28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Eerlijkheid , betrouwbaarheid

Daar staan ze voor bij het CDA

Jajaja , prediken kunnen ze alleen dan moet je zelf wel de regeltjes naleven natuurlijk.

Met vrouw en minnares
Wat ik dan zo grappig vind is dat ik de laatste tijd die man overal zag, in elk programma zat ie met zijn zelfverzekerde smoelwerk blij te wezen met zichzelf.
Toen dacht ik nog wat heeft die man? Hij is zo blij met zichzelf maar ja nu weet iedereen waarom, hij voelde zich natuurlijk geweldig , twee vrouwen , als een aap met 7 lullen zo trots was ie natuurlijk .
Trouwens ik zie weinig verschil met beide dames , het zouden zusjes kunnen zijn , dus in zijn smaak is ie wel behoorlijk stabiel .

Zijn vrouw is een vrouw met ballen , die smeet hem meteen buiten , weg jij LUL, ga maar in de kazerne slapen.
En terecht .
Nu staat in alle kranten dat zijn minnares van wanten weet dat zij haar vorige vriend herhaaldelijk bedroog, ze is een mannen-eter volgens ex-vriendlief.

En dan zijn er mensen die hebben medelijden met Jack, is toch wel zielig hoor ik dan zo vlak voor de verkiezingen, nu slaapt ie in de kazerne, carrière naar de kloten.
HALLO
NIKS ZIELIG
EIGEN SCHULD moet ie maar niet zijn piemel achterna rennen , kijken of je het nog zo zielig vind als het je eigen man betreft...
Hij is een man die slim is , die verstand heeft, niemand heeft hem gedwongen , hij deed dit helemaal zelf.
Dus : ja Jackie dan moet je op de blaren zitten hè ?
Leuk voor je kinderen ook , die paar keer wippen , was dat het waard? Het verdriet van je kinderen , het schandaal in de krant?
NOU NOU erg netjes hoor ....

Het zou me niets verbazen als we nog horen dat Balkenende stiekem ook hele verkeerde dingen doet.
Want die hele CDA die zijn me veel te braaf, die doen alsof ze allemaal zo goed weten hoe het moet , en lezen anderen de les , maar de les is in deze : Begin bij jezelf !!
Over een maand zijn de verkiezingen , dat beloofd.
Ik geloof absoluut niet in het CDA
Cohen dat vind ik een wolf in schaapskleren
Rita Verdonk die had gisteren het meest racistische campagnefilmpje wat ik ooit gezien heb dus die kan het ook wel schudden.
Over die witte met die rare pruik van de PVV daar hebben we het geeneens over natuurlijk , die heeft een hoop bla bla maar al zou ie verkozen worden heeft ie de mensen niet voor de job.
Muts Femke Halsema vind ik veel te eng, altijd zo enorm beheerst ...
Partij voor de dieren als iemand dat debat heeft gehoord laatst , om te gillen , die vrouw is bezig met een onemanshow en vind zichzelf AMAZING.
Mark Rutte is voor mij dan nog de meest normale maar ik had daar liever Neelie Smit Kroes gezien.

Dus mensen het wordt een makkie , dat stemmen....
Weten jullie het al?

PS Belangrijk: Nee ik stem niet alleen op een partij omdat de lijsttrekker wel of niet leuk is , dit blogje is gewoon even een blogje , de ideeën van de partijen zijn natuurlijk ook heel erg belangrijk ! Dus voordat iedereen denkt dat het me alleen om de lijsttrekker te doen is en me als oppervlakkig bestempeld.... Maar dat de lijsttrekker wel degelijk belangrijk is hebben we allemaal kunnen zien toen Bos vertrok en Cohen kwam en de partij meteen meer zetels kreeg dus dat men mij nu niet gaat vertellen dat ALLEEN de ideeën belangrijk zijn , dat is absoluut niet zo .


21 reacties:

Tja, Mark kan in ieder geval niet vreemd gaan...;)

12 mei 2010 om 10:22  
Anoniem zei

Het is helemaal geen pijnlijke affaire voor de garistendemocraat jack the wipper de vries (cold jack the wipper).
Hij kon op zijn werk neuken en hij kon thuis bij de vrouw neuken.
Wat een combinatie, op je werk je hobby hebben en je hobby thuis hebben; altijd kunnen neuken!!!!!! Van je werk je hobby maken en van je hobby je werk maken, a.h.w.
Als je zoveel hebt kunnen neuken, dan is dat helemaal geen pijnlijke affaire; hij heeft er dubbel en dik van genoten.

12 mei 2010 om 10:24  

He Wim, lijkt wel of je een beetje jaloers bent op Jack, hahahaha

12 mei 2010 om 11:00  

Ik heb allang niet meer de illusie dat wie dan ook onvatbaar is voor wat voor menselijke fout dan ook. Ze doen het allemaal.

Wat ik ga stemmen: geen benul, ik moet er maar eens een stemwijzer op na slaan.

12 mei 2010 om 11:44  

Tis weer duidelijk,, het gezegde hier is... een pruim trekt harder dan tien paarden......

12 mei 2010 om 11:56  

Een schot in de roos, deze post!
Verliefd worden op een ander, kan gebeuren, maar kom ervoor uit en ga weg bij je vrouw.
De foto had ik nog niet gezein en vind ik wel heel treffend....
Groetjes Jolanda

12 mei 2010 om 12:23  
Ri zei

Tsja,vind het zelf een beetje sneu dat het zo breeduit gemeten wordt in de pers. Who cares dat hij zijn piemel niet binnenboord kan houden? Alleen zijn vrouw, neem ik aan.

Ik stemde toch al niet op hem en ben dat nog niet van plan. Privé issues of niet.

12 mei 2010 om 13:38  

Oeps, je woorden zijn weer duidelijk.
Mijn gedachetn heb jij omgezet in je eigen manier van praten/schrijven..
En dan die foto, hoe pijnlijk kan het zijn, voor zijn vrouw en kids dan wel...
Groet, cobi

12 mei 2010 om 14:15  

Ik vrees dat het een menselijke eigenschap is om je daden niet in overeenstemming te laten zijn met je woorden. Ik vind wel dat je als politicus een voorbeeldfunctie hebt, zeker bij een partij die moraal preekt over christelijke waarden. Nou spreekt sexuele immoraliteit wel erg tot de verbeelding. Er zijn natuurlijk een heleboel meer zaken waarmee je je integriteit te grabbel kan gooien. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om een politicus te kiezen die integer is, maar juist bij politici is die eigenschap maar moeilijk te vinden. Rechtlijnigheid staat niet gelijk aan integriteit. Ik mag ook stemmen en daar ga ik gebruik van maken.....

12 mei 2010 om 14:22  

@Oma Leentje: BRILJANT!!! Een pruim trekt harder dan tien paarden. Geweldig.

@Ilse: 1 op de 3 hè, één op de drie gaat vreemd. Dus ja, ook die meneeren bij het CDA. Ik vind het vooral pijnlijk én dom, want je weeeeeet toch dat dit uit gaat komen, denk ik dan?! Ik vind Jack een leuke vent, maar voor z'n vrouw én kinderen (en hemzelf) natuurlijk keipijnlijk.
Ik snap het nooit zo, mensen die denken dat het gras bij de buren groener is en die maar wat rondneuken. Ja natuurlijk, na een paar jaar komt er een beetje sleur, maar wat is daar erg aan? Noem mij maar een muts, maar ik heb er dus geen behoefte aan, buiten de deur neuken. (niet dat er ook maar iemand zit te wachten op een zwangere minnares, maar dat terzijde).

En op wie ik ga stemmen? Heb het nog nooit zo moeilijk gevonden als nu om te kiezen.

12 mei 2010 om 14:22  

Ik ga dit jaar voor het eerst in een aantal jaar weer eens stemmen. Omdat ik weet wat ik niet wil. En omdat ik me afvraag of het wel zo geweldig is voor mijn kinderen om straks ooit in Nederland op te groeien. Want misschien zijn sommige dingen hier wel beter. (Al had ik overigens nooit verwacht dat ik zoiets ooit nog eens zou zeggen).
Maar ja, wat ik dan wel moet stemmen weet ik dus echt nog niet...

12 mei 2010 om 15:49  

ik vind de mediaaandacht afchuwelijk voor de kinderen. ik ken "de beste man" van het schoolplein: hoe denk je dat zijn kinderen maandag op het schoolplein verschijnen? Hoor je alle moeders al fluisteren? die arme kids kunnen er niks aan doen.

sorry, als kind van gescheiden ouders kies ik maar voor 1 kant partij en da's die van de kideren

12 mei 2010 om 19:14  

Ik heb een eigen huis én werk dus ik stem VVD.
Cohen is ebg .. alles voor de nietwerkende en de allochtonen.

Nee ik stem VVD, al jaren !

groetjes Elise

12 mei 2010 om 19:37  
Zara zei

Da's knap lullig zeg! Die Jack, die dacht 'ik prop hem in de heg bij een ander en geen haan die ernaar kraait. Triest hoor, boek dan gewoon een vakantie met je zus/broer naar een warm land...
Nee ik weet nog niet zeker op wie ik ga stemmen ik denk op Andre.

12 mei 2010 om 19:41  

Ik moet zeggen dat ik er weinig van mee heb gekregen, van dit gedoe. Natuurlijk is het niet goed te praten maar (om maar 'ns in de 'bijbelse' trant te blijven) hij die zonder zonden is werpe de eerste steen (of zoiets).

Ik vind het vooral heel erg triest voor de kinderen.

12 mei 2010 om 21:11  
Margriet zei

Aaah! Láát nou! Niet doen, niet zo oordelen. Dit is volgens mij een privé-kwestie, en daar hoort niemand zich mee te bemoeien, behalve diegenen die er mee te maken hebben. Ik vind het afschuwelijk dat zoiets breeduit in de pers (en op blogs)besproken wordt. Het doet me denken aan vroeger, in de kerk, dat je je zonden op moest biechten ten overstaan van de hele schijnheilige gemeente die er vervolgens schande over kon spreken. Ik hou niet echt van bijbelteksten, maar zou het dit keer wel van de daken willen schreeuwen: wie zonder zonde is, werpe de eerste steen. Nou, ik kan je wel vertellen dat ik geen steen zou durven gooien, laat staan dat ik er één op zou durven pakken.

12 mei 2010 om 21:32  

Helemaal eens met Margriet! Dit is een privézaak, voor de betrokkenen wordt het drama alleen maar groter door alle publiciteit. En wie doet er nooit eens iets fout? Op welk vlak ook..
Groeten, Corine

12 mei 2010 om 22:05  

En ze is (nu citeer ik manlief) 'zo niet charmant in haar groen! Echt een mannenwijf...' Zijn de woorden van mijn lief hè!! Ik herhaal ze alleen maar.... :-D

13 mei 2010 om 12:59  
inge zei

en nog weet ik niet wie jack is hahaha ik ga nu googlen!

14 mei 2010 om 10:08  
inge zei

ah. een loser dus #foei

14 mei 2010 om 10:12  

En nu kiest hij dus voor opstappen..
Weg uit de politiek...

Tja, dat had je aan kunnen zien komen..

14 mei 2010 om 18:34