28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nou daar gaan we dan


Ik ben er dus ff niet tot zondag want ik ga dus kramperen, uh..... sorry, kamperen!

Linnenpakketten zijn gehuurd, handdoeken ook, alles koffers staan klaar (ik krijg serieus de indruk dat we 3 weken naar Zuid Frankrijk gaan als ik alle bagage zie, nee dat komt niet door mij maar door alle slaapzakken/matrasjes en kleding voor 9), snoep voor onderweg ook.
Gisteravond had ik nog een tante aan de telefoon die spontaan de slappe lach kreeg toen ik vertelde dat ik ging kamperen, vreemd..
Ben lekker in bad geweest, haar gewassen (met een beetje geluk kan ik daar tot zondag mee weg komen) en ik ben er klaar voor... Mijn schat heeft mijn hele auto gereinigd van binnen en die ruikt weer als nieuw dus ik rij in stijl en luxe met mijn Range naar mijn spa oord voor de komende 3 dagen hihi.
En als je me nodig hebt, dringend, ik ben in principe op camping Stortemelk.
Enne, duimen he voor me dat de tent foetsie is.
Nou tot zondag dan maar!!!!!
1 reacties:

Ik ben in november (november ja!) ook nog gaan kramperen. Kiendje was toen 8 weken en wij gingen met vrienden naar 'n krampeerboerderij. Ik smste helemaal wanhopig naar Susy (van olijfje.nl) dat het nog erger dan de gemiddelde DDR camping moest zijn, waarop ik 'n sms terug kreeg: Als er ergens kampeer staat, dan moet je wegwezen Paris: wegwezen!

Die sms tovert manlief nu tevoorschijn als ik over kramperen in Zuid Frankrijk praat.

27 mei 2009 om 19:49