28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com


Ik zit wat te zappen op hyves en zie dat Paul de Leeuw twittert tegenwoordig, dus ik kijk even bij Paul die twittert, want als Paul twittert ja dan moet er toch iets leuk aan zijn aan dat twitteren want anders doet Paul het echt niet hoor als het niet leuk is tenminste dat denk ik want het is natuurlijk niet zo dat ik Paul persoonlijk ken. 

Alhoewel me dat wel leuk lijkt Paul persoonlijk kennen en niet omdat ie beroemd is maar gewoon omdat Paul zo'n leuk mens is , grote bek klein hartje, daarom. Maar ja die Paul ziet mij niet staan want Paul is meer van de mannen misschien mijn lief wel dat is een man  ,moet ik die eens in de strijd gooien want Paul houdt wel van een lekker hapje en dat is ie , mijn lief: een lekker hapje. Een heel lekker hapje. Maar ja dat is weer zo hoerig hè je vent in de strijd gooien om Paul te ontmoeten en hij zal Paul maar leuk vinden en zijn  onontdekte tot nu toe homosexuele gevoelens zouden naar buiten komen dan ben ik mijn lekkere hapje zomaar kwijt aan Paul en dan kan ik Paul natuurlijk niet meer leuk vinden hè dat begrijp je wel want een bitch die je vent inpikt die vind je natuurlijk niet leuk.  meer.
Enfin hoe kom ik hier nu bij? Kan je zien hoe je af kan dwalen. En hoe moet ik dit weer uitleggen aan mijn lief straks dat ie zomaar gebruikt kan worden door mij om Paul te ontmoeten en als ie dan leest dat ik... ach laat maar,  Paul twittert en ik snap het nog steeds niet : dat twitteren.
Is toch dodelijk vermoeiend om elk uur maar te moeten opschrijven wat en waar je bent en wat je doet en hoe je het doet en met wie je het doet, pffff .
What's next? Dat iedereen met een camera op zijn kop loopt en je gewoon kan meekijken wat diegene allemaal doet en meemaakt?
Ik zeg nooit nooit (want ik zou ook nooit een mobieltje nemen en ik zou ook nooit op hyves gaan ) maar twitteren is nog niks voor mij , ik snap het niet, wat is er nou leuk aan? Kan iemand me dat eens uitleggen?
En waarom heet het twitteren, wie heeft dat woord verzonnen?

Enne Paul mocht je dit lezen (dream on Ilse) dan wil ik wel eens naar die show van je want ik probeer nu al ^$%$&*&^&%@$#%^&*@(##&^%@$@ drie jaar lang een kaartje te bemachtigen maar zonder succes en NEE ik word geen Vara lid, dat is chantage en daar doe ik niet aan: aan chantage,  alleen als ik dan honderd procent zeker zou weten dat ik dan in de show kom maar ook dat kunnen ze me niet verzekeren dus ik ga zeker niet voor nop Vara lid worden daarbij ben ik behoorlijk rechts dus niet echt Vara fähig zeg maar en  wil ik alleen maar naar de show van jou om jou eens van dichtbij te kunnen bekijken dat lijkt me wel leuk namelijk jou van dichtbij bekijken heb zelfs al bedacht dat ik me opgeef voor de Cliniclown cursus maar ja dat kan ik die kinderen niet aan doen alleen maar omdat ik jou wil zien en daarbij is het natuurlijk ongepast hè om bij de audities te zeggen als ze me vragen "waarom wil je cliniclown worden?"  "om Paul te zien"  ja dan lig ik er meteen al uit en ik ben geen goede cliniclown want kinderen die pijn hebben en ongeneeslijk zien zijn daar moet ik van huilen en daar zit zo'n kindje natuurlijk niet op te wachten op een huilende cliniclown . Verder vind ik het helemaal niet erg hoor dat jij meer dan Balkenende verdient want ik moet nog altijd meer om jou lachen dan om Balkenende en die norm is sowieso debiel dat Balkenende voor dat salaris een land wil regeren moet hij weten dat is zijn eigen schuld natuurlijk,  dus ik sta ook nog eens achter je, reden genoeg om mij eens een keer in die show uit te nodigen lijkt me. Doe dat dan wel na de zomer ben ik hopelijk een beetje afgevallen want op tv lijk je veel dikker en dat moeten we niet hebben NOG dikker lijken en zet mij dan naast een hele dikke mevrouw aan de ene kant en een nog dikkere aan de andere kant dan lijk ik zo lekker slank namelijk. En als je een wens wil die kan ik ook nog wel een verzinnen hoor, genoeg mensen die ik wel voor paal wil zetten , zeg het maar Paul, wat jij wil.
Zij vraagt vandaag waar men op vakantie gaat en wat je leukste vakantie was en wat de grootste flutvakantie was.
Nou die laatste ik kreeg er spontaan weer een zenuwaanval van toen ik er alleen maar aan dacht.
Ik ga het hele verhaal niet meer hier neerzetten dus lees het zelf maar hier en dan nog hier en dan nog hier
Ik schaam me er ook niet voor ik ben gewoon geen campingmens , ik ben voor luxe vakantie huisjes op een exotische plek waar genoeg gras omheen ligt zodat je er een paar tentjes kan neerzetten voor de kids zodat die dan lekker kunnen kamperen (want dat gun ik ze natuurlijk) en ik gewoon in een luxe huisje zit, moet er ook een heel goed restaurant in de buurt zitten, een spa en een zwembad natuurlijk met bedden : van die zachte want niks zo irritant als met je handdoekje op het beton liggen (ja het bestaat nog hoor ik heb het zelf gezien). 
En dan elke dag schone handdoeken , ja ook voor de kids want handdoeken met zand erin ieks, en een schoonmaakster en een wasservice.(Of natuurlijk luxe hotels daar kan ik ook onwijs van genieten.)

Ja hoor eens je bent toch op vakantie? Vakantie houdt toch in voetjes omhoog, genieten van de geneugten van het leven? Als je alles net zo moet doen als thuis maar dan nog erger want allemaal veel kleiner en veel meer behelpen en elke dag met je halflauwe rosé (ijskasten met ijsmachine hebben ze nl niet op de camping duh ) op een kleine kutstoel moet zitten waar je pijn van in je kont krijgt voor je tent waar je dan gebukt in moet lopen zodat je niet alleen pijn in je kont krijgt maar ook nog in je rug en dan op een luchtbedje moet liggen met een kilo zand in je slaapzak en de hele camping van je orgasme kan meegenieten (als je al sex hebt want je moet er maar zin in hebben na zo'n dag) dan is dat voor mij geen vakantie ! Dat is ploeteren en dan zit ik liever thuis in mijn comfortabele stoel met ijsmachine bij de hand en een hele grote koelkast.
En als je nog steeds denkt dat kamperen o zo leuk is dan stel ik voor neem die 7 van ons eens mee , kijken of je dan nog zo van kamperen houdt na twee weken....
Maar vertel van wat voor vakantie hou jij???