vermeld waar we helemaal niets vanaf weten en, we daar toevallig achter komen.Ik hoop voor je dat het lukken zal.Misschien dat het anoniem wel zal lukken.

Gr van ons.

18 mei 2010 om 16:28  

Thanks darling for letting me know!

*kus*

en laat mensen als giny maar denken, die denkt wellicht ook dat daklozen niet dakloos hoeven te zijn en het hun eigen schuld is ofzo...

XXX

18 mei 2010 om 23:21